Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Hatta bizde başka misafirler vardı epeyce geçe kaldılar o aksamda iş güç edeceeduk gittim vcden kocama mesaj cektım haftasouydu arkadası gıbı benım yerıme mesaıye gelırmısın dıye yazmıstım oda dert yakınmıştı ınsanlarda vınn dıye kalkmıştı. zuhahaha

iyi yapmışsın iyi aklına gelmiş.....benim kayınvalide biraz duygusal hep oraya gititğimizde bütün tatiller boyunca onun evinde kalalım istiyor bide biz gidelim deyince ağlmaklı oluyor

hosgeldın naber cnm

evet dedıydım sana :)alkisalkisalkisyerimseniben

hımmm ne dediydin bayanssulusmile ondanmı kulaklarım çınlamıştı olumunekankayizsmile iiyim kızlar 8 gün kaldı ama bende hiçbişey yok.hayırlısı artık.bu arada izmirlizuzu fotolara bende baktım mutluluğunuz daim olsun cnm.bir yastıkta diyecektim ama medicalin yazdığından sonra onu yazmaktan vazgeçtim çünkü haklı bi yastık daha lazım:roflol:

kahvekolik yok sen yoksun keramos yok dıye konusuyoduk da birden kahvekolık geldı dedım su su de gelır o da onu dıyo cnm...

belirti konusmuyoz 8 gun kaldı da demıyoz cıss:teytey::enbuyukkk:

Yok canım kulak çınlamasının nedeni başkadır.Sendemi dün herifi reddettin klava: :roflol:

Kız daha 8.gün var ne bekliyordun göbüşünmü şişecek birden.Ayrıca belirti düşünme sakın ha sakın son ana kadar bekle ve testini yap. :icecream:

elmakurdumusun en iyisi bende bi senaryo yazmaya baslıyayım

alem kızsın vesselam..:)bizde uzun zamandır kimseere gidip gelmiyoz şimdi olursa nedeni anlaşıldı diyecekler...:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…