umarım bıter tamamenn:S ama bıraz zor gözukuyor çünkü bazen benımde cokkkkkkkkkkk istiyor
merhaba cnm çok sevindim bebişini görmene...hayd bklım darısı bizlere inş... bide cinsellik,yürüyüş yasak demiş doktorun,bnm doktorum da cinsellik dahil herşey serbest dedi... kafam karıştı şimdi :26:
birbirimize destek olalım artık napcaz başka çaremiz yok bebişler için sabıriçmeyenlere komik geliyodur belki ama çok zor bişey
Kızlar size doktorunuz herhangi bi kan testi vs. yaptımı?Bende hiçbşy istemedi.Sadece ultrasonla bebeğin kalp atışını dinletti.Şuan bi problem yok 1 ay sonra gel dedi.Sİzler neler yaptınız doktor maceralarınız nasıl geçiyo.
kızlar bende aşırı gaz ve şişkinlik var sizdede aynı sıkıntı var mı?
ah ahh içmeyen anlamaz içenın derdını:):) ilk yapılacak sey sigara ortamından uzak durmak.. umarım esiniz içmiyordurr... cunku cok buyuk bı etkısı var sıgarayı bırakmakta....
Kızlar size doktorunuz herhangi bi kan testi vs. yaptımı?Bende hiçbşy istemedi.Sadece ultrasonla bebeğin kalp atışını dinletti.Şuan bi problem yok 1 ay sonra gel dedi.Sİzler neler yaptınız doktor maceralarınız nasıl geçiyo.
Bende varkızlar bende aşırı gaz ve şişkinlik var sizdede aynı sıkıntı var mı?
Bende çok üşümeye başladım.Gece yorganın altında ısınamayınca çorap ve yelek giydim gene de ısınamadım.Bu akşam eve gidince direk doğalgaz sobasını açıcam.Zaten bzm ev normal de de soğuk güneş almağı için.
Bugünde aile doktoruna gösterdim değerimi..Dedim ben çok üşüyorum..Kansızlık görülmüyo dedi..Neden acaba
Ben hayatımda ilk defa tartıda 56 yı gördüm ve kendimi frenledim.Çok şükür iğrenme bulantı hiçbişey yok.Hatta annem kimseye söleme nazar değer dedi.Ama tansiyonum düşüyo diye dün doktora gittim kan tahlilim normal çıkmış demir eksikliği varmış sadece.Demir ilacı vermiş kullanmazsam bebeğim gelişmezmiş.
[/B]
[/QUOTE]öyle valla ama insan yinede rahat davranamıo ama zaten bitki çayları için bende öyle düşünüyorum 1-2 fincanın zararı olmaz heralde tabi karışım filan yapmazsan kafana göre.yeşil çay siyah çay filan içilebilir bence hem bişe olcak olsa bize olurdu kesin çünkü benim annemin elincen çay düşmez eskiden beri günde 3 demlik çay içer ve biz kardeşler gayet normaliz yani:)
merhaba kızlaaar turşu yüzünden uykusuz geçen gecenin ardından doktora gittim ve bebişimi gördüm çok şükür:) 1cm cikmiş.5 hafta bitmiş 6 haftanın içindeymiş tamda bugün(maşallah).keseyi gördüm 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız inşallahhh.darısı diğer annelerin başına:)Bu arada kalp atışı duyulana kadar cinsellik,spor ,yürüyüş bile kesinlikle yasakmış bilginize...Balık yağı hapınıda doktorum özellikle tavsiye etti faydası var zararı yok dedi.kemik sistemi ve beyni için çok önemliymiş.başla ve emzirirkende kullan dedi benim gibi balık sevmeyenlere duyurulur[/QUOTE
Cnm inşallah bi sorun yokturAgri icinde kabus gibi bi gecenin sonunda sabaha karsi kanamam basladi. Cok agrim vardoktor kana bakalim tekrar deger dusuyosa dusuk baslamistir,eger artmissa umit vardir dedi
Tebrik ederim cnmdün bebeğimin kalp atışlarını gördümmmmmm :)
devlete gittiysen onlar test yapmamak için ellerinden geleni yapıyolar ama özele gittiysende test yapmak için ellerinden geleni yapıyolar çünkü baya para alıolar o işten:)ben bugün 170 liralık test yaptırdım ama kan,demir,tiroid,idrar,bazı alerji testleri,folik asit ve b12 çok şükür bi sorun çıkmadı tedbir olarak yapılması gerekiyo bence yinede çünkü kansızlık filan varsa veya tiroid sanada bebişede zararı olabilir
ah ahh içmeyen anlamaz içenın derdını:):) ilk yapılacak sey sigara ortamından uzak durmak.. umarım esiniz içmiyordurr... cunku cok buyuk bı etkısı var sıgarayı bırakmakta....
kan testini bir cok hastane 1 saat icinde veriyor cumartesiye kadar nasıl bekleyeceksin? :)
Ahh kizlar,bebegimi kaybettimyarin tam 6 haftalik olacakti,yiyecek ekmegi yokmus napalim bizede sabretmek dusuyo artik.. sabah kani ilk gordugumde cok kotu oldum,zirladim baya ama toparladim biraz.. zaten oyle cok agrim olduki,aglamaya daha fazla gucum kalmadi.. Rabbim sizin bebelerinizi korusun,kucaginiza yakistirsin insallah..
Benim ilk bebegim olacakti.. biraz toparlaninca tekrar calismalara basliycam ins.. bidaha ayni seyi yasamamak icin cok daha ozenli davranicam,gerisi nasip kismet zaten ..
Desteginiz icin tesekkurler..
merhaba kızlaaar turşu yüzünden uykusuz geçen gecenin ardından doktora gittim ve bebişimi gördüm çok şükür:) 1cm cikmiş.5 hafta bitmiş 6 haftanın içindeymiş tamda bugün(maşallah).keseyi gördüm 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız inşallahhh.darısı diğer annelerin başına:)Bu arada kalp atışı duyulana kadar cinsellik,spor ,yürüyüş bile kesinlikle yasakmış bilginize...Balık yağı hapınıda doktorum özellikle tavsiye etti faydası var zararı yok dedi.kemik sistemi ve beyni için çok önemliymiş.başla ve emzirirkende kullan dedi benim gibi balık sevmeyenlere duyurulur
Ahh kizlar,bebegimi kaybettimyarin tam 6 haftalik olacakti,yiyecek ekmegi yokmus napalim bizede sabretmek dusuyo artik.. sabah kani ilk gordugumde cok kotu oldum,zirladim baya ama toparladim biraz.. zaten oyle cok agrim olduki,aglamaya daha fazla gucum kalmadi.. Rabbim sizin bebelerinizi korusun,kucaginiza yakistirsin insallah..
Benim ilk bebegim olacakti.. biraz toparlaninca tekrar calismalara basliycam ins.. bidaha ayni seyi yasamamak icin cok daha ozenli davranicam,gerisi nasip kismet zaten ..
Cnm ben devlete gittim.Doktor sağolsun bütün testleri yaptırdı 5-6 kan testi 1 de idrar..Özel hastanelerin ücretsiz değilmi yaptığı testler.Bi muayene parası veriyosunuz,testleri devlet karşılıyor diye mail gelmişti özel hastaneden..:44::44:
Ben de spora gidiyodum bırakayım o zaman bu arada cinsellik konusunda tüm doktorlar bu görüşte mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?