Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

canım sıkma canını ilk gebeliklerin çoğu düşükle sonuçlanıormuş ama kolay hamile kalınıyormuş ve sağlıklı oluyormuş bakalım sıra bizde daha belli değil : üfff benide stres bastı ya bebeğime bişey olursa iki yıldır bekliyorum bende: Ilahi taktir artık allah ne nasip ettiyse yaşıcaz mecbur

çok geçmiş olsun layle bide şöyle düşün eğer düşmeseydi belki sağlıksız olucaktı , belki de bişeyler eksik olduğu için düştü Allah verir bi daha üzülmemeye çalış..

çok geşmiş olsun canım rabbim bir daha verir inşallah

Eşim çok anlayışlıdır sağolsun bi problem çıkarmaz bu konuda ama ben daha yarın kan sonucumu alıcam 5. haftanın içerisindeyim Türkiye'de değilim muhtemelen burdaki makinalar da eskidir kalp atışlarını ne zaman duyarım bilmiyorum. Ama hemen mi doktora gitsem yoksa bayramdan sonrayı mı beklesem bilemiyorum. Karnım da ağrıyo sürekliyo o da ürkütüyo beni...

anlamazzz :) içiyor malesef ama saolsun çok destek oluyor içmiyo benim yanımda hatta balkona çıkıp bile içmiyor ben yattıktan sonra içerse içiyor o kadar..

:):):) yanında içmemesi bıle cok ama cok büyük bi olay.. :):) bu sayede bırakırız işte umarım

ah canım ah allah yardımcın olsun.. umarım bir an önce bu sürecı atlatırsın... senın yazını okuyunca kendı yasadıklarımı hatırladım.. 4 ay önce bende ılk bebegımı kaybettım.. cok zor gunler geceler gectı.. ama sımdı tekrardan hamıleyım.. üstelik doktorum da bende cok dıkkatlıyız... iğne ve ilaclar kullanmam gerekıyor bunlarda zor ama emın ol kendını daha guvende hıssedıceksın... dahada mutlu olucaksın:):) sonunda yine gulup bebegını alıcaksın kucagına

yani diğer testler için gitsen olur ama kalp atışları için bende anca bayramdan sonraya gidebilicem çünkü çağırdığı tarih bayrama denk geliyo valla iş senin sabrına kalmış ben çok sabırsızım:)

Ya kani ilk gordugumde cok uzuldum agladim ama cabuk geldim kendime. Verende alanda Allah.. tevekkul etmek lazim. Ilk denememdi,hemen kalmistim.. dusuk kanamam bittiginde adetimi bekliycem,adetten sonra doktora gidip bi sorun yoksa tekrar aksiyona baslicam ins :) sabir imanin geregidir,napayim Allaha kafa tutcak halim yok.. durumu kabullendim,onume bakiyorum.. banada nasip olcak ins, hep guzel ruyalarla o mesaji verdi Rabbim.. sabrettigim herseyin mukafatini aldim.. isyan etmiyorum,oyle bi hakkimda yok zaten :) Rabbimi seviyorum,kocami seviyorum,bebekleri seviyorum... Onlardan gelen her sikintiya raziyim :) Allah Allaaaaah,icimdeki bu huzur niye simdi ya.. siyirdimmi ne? Sadece dua edin agrilarim azalsin :)

Opuyorum kizlaaar

Düşündüm de rutin testler demişti cnm.Herhalde bunlar rutin değill.Benim bulunduğum şehirde özel hast yok..Başından beri özele gitmeyi düşünüyodum ama hem maddi bakımdan sarsar bizi hemde devlettteki doktoru beğendim..İyi biri o yüzden devlet düşünüyorum şimdilik bakalımEki Görüntüle 531931

Cnm benim ne kadar güzel düşünüyosun...Hayırlısı böyleymiş..En güzeli hamile kalabiliyosun..İnşallah Allah gönlüne göre verir cnm

Ah canım yaa maşallah ne kadar olgunsun zaten senin olacak bebeğin böyle bi annesi olduğu için çok şanslı olacak:)Rabbim mükafatını hem bu dünyada hem ahirette verir inşallah senide temmuz anneleri arasında görürüz hayırlısıyla inşallah ama bizide unutma:)

Gozum ustunuzde olcak zaten :) temmuz degilde muhtemelen agustos anasi olurum Allah nasip ederse. Ozamana kadar siz tecrubeli olursunuz,bende sorularimla huzur vermem size :)

maşAllah ne güzel teslim olmuşsun..Allah en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlısıyla çok güzel bir bebiş nasip etsin inş...

merhaba
satlarımız aynı sanırım, muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı çnkü :) bn de 8 ekimde gittim doktora 4+4 lük dedi doktor..karnımdan ulturasonla baktı sadece rahmin genişlediğini gördü,kese falan görünmedi. benim bir dahaki doktorla randevum salıya..sen benden önce gideceksin bu defa..keseyi görürsen paylaşır mısn? çok merak ediyorum görünecek mi?

Üzülme demekle de olmaz biliyorum ama... Hayırlısı işte her şeyin.. İnş en kısa zamanda toparlanırsın..

Offff kızlar gazdan çatlıcam şimdi karnıbahar yemiştim o mu yaptıki 😣

Cok kotu oksuruyorum geniz akintim var ve cigerlerim dolu bana dogal gebelige zararsiz bir balgam sokturucu soyleyin

Kızlar bugun adet günüm ben dün sabah test yaptım negatif çıktı =( ama daha adet olmadım beklemedeyim çok üzgünüm.. yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.

.. Allah korusun. Kötü düşünme ve her tavsiye edilen ilacı da içme lütfen. Ilık birşeyler iç. Ya da iki kasık zeytinyağı iç. İyi gelebilir. Çok gecmis olsun.

Cok kotu oksuruyorum geniz akintim var ve cigerlerim dolu bana dogal gebelige zararsiz bir balgam sokturucu soyleyin

ay onu demeyaa nefes almakta bile zorlanıyorum tıkıyor beni bu geniz akıntısı ne yaptıysam geçmedi :Sofoffofofo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…