canım sıkma canını ilk gebeliklerin çoğu düşükle sonuçlanıormuş ama kolay hamile kalınıyormuş ve sağlıklı oluyormuş bakalım sıra bizde daha belli değilahh kizlar,bebegimi kaybettimyarin tam 6 haftalik olacakti,yiyecek ekmegi yokmus napalim bizede sabretmek dusuyo artik.. Sabah kani ilk gordugumde cok kotu oldum,zirladim baya ama toparladim biraz.. Zaten oyle cok agrim olduki,aglamaya daha fazla gucum kalmadi.. Rabbim sizin bebelerinizi korusun,kucaginiza yakistirsin insallah..
Benim ilk bebegim olacakti.. Biraz toparlaninca tekrar calismalara basliycam ins.. Bidaha ayni seyi yasamamak icin cok daha ozenli davranicam,gerisi nasip kismet zaten ..
Desteginiz icin tesekkurler..
çok geçmiş olsun layle bide şöyle düşün eğer düşmeseydi belki sağlıksız olucaktı , belki de bişeyler eksik olduğu için düştü Allah verir bi daha üzülmemeye çalış..
spor zaten tehlikeli ancak yürüyüş ve pilates filan yapabilirsiniz diyolar ama ilk 3 ay sonrasındaymış o da.cinsellik konusunda uzlaşmak zor çünkü kimi dr tam tersini söylüyomuş ben 2 doktora gittim 2 side ilk onu söyledi sende doktorunu dinle derim değişiyo fikirler çünkü
anlamazzz :) içiyor malesef ama saolsun çok destek oluyor içmiyo benim yanımda hatta balkona çıkıp bile içmiyor ben yattıktan sonra içerse içiyor o kadar..
Ahh kizlar,bebegimi kaybettimyarin tam 6 haftalik olacakti,yiyecek ekmegi yokmus napalim bizede sabretmek dusuyo artik.. sabah kani ilk gordugumde cok kotu oldum,zirladim baya ama toparladim biraz.. zaten oyle cok agrim olduki,aglamaya daha fazla gucum kalmadi.. Rabbim sizin bebelerinizi korusun,kucaginiza yakistirsin insallah..
Benim ilk bebegim olacakti.. biraz toparlaninca tekrar calismalara basliycam ins.. bidaha ayni seyi yasamamak icin cok daha ozenli davranicam,gerisi nasip kismet zaten ..
Eşim çok anlayışlıdır sağolsun bi problem çıkarmaz bu konuda ama ben daha yarın kan sonucumu alıcam 5. haftanın içerisindeyim Türkiye'de değilim muhtemelen burdaki makinalar da eskidir kalp atışlarını ne zaman duyarım bilmiyorum. Ama hemen mi doktora gitsem yoksa bayramdan sonrayı mı beklesem bilemiyorum. Karnım da ağrıyo sürekliyo o da ürkütüyo beni...
canım Allah sabır versinhayırlısı buymuş belki doğsa özürlü filan olucaktı Allah korusun çünkü düşüklerin %90 sebebi genetik bozukluklar oluyomuş bundada vardır bir hayır inşallah rabbim hayırlı bi zamanda nasip eder tekrar sanada bebiş sorunsuz bi şekilde üzülme diycem ama mümkün değildir heralde
Yok canım yaa ücretsiz değil zaten dünyanın parası gidiyo tahlillere güya daha az alıolar ama alıyolar yinede.valla burdaki devletteki adam düzgün olsaydı bende en azından tahlillerimi devlette yaptırır özele gösterirdim ama ne mümkün adam hcg bile yapmadı 1 ay sonra dedi yüzüne bakmıo zaten insanın sen yine şanslıymışsın.o özel nereyse kaçırma derim ben bu aradahiç öyle bi yer duymadım ben tahlillerin ücretsiz yapıldığı
Ya kani ilk gordugumde cok uzuldum agladim ama cabuk geldim kendime. Verende alanda Allah.. tevekkul etmek lazim. Ilk denememdi,hemen kalmistim.. dusuk kanamam bittiginde adetimi bekliycem,adetten sonra doktora gidip bi sorun yoksa tekrar aksiyona baslicam ins :) sabir imanin geregidir,napayim Allaha kafa tutcak halim yok.. durumu kabullendim,onume bakiyorum.. banada nasip olcak ins, hep guzel ruyalarla o mesaji verdi Rabbim.. sabrettigim herseyin mukafatini aldim.. isyan etmiyorum,oyle bi hakkimda yok zaten :) Rabbimi seviyorum,kocami seviyorum,bebekleri seviyorum... Onlardan gelen her sikintiya raziyim :) Allah Allaaaaah,icimdeki bu huzur niye simdi ya.. siyirdimmi ne? Sadece dua edin agrilarim azalsin :)
Opuyorum kizlaaar
Ya kani ilk gordugumde cok uzuldum agladim ama cabuk geldim kendime. Verende alanda Allah.. tevekkul etmek lazim. Ilk denememdi,hemen kalmistim.. dusuk kanamam bittiginde adetimi bekliycem,adetten sonra doktora gidip bi sorun yoksa tekrar aksiyona baslicam ins :) sabir imanin geregidir,napayim Allaha kafa tutcak halim yok.. durumu kabullendim,onume bakiyorum.. banada nasip olcak ins, hep guzel ruyalarla o mesaji verdi Rabbim.. sabrettigim herseyin mukafatini aldim.. isyan etmiyorum,oyle bi hakkimda yok zaten :) Rabbimi seviyorum,kocami seviyorum,bebekleri seviyorum... Onlardan gelen her sikintiya raziyim :) Allah Allaaaaah,icimdeki bu huzur niye simdi ya.. siyirdimmi ne? Sadece dua edin agrilarim azalsin :)
Opuyorum kizlaaar
Ah canım yaa maşallah ne kadar olgunsun zaten senin olacak bebeğin böyle bi annesi olduğu için çok şanslı olacak:)Rabbim mükafatını hem bu dünyada hem ahirette verir inşallah senide temmuz anneleri arasında görürüz hayırlısıyla inşallah ama bizide unutma:)
Opuyorum kizlaaar
Merhaba, bende aranıza yeni katıldım. 8 Ekimde eşime muhteşem evlilik yıl dönümü süprizi yapmış olduğum için çok mutluyum :) Emin olmak adına doktora gittiğimde ise 4 hafta 4 günlük olduğunu öğrendim. 5. haftamız bitti bugün, yarın tekrar gidiyorum kontrole, ilk gittiğimde ultrasonda kese net görünmemişti. Yarın için heyecan var biraz. Bütün anne adaylarına sağlıklı hamilelik süreci diliyorum...
Ahh kizlar,bebegimi kaybettimyarin tam 6 haftalik olacakti,yiyecek ekmegi yokmus napalim bizede sabretmek dusuyo artik.. sabah kani ilk gordugumde cok kotu oldum,zirladim baya ama toparladim biraz.. zaten oyle cok agrim olduki,aglamaya daha fazla gucum kalmadi.. Rabbim sizin bebelerinizi korusun,kucaginiza yakistirsin insallah..
Benim ilk bebegim olacakti.. biraz toparlaninca tekrar calismalara basliycam ins.. bidaha ayni seyi yasamamak icin cok daha ozenli davranicam,gerisi nasip kismet zaten ..
yok cnm bu akşam gidicez doktora
sen gördün mü???
Kızlar bugun adet günüm ben dün sabah test yaptım negatif çıktı =( ama daha adet olmadım beklemedeyim çok üzgünüm.. yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.
Cok kotu oksuruyorum geniz akintim var ve cigerlerim dolu bana dogal gebelige zararsiz bir balgam sokturucu soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?