Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

bende çarşamba gidicem doktora 4. haftaya başladık vajinal ultrasonla mı bakar korkuyorum ya bişey olmasın diye ...

Son düzenleme:
kızlar benım adetıme 6 gun kaldı ve beta hcg 33.5 cıktı sız daha tecrubelısınız normal mı sızce

maşallah:) her doktor farklı düşünüyo herhalde bana da cinsellik,spor, yürüyüş hiç birisi yasak değil dedi.. hatta bitki çaylarının bazıları sakıncalıymış öyle diyolar dedim bende duyuyorum kim çıkarıyo bunları merak ediyorum abartılmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi.. ki doktorum da bulunduğum yerde çok övülen çok bilgili bir doktor prof hatta.. anlamadım gitti herkes farklı bişeyler sölüo:/[/QUOTE]

öyle valla ama insan yinede rahat davranamıo ama zaten bitki çayları için bende öyle düşünüyorum 1-2 fincanın zararı olmaz heralde tabi karışım filan yapmazsan kafana göre.yeşil çay siyah çay filan içilebilir bence hem bişe olcak olsa bize olurdu kesin çünkü benim annemin elincen çay düşmez eskiden beri günde 3 demlik çay içer ve biz kardeşler gayet normaliz yani:)

kızlar benım adetıme 6 gun kaldı ve beta hcg 33.5 cıktı sız daha tecrubelısınız normal mı sızce

BAT'a 6 gün kala için güzel bir değer canım, endişelenme... SAT ne zamandı? Listeye ekleyeyim

merhaba kızlar hcg değerim2.5 günde 44.80 den 213 e yükselmiş iyi mi sizce

Kızlar ya ben çok üşüyorum.Şuan üzerimde bi kazak,onun üstünce uzun kalın hırka üstüne de polar .:18::18::18::18:

Bende çok üşümeye başladım.Gece yorganın altında ısınamayınca çorap ve yelek giydim gene de ısınamadım.Bu akşam eve gidince direk doğalgaz sobasını açıcam.Zaten bzm ev normal de de soğuk güneş almağı için.

Ben hayatımda ilk defa tartıda 56 yı gördüm ve kendimi frenledim.Çok şükür iğrenme bulantı hiçbişey yok.Hatta annem kimseye söleme nazar değer dedi.Ama tansiyonum düşüyo diye dün doktora gittim kan tahlilim normal çıkmış demir eksikliği varmış sadece.Demir ilacı vermiş kullanmazsam bebeğim gelişmezmiş.

bana 2 doktorda yasak dedi kalp atışını duyana kadar ve hamileliğimi duyan herkesin ilk tembihi o oldu fermuarları çekin dediler bi müddet:):)):)

Bana doktorum hiçbşy demedi.Zaten hiç şunu yap bunu yap hiçbşy demedi ki onu da desin.

Tebrikler canım.Allah kucana almayı da nasip etsin.

Hamilesin canım inş.Yine de adetin bi kaç gün geçince tekrar baktır.

Kızlar size doktorunuz herhangi bi kan testi vs. yaptımı?Bende hiçbşy istemedi.Sadece ultrasonla bebeğin kalp atışını dinletti.Şuan bi problem yok 1 ay sonra gel dedi.Sİzler neler yaptınız doktor maceralarınız nasıl geçiyo.

kızlar bende aşırı gaz ve şişkinlik var sizdede aynı sıkıntı var mı?

tiroid için , sarılık için bide kedi alrejsimi ne var ondan öyle dışarda sala falan yeme dedi yani bir sürü test istedi benden alla alla senden neden istemedi ki kokoreç,midye sakakat deme dedi bide ilk 3 ay

öyle valla ama insan yinede rahat davranamıo ama zaten bitki çayları için bende öyle düşünüyorum 1-2 fincanın zararı olmaz heralde tabi karışım filan yapmazsan kafana göre.yeşil çay siyah çay filan içilebilir bence hem bişe olcak olsa bize olurdu kesin çünkü benim annemin elincen çay düşmez eskiden beri günde 3 demlik çay içer ve biz kardeşler gayet normaliz yani:)[/QUOTE]

valla benim annem de bildiğin çay tiryakisi Allah'a şükür bende de abimde de sıkıntı yok sadece çay tiryakiliği bize geçmiş galiba:)

saolun kızlar doktor yine de adet olunabiliyo falan dedi morelimi bozdu pazartesi tekrar kana bakılcak o zamn netleşir heralde

canını sıkma bence doktorlar her ihtimale karşı sonra hayal kırıklığı olmasın die öle temkinli konuşuo..

umarım bıter tamamenn:S ama bıraz zor gözukuyor çünkü bazen benımde cokkkkkkkkkkk istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…