merhaba kızlaaar turşu yüzünden uykusuz geçen gecenin ardından doktora gittim ve bebişimi gördüm çok şükür:) 1cm cikmiş.5 hafta bitmiş 6 haftanın içindeymiş tamda bugün(maşallah).keseyi gördüm 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız inşallahhh.darısı diğer annelerin başına:)Bu arada kalp atışı duyulana kadar cinsellik,spor ,yürüyüş bile kesinlikle yasakmış bilginize...Balık yağı hapınıda doktorum özellikle tavsiye etti faydası var zararı yok dedi.kemik sistemi ve beyni için çok önemliymiş.başla ve emzirirkende kullan dedi benim gibi balık sevmeyenlere duyurulur[/QUOTE
maşallah:) her doktor farklı düşünüyo herhalde bana da cinsellik,spor, yürüyüş hiç birisi yasak değil dedi.. hatta bitki çaylarının bazıları sakıncalıymış öyle diyolar dedim bende duyuyorum kim çıkarıyo bunları merak ediyorum abartılmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi.. ki doktorum da bulunduğum yerde çok övülen çok bilgili bir doktor prof hatta.. anlamadım gitti herkes farklı bişeyler sölüo:/
kızlar benım adetıme 6 gun kaldı ve beta hcg 33.5 cıktı sız daha tecrubelısınız normal mı sızce
merhaba kızlar hcg değerim2.5 günde 44.80 den 213 e yükselmiş iyi mi sizce
merhaba kızlar hcg değerim2.5 günde 44.80 den 213 e yükselmiş iyi mi sizce
Kızlar ya ben çok üşüyorum.Şuan üzerimde bi kazak,onun üstünce uzun kalın hırka üstüne de polar .:18::18::18::18:
benimdee benimm deee,bi iştahlı yiyorum ki herşeyden... eşim kızıyor "senin yüzünden bende kilo alcam" diyebnm sadece sabah bulantı oluyor çok az...onun dışında bişicikler yok..amaa sen öyle deyince çook korktum ya sonradan başlarsaa... :18::18:
bana 2 doktorda yasak dedi kalp atışını duyana kadar ve hamileliğimi duyan herkesin ilk tembihi o oldu fermuarları çekin dediler bi müddet:):)):)
Merhaba, bende aranıza yeni katıldım. 8 Ekimde eşime muhteşem evlilik yıl dönümü süprizi yapmış olduğum için çok mutluyum :) Emin olmak adına doktora gittiğimde ise 4 hafta 4 günlük olduğunu öğrendim. 5. haftamız bitti bugün, yarın tekrar gidiyorum kontrole, ilk gittiğimde ultrasonda kese net görünmemişti. Yarın için heyecan var biraz. Bütün anne adaylarına sağlıklı hamilelik süreci diliyorum...
kızlar benım adetıme 6 gun kaldı ve beta hcg 33.5 cıktı sız daha tecrubelısınız normal mı sızce
yok cnm bu akşam gidicez doktora
sen gördün mü???
Kızlar size doktorunuz herhangi bi kan testi vs. yaptımı?Bende hiçbşy istemedi.Sadece ultrasonla bebeğin kalp atışını dinletti.Şuan bi problem yok 1 ay sonra gel dedi.Sİzler neler yaptınız doktor maceralarınız nasıl geçiyo.
maşallah:) her doktor farklı düşünüyo herhalde bana da cinsellik,spor, yürüyüş hiç birisi yasak değil dedi.. hatta bitki çaylarının bazıları sakıncalıymış öyle diyolar dedim bende duyuyorum kim çıkarıyo bunları merak ediyorum abartılmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi.. ki doktorum da bulunduğum yerde çok övülen çok bilgili bir doktor prof hatta.. anlamadım gitti herkes farklı bişeyler sölüo:/
Gayet güzel bir sıçrama canım, endişelenmene hiç gerek yok
saolun kızlar doktor yine de adet olunabiliyo falan dedi morelimi bozdu pazartesi tekrar kana bakılcak o zamn netleşir heraldeartış iyi bence katlıyarak gidiyor çünkü.
saolun kızlar doktor yine de adet olunabiliyo falan dedi morelimi bozdu pazartesi tekrar kana bakılcak o zamn netleşir heralde
bende dünü pas geçtim içmedim bundan sonra da içmicem inşallah ama inan o kadar canım istiyoki bebiş olmasa arka arkaya 2-3 tane içcemsen ne güzel iradeli çıkmışssın öğrenir öğrenmez bırakmışsın ne mutlu sana belki onlar sayesinde tamamen çıkar hayatımızdan şu illet!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?