- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.481
kızlar geliyorum bu topiğe az kaldı bugün hcg baktırdım 0 çıktı ama regl de yok henüz ama cumaya kadar gelir bende buraya gelirim
canım inş olmazsın hamiisindir ama olursanda üzülme bidahaki ay innnşşşallaahhh bebişin sana gelir beraber beklerizzz :Saruboceq:
kızlar geliyorum bu topiğe az kaldı bugün hcg baktırdım 0 çıktı ama regl de yok henüz ama cumaya kadar gelir bende buraya gelirim
kararım kesin çok istediğim birşeyden ne olursa olsun vazgeçiçek birisi değildim ben ama bu sefer net kararım kesin
senin bu ay adet gecikti canım,stresmi yaptın
oğlak75 ve tannselden referanslıyım kızlar bende gelebilir miyim yanınıza :) anlatayım kendimi :) 5 aydır deniorum, ekimde ilk defa ovulasyon testi vs ile kafayı çizerek denedim. 25 ekim'de de regl oldum. bu ay da deniyor olacağım hatta (yeni gelişme) tannsel'in tavsiyesi ile reglken dra gitmeye karar verdim yarın gidicem bi "gitmişken testi de soracağım tannsel cim" hafta sonu da kısmetse eşimi spermiyogram için lab. a götüreceğim. 4 yılım bitti evlilikte bu arada ve bu zamana kadar bebek istememiştik ve prezervatif ile korunduk. Hikayem budur :) Hoşgeldim mi :)
oğlak75 ve tannselden referanslıyım kızlar bende gelebilir miyim yanınıza :) anlatayım kendimi :) 5 aydır deniorum, ekimde ilk defa ovulasyon testi vs ile kafayı çizerek denedim. 25 ekim'de de regl oldum. bu ay da deniyor olacağım hatta (yeni gelişme) tannsel'in tavsiyesi ile reglken dra gitmeye karar verdim yarın gidicem bi "gitmişken testi de soracağım tannsel cim" hafta sonu da kısmetse eşimi spermiyogram için lab. a götüreceğim. 4 yılım bitti evlilikte bu arada ve bu zamana kadar bebek istememiştik ve prezervatif ile korunduk. Hikayem budur :) Hoşgeldim mi :)
günaydın cnm nasılsın?
iyi sayılırım medicalcim ne olsun.. herşey aynı şekilde devam..pek keyfim yok bu aralar..
Günaydın kızlar,
Sabah,sabah henüz açılamadım acık topikleri gezimde geleyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?