Agri icinde kabus gibi bi gecenin sonunda sabaha karsi kanamam basladi. Cok agrim vardoktor kana bakalim tekrar deger dusuyosa dusuk baslamistir,eger artmissa umit vardir dedi
:)) doğumlarımız da aynı gün inşallahh
bakalım nasıl geçecek 9 ay
arkadaşlar size bir sorum olcaktı.. Hamile olanlar hep akıntı arttığından bahsedyor. Ben hamile kaldığımdan beri kupkuruyum. Eskiden az bi akıntı olurdu hamile kaldıktan sonra oda kayboldu. Benim gibi akıntısı olmadan hamilelik geçren var mı ki acaba...??????
Arkadaşlar size bir sorum olcaktı.. Hamile olanlar hep akıntı arttığından bahsedyor. Ben hamile kaldığımdan beri kupkuruyum. Eskiden az bi akıntı olurdu hamile kaldıktan sonra oda kayboldu. Benim gibi akıntısı olmadan hamilelik geçren var mı ki acaba...??????
Arkadaşlar size bir sorum olcaktı.. Hamile olanlar hep akıntı arttığından bahsedyor. Ben hamile kaldığımdan beri kupkuruyum. Eskiden az bi akıntı olurdu hamile kaldıktan sonra oda kayboldu. Benim gibi akıntısı olmadan hamilelik geçren var mı ki acaba...??????
Merhaba kızlar idrar testi yaptım 2 tane pozitif çıktı kan testi sonucumu cumartesi alıcam inşallah. Eğer hamileysem 5. haftamdayım... Adetim çok düzenlidir bir hafta geçiktiği için çok ümitliyim inşallah hamileyimdir... Şayet hamileysem bu grupta yer alacağım inşallah...
pazartesi benimde gözükür ozamn hadi hayırlısı bende görsem rahatlasam bi:):)):merhaba kızlaaar turşu yüzünden uykusuz geçen gecenin ardından doktora gittim ve bebişimi gördüm çok şükür:) 1cm cikmiş.5 hafta bitmiş 6 haftanın içindeymiş tamda bugün(maşallah).keseyi gördüm 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız inşallahhh.darısı diğer annelerin başına:)bu arada kalp atışı duyulana kadar cinsellik,spor ,yürüyüş bile kesinlikle yasakmış bilginize...balık yağı hapınıda doktorum özellikle tavsiye etti faydası var zararı yok dedi.kemik sistemi ve beyni için çok önemliymiş.başla ve emzirirkende kullan dedi benim gibi balık sevmeyenlere duyurulur
pazartesi benimde gözükür ozamn hadi hayırlısı bende görsem rahatlasam bi:):)):
merhaba kızlaaar turşu yüzünden uykusuz geçen gecenin ardından doktora gittim ve bebişimi gördüm çok şükür:) 1cm cikmiş.5 hafta bitmiş 6 haftanın içindeymiş tamda bugün(maşallah).keseyi gördüm 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız inşallahhh.darısı diğer annelerin başına:)Bu arada kalp atışı duyulana kadar cinsellik,spor ,yürüyüş bile kesinlikle yasakmış bilginize...Balık yağı hapınıda doktorum özellikle tavsiye etti faydası var zararı yok dedi.kemik sistemi ve beyni için çok önemliymiş.başla ve emzirirkende kullan dedi benim gibi balık sevmeyenlere duyurulur
merhaba cnm çok sevindim bebişini görmene...hayd bklım darısı bizlere inş... bide cinsellik,yürüyüş yasak demiş doktorun,bnm doktorum da cinsellik dahil herşey serbest dedi... kafam karıştı şimdi :26:
bana 2 doktorda yasak dedi kalp atışını duyana kadar ve hamileliğimi duyan herkesin ilk tembihi o oldu fermuarları çekin dediler bi müddet:):)):)
bana 2 doktorda yasak dedi kalp atışını duyana kadar ve hamileliğimi duyan herkesin ilk tembihi o oldu fermuarları çekin dediler bi müddet:):)):)
Keseyi gördün mü?
benimde sadece ilk gittiğim doktor dedi yasak diye ama şimdiki doktorum serbest dedi ve ayrıca ablam doktor benim prof. o da cinselliğin düşük tehliken yoksa şayet bi zararı yok dedi araştırıyorum cinselliğin zararı yok son 2 aya kadar hatta sadece ilk 3 aydan sonra pozisyon belirliyorsun ve mutlaka kondom kullanmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?