Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Kıslarrr((((Bu ay olmayacak daha 9 gün var ama benim karnım ağrımaya başladı(((((((((Regli gibi((((((((

kız bir besmele çek.Daha 9.gün var ve sen hemen teşhisi koydun yani.
Kendinizi dinlemekten vazgeçin.
2.tane gebelik yaşadım ve regli gecikmesi dışında hiçbir belirtim olmadı.
Arkadaşım 3.tane gebelik yaşadı ilk 2sinde belirtileri olmuş.3.üncüyü doğuma girdiğinde öğrenmiş bırak hamilelik belirtisini kadın karnında kütle diye gidip kucağında çocukla çıkmış

Birtek hamilelik belirtisi var oda kulak çınlaması kulağın çınlıyorsa tamamdır.
Demekki herifi geri çevirdin oda sana ... uzaktan gönderiyor spermleri

:roflol:

kızlar;
bencede hamilelik belirtisi ile regl belirtisi aynı, ayırt etmek çok zor.. Kesinlikle adet gününüüz bekleyin ve test yapın..ben bu ay öyle yaptım bundan sonrada öyle yapıcam..

Birtek hamilelik belirtisi var oda kulak çınlaması kulağın çınlıyorsa tamamdır.
Demekki herifi geri çevirdin oda sana ... uzaktan gönderiyor spermleri

İŞTE BUNA TEPRİK KOYARUM.
:roflol:

Mesela ben bugün 8.günüm ve kulaklarım çınlıyor.Neden dün gece kocaya dirsek gösterdim kaydirigubbakcemile3
MEDICAL BUNU BEĞENDİ.:roflol:

Kocada enerji kalmadı artıkk çalış çalışkaydirigubbakcemile3 Size takılayım çok alemsiniz yahu
HAH ŞÖÖLE CNM.

Mesela ben bugün 8.günüm ve kulaklarım çınlıyor.Neden dün gece kocaya dirsek gösterdim kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
Ya gerçekten var mı belirtiler arasında kulak çınlaması, o kadar çok belirti var ki bu soruyu da sorduruyor bana

Son düzenleme:
Poti cim sen nerde yaşıyordun.
Yok ben alırım şimdi netten hemencecik.
Yurt dışında hangi balıklar var,menüde hangi balık var
cokacimcoook

almanyadayim canim.burda lacs diye bir balik var onu kizartacam kilciksiz yanindada salata ay biyeriniz sisecek simdi avucunuzu yalayin kizlarcokacimcoook

of yedim merdaneyi ben iyisi mi kocişe takılayım yine, hadi kızlar hoşçakalın.iyi kulak çınlamaları

KISSADAN HISSE

SIZE YASANMIS BİŞE ANLATAYIM BI KADIN PREZERVATİFTEN TİKSİNDİĞİ İÇİN HAYDAR DÜMENE YAZI YAZMIŞ HOCAM 3 COCUUM VAR DAHA COCUUM OLSUN ISTEMIYORUM AMA KONDOMDAN TIKSINIYORUM, KOCAMA KADIN ÇORABI GECIRDM SIZCE BENI KORUMUŞMUDUR:):roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…