Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Mevla'nın herşeydeki sırrı sabırdır...
Acıya sabredersin adı metanet olur,
insanla...ra sabredersin adı hoşgörü olur,
dileğe sabredersin adı dua olur,
duygulara sabredersin adı gözyaşı olur,

çok güzel bir söz kızlar.. Sabırlı olalım boşverelim hamilelik belirtilerini.

elma senin kizin kac yasinda sekerim

Benim kız 11 yaşını doldurdu tatlım.

Düşün benim koca gibi çocuk heveslisi bir adamı bunca yıl beklettim.Gerçi bana kasa heççç düşünmüyordum.Fakat hayat bizi öyle yerlere ve öyle noktala getiriyorku.Bir günde tüm yaşamın değişiveriyor.Şimdi ise dört gözle bekliyorum.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis evet dogru. sabir anahtar gibi sabrettigin an kilit acilir buda benden olsun aaa güzel oldu ama dimibanadaalkisalkisalkis

seninle ayni yastayiz kücük yasta evlenmissin sende ,benim oglumda 8 yasina girdi .kac aydan beri ugrasiyosun bebis icin

seninle ayni yastayiz kücük yasta evlenmissin sende ,benim oglumda 8 yasina girdi .kac aydan beri ugrasiyosun bebis icin

Evet çok küçük evlendim hala ailem nasıl müsade etti anlamıyorum.Gerçi pek seçenek bırakmadım onlara.Bu benim 3.üncü denemem yani Eylül+Ekim+Kasım olcak

Selam kızlar, ne güzel kaynatmışsınız yine oku oku bitmiyor..Şu belirti düşünmeme, oluruna bırakma işini başarabileniniz varsa bana da tavisyede bulunsun;çünkü bebiş düşünmeden tek bir dakika geçiremiyorum

lmaz: senin isin zor canim böyle yaparak kendine zarar veririsin

Ben kızımdan hemen sonra 2 tane ... doktor yüzünden hamile kaldım ve yine ... 1 doktor yüzünden kürtaj oldum.O tarihten sonra 4 yıl hap ve kalan 7 yılda spiral ile korundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…