Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Kızlarrr ben geldimm doktordan..

4 dane yumoşum olmuş.2 büyük, 2 küçük.
Cuma iğne olacam.PErşmebe cumartesi çalışın dedi.Ama cumartesi 6 kişi misafir edecm evde .Çalışmayı bırak yanyana bile yatamayabiliriz kocişle...eyvahedigeldismile:sinifsinif:

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

aLLAHIM BEN BU MISAFIRLERIN ZAMANLAMASINA YANDIM ANAM YA CIGLIK MASKESI TAKIP GELCEM ADRESI VER YA.kötükedihüso

Son düzenleme:
arkadaşlar bana biri anlatabilirmi bu iğneler falan nasıl oluyo.bu konuda acayip cahilim.bir kere doktora gittim ben hormon tahlili yaptı normal dedi bebek olmaması için bi neden yok dedi o kadar.eşimde gitti onada normal dediler.CADIARZU

1 kasim gulleri ne ediniz bakimmmmm
bayanseyma tuma melisdeniz ecrin87

Son düzenleme:
aLLAHIM BEN BU MISAFIRLERIN ZAMANLAMASINA YANDIM ANAM YA CIGLIK MASKESI TAKIP GELCEM ADRESI VER YA.kötükedihüso

Valla sorma ya.Üniveristeden arkadaşlar 29 ekim tatil fırsatında bizde toplaşacaktık.Cumartesi de bizde kalacaklar.OFff yandım anamm ben ne yapsam ?
Gece uyurlerken yapam dicem anam şimdi sabaha kadar uyutmazlar onlar muhabbetten
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

kızlar belirti düşünme yok dediniz ama ben bişi sorcam ...çamaşırımda koyu bi leke var 50kr boyutunda sarı kahve arası ama anlamadım ben idrarımdaa açık renk acaba tutunma diye bi leke oluyomuş o mudur yoksa iltihap mı vardır ...bilemedim..

siz bi küçük fırsatta bulup yapın bence arada derede hiç olmamasından iyidir...

cnm bende gecen ay tanıştım ilaç ve iğnelerle .Senin gibi hormon testleri vs. herşey normal dedi.Bi kaç ay bekleyelim isterseniz dedi.Ama zaten 1 senedir beklediğim için daha fazla beklemek istemedim.O da yumurta takibi yapmak için yumurta geliştirici ilaç verdi.Birden fazla yumurta oluşturuyor.Ardından çatlatma iğnesi ve ilişki takvimi belirliyor.
Gecen ay 2 yumurta gelişti ama döllenme olmadı.Bu ay tekrar deniyoruz işte.

Çok uzun anlattım galiba .Ama anlattıkça deşarj oluyorum bende sanırım:1rolleyes:

Valla ne bileyi artık yapacaz mecbur.Utana sıkıla...Böyle durumlarda ebeveyn banyosu kurtarıcı oluyor herhaldekaydirigubbakcemile3

fantaziye bak yaa .:))aklinialirimsmile:kedi::dance:

pardon banyodamı yapıyonuz yoksa banyo yapmak içinmi kurtarıcı ..ben yanlış anladım galibaaa..bilmiyorumkismilesositosositoopuyorumnanaktan

saol canım teşekkür ederim.inşallah bu ay dilediğin gibi olur.bende kasım ayında randevu aldım tekrar gidecem doktora.bekarken yumurtalıklarımda kist olmuştu ama önemsiz demişlerdi o zaman şimdi aklıma o geldi.ondan olabiilir diye düşündüm bakalım ne olcak bekleyecem artık 8 kasımı.:Saruboceq:

ENEEEEEEEEEEEEMMM FENTEZİLERDEN Mİ BAHSEDİYOSUNUZ HİÇ UNUTMAM Bİ KERE BİZDE......sositososito YOK BEEE BİZDE YOK ÖYLE ŞEYLER FAZLA MİSAFİR OLMAZ OLSADA YATIYA KALMAZZ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…