Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

umarım bıter tamamenn:S ama bıraz zor gözukuyor çünkü bazen benımde cokkkkkkkkkkk istiyor

birbirimize destek olalım artık napcaz başka çaremiz yok bebişler için sabır içmeyenlere komik geliyodur belki ama çok zor bişey

bende gecen hafta keseyı gordum 10 gun sonra gıdıp kalp atısını duyucam insallah.. ama benım doktorda gez toz dedı serbest hersey dedı...!!!

birbirimize destek olalım artık napcaz başka çaremiz yok bebişler için sabır içmeyenlere komik geliyodur belki ama çok zor bişey

ah ahh içmeyen anlamaz içenın derdını:):) ilk yapılacak sey sigara ortamından uzak durmak.. umarım esiniz içmiyordurr... cunku cok buyuk bı etkısı var sıgarayı bırakmakta....

En son gecen hafta cuma gitmiştim 5'li test yaptı.Sonucuna da pazartesi bakacak hem de inş kalp atışını duyacağız.

ah ahh içmeyen anlamaz içenın derdını:):) ilk yapılacak sey sigara ortamından uzak durmak.. umarım esiniz içmiyordurr... cunku cok buyuk bı etkısı var sıgarayı bırakmakta....

en güzel uzak kalma yöntemi şu hamişler ve hamiş olmak isteyenler için meleklerimizin gelişimlerini düşünün onlara ne kadar zarar verdiğimizi hal böyle olunca o pakete zaten el gitmiyor be canlarımmmm :)

Cnm istemesi lazım muhakkak.Kansızlık var mı vs.İlk 3 ay bebekler anelerinin kanından beslenir çünkü doktoruna bi dahaki gittiğinde söyle cnm

kızlar bende aşırı gaz ve şişkinlik var sizdede aynı sıkıntı var mı?
Bende var

56 kötü bi kilo değil cnm ..Hatta benim ideal kilomdan 6 kilo azDeğerlerin kaç cnm (ferritin,b12)

[/QUOTE]

Bence de günde 1 fincanın zararı olmaz
]
Süper cnm,inşallah minik kalbinin atışını da duyarsınız.Darısı bizim başımıza

Agri icinde kabus gibi bi gecenin sonunda sabaha karsi kanamam basladi. Cok agrim var doktor kana bakalim tekrar deger dusuyosa dusuk baslamistir,eger artmissa umit vardir dedi
Cnm inşallah bi sorun yoktur

dün bebeğimin kalp atışlarını gördümmmmmm :)
Tebrik ederim cnm

devlete gittiysen onlar test yapmamak için ellerinden geleni yapıyolar ama özele gittiysende test yapmak için ellerinden geleni yapıyolar çünkü baya para alıolar o işten:)ben bugün 170 liralık test yaptırdım ama kan,demir,tiroid,idrar,bazı alerji testleri,folik asit ve b12 çok şükür bi sorun çıkmadı tedbir olarak yapılması gerekiyo bence yinede çünkü kansızlık filan varsa veya tiroid sanada bebişede zararı olabilir

Ahh kizlar,bebegimi kaybettim yarin tam 6 haftalik olacakti,yiyecek ekmegi yokmus napalim bizede sabretmek dusuyo artik.. sabah kani ilk gordugumde cok kotu oldum,zirladim baya ama toparladim biraz.. zaten oyle cok agrim olduki,aglamaya daha fazla gucum kalmadi.. Rabbim sizin bebelerinizi korusun,kucaginiza yakistirsin insallah..
Benim ilk bebegim olacakti.. biraz toparlaninca tekrar calismalara basliycam ins.. bidaha ayni seyi yasamamak icin cok daha ozenli davranicam,gerisi nasip kismet zaten ..
Desteginiz icin tesekkurler..

Cnm ben devlete gittim.Doktor sağolsun bütün testleri yaptırdı 5-6 kan testi 1 de idrar..Özel hastanelerin ücretsiz değilmi yaptığı testler.Bi muayene parası veriyosunuz,testleri devlet karşılıyor diye mail gelmişti özel hastaneden..:44::44:

anlamazzz :) içiyor malesef ama saolsun çok destek oluyor içmiyo benim yanımda hatta balkona çıkıp bile içmiyor ben yattıktan sonra içerse içiyor o kadar..

kan testini bir cok hastane 1 saat icinde veriyor cumartesiye kadar nasıl bekleyeceksin? :)

Sorma Canim yaa ben Cezayir'de yaşıyorum burda özelde yaptırdık o da meğer sadece kan alıyomuş sonra başka bi labratouara götürüyomuş. Eşim kan verdikten sonra ne zaman alırız dedi Cumartesi diyince ikimizde şok olduk. Çatlamak üzereyim ama sabredicez yapılacak bişey yok.. Hatta meraktan bugün bi test daha yaptım ilk idrar testim hafif silik çıkmıştı bu seferkinde daha idrar tüm ekrana yayılmadan hemen kopkoyu oldu. En azından değerlerim yükseliyo buna da şükür dedim. İnşallah müjdeli haberi hepinize bildiririm yarın :)))

Canım benim geçmiş olsun... Allah en kısa zaman hayırlısıla seni meleğine kavuştursun inşallah.. Üzülmemeye çalış sonuç hamile kalabiliyorsun bu çok önemli bir durum yani sonunda hamilelik yaşayacaksın ve anne olucaksın.. Öpüyorum seni kocaman

anlamazzz :) içiyor malesef ama saolsun çok destek oluyor içmiyo benim yanımda hatta balkona çıkıp bile içmiyor ben yattıktan sonra içerse içiyor o kadar..

Ben de spora gidiyodum bırakayım o zaman bu arada cinsellik konusunda tüm doktorlar bu görüşte mi???

Çok üzüldüm cnm,nasip değilmiş..

çok geçmiş olsun layle bide şöyle düşün eğer düşmeseydi belki sağlıksız olucaktı , belki de bişeyler eksik olduğu için düştü Allah verir bi daha üzülmemeye çalış..

canım Allah sabır versinhayırlısı buymuş belki doğsa özürlü filan olucaktı Allah korusun çünkü düşüklerin %90 sebebi genetik bozukluklar oluyomuş bundada vardır bir hayır inşallah rabbim hayırlı bi zamanda nasip eder tekrar sanada bebiş sorunsuz bi şekilde üzülme diycem ama mümkün değildir heralde

Yok canım yaa ücretsiz değil zaten dünyanın parası gidiyo tahlillere güya daha az alıolar ama alıyolar yinede.valla burdaki devletteki adam düzgün olsaydı bende en azından tahlillerimi devlette yaptırır özele gösterirdim ama ne mümkün adam hcg bile yapmadı 1 ay sonra dedi yüzüne bakmıo zaten insanın sen yine şanslıymışsın.o özel nereyse kaçırma derim ben bu arada hiç öyle bi yer duymadım ben tahlillerin ücretsiz yapıldığı

Ben de spora gidiyodum bırakayım o zaman bu arada cinsellik konusunda tüm doktorlar bu görüşte mi???

spor zaten tehlikeli ancak yürüyüş ve pilates filan yapabilirsiniz diyolar ama ilk 3 ay sonrasındaymış o da.cinsellik konusunda uzlaşmak zor çünkü kimi dr tam tersini söylüyomuş ben 2 doktora gittim 2 side ilk onu söyledi sende doktorunu dinle derim değişiyo fikirler çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…