- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.441
aY KIZLAR bENDE 10 DAKKAYA CIKACAM
bİŞİ DİCEKSENİZ DİYİN YANE
AKSAM ACAMAYABILIRIM
dİZİM VaR aYIPTIR sÖYLEMESİ
öYLE bİR GeÇER zAMAN kü SÜPPER DİZİ.
öpüyom seni kocaman yanaktan.kendine iyi bak,yarın geç kalma.
Diziye takılıp kocanı ihmal etme. :dance:
Kızlarrr ben geldimm doktordan..
4 dane yumoşum olmuş.2 büyük, 2 küçük.
Cuma iğne olacam.PErşmebe cumartesi çalışın dedi.Ama cumartesi 6 kişi misafir edecm evde .Çalışmayı bırak yanyana bile yatamayabiliriz kocişle...eyvahedigeldismile:sinifsinif:
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
aLLAHIM BEN BU MISAFIRLERIN ZAMANLAMASINA YANDIM ANAM YA CIGLIK MASKESI TAKIP GELCEM ADRESI VER YA.kötükedihüso
Hatta bizde başka misafirler vardı epeyce geçe kaldılar o aksamda iş güç edeceeduk gittim vcden kocama mesaj cektım haftasouydu arkadası gıbı benım yerıme mesaıye gelırmısın dıye yazmıstım oda dert yakınmıştı ınsanlarda vınn dıye kalkmıştı. zuhahaha
Valla sorma ya.Üniveristeden arkadaşlar 29 ekim tatil fırsatında bizde toplaşacaktık.Cumartesi de bizde kalacaklar.OFff yandım anamm ben ne yapsam ?
Gece uyurlerken yapam dicem anam şimdi sabaha kadar uyutmazlar onlar muhabbetten
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
arkadaşlar bana biri anlatabilirmi bu iğneler falan nasıl oluyo.bu konuda acayip cahilim.bir kere doktora gittim ben hormon tahlili yaptı normal dedi bebek olmaması için bi neden yok dedi o kadar.eşimde gitti onada normal dediler.CADIARZU
siz bi küçük fırsatta bulup yapın bence arada derede hiç olmamasından iyidir...
Valla ne bileyi artık yapacaz mecbur.Utana sıkıla...Böyle durumlarda ebeveyn banyosu kurtarıcı oluyor herhaldekaydirigubbakcemile3
Valla ne bileyi artık yapacaz mecbur.Utana sıkıla...Böyle durumlarda ebeveyn banyosu kurtarıcı oluyor herhaldekaydirigubbakcemile3
fantaziye bak yaa .:))aklinialirimsmile:kedi::dance:
pardon banyodamı yapıyonuz yoksa banyo yapmak içinmi kurtarıcı ..ben yanlış anladım galibaaa..bilmiyorumkismilesositosositoopuyorumnanaktan
cnm bende gecen ay tanıştım ilaç ve iğnelerle .Senin gibi hormon testleri vs. herşey normal dedi.Bi kaç ay bekleyelim isterseniz dedi.Ama zaten 1 senedir beklediğim için daha fazla beklemek istemedim.O da yumurta takibi yapmak için yumurta geliştirici ilaç verdi.Birden fazla yumurta oluşturuyor.Ardından çatlatma iğnesi ve ilişki takvimi belirliyor.
Gecen ay 2 yumurta gelişti ama döllenme olmadı.Bu ay tekrar deniyoruz işte.
Çok uzun anlattım galiba .Ama anlattıkça deşarj oluyorum bende sanırım:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?