Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kızlar geliyorum bu topiğe az kaldı bugün hcg baktırdım 0 çıktı ama regl de yok henüz ama cumaya kadar gelir bende buraya gelirim

kızlar geliyorum bu topiğe az kaldı bugün hcg baktırdım 0 çıktı ama regl de yok henüz ama cumaya kadar gelir bende buraya gelirim

canım inş olmazsın hamiisindir ama olursanda üzülme bidahaki ay innnşşşallaahhh bebişin sana gelir beraber beklerizzz :Saruboceq:

canım inş olmazsın hamiisindir ama olursanda üzülme bidahaki ay innnşşşallaahhh bebişin sana gelir beraber beklerizzz :Saruboceq:

yok güzelim kesin hcg bugün baktırdım 0 yani
birde vajinal ultrason yaptı tam adet öncesi görünüm dedi
hayırlısını diliyorum vardır bir hayır

kararım kesin çok istediğim birşeyden ne olursa olsun vazgeçiçek birisi değildim ben ama bu sefer net kararım kesin

yapma zeynepcim..sen bugüne kadar bebek sahibi olmayı istiyordun demek eşini seviyorsun.. Olur böyle şeyler evlilikte..inan her evlilikte vardır sorunlar.. .herkese sor inan vardır..

oğlak75 ve tannselden referanslıyım kızlar bende gelebilir miyim yanınıza :) anlatayım kendimi :) 5 aydır deniorum, ekimde ilk defa ovulasyon testi vs ile kafayı çizerek denedim. 25 ekim'de de regl oldum. bu ay da deniyor olacağım hatta (yeni gelişme) tannsel'in tavsiyesi ile reglken dra gitmeye karar verdim yarın gidicem bi "gitmişken testi de soracağım tannsel cim" hafta sonu da kısmetse eşimi spermiyogram için lab. a götüreceğim. 4 yılım bitti evlilikte bu arada ve bu zamana kadar bebek istememiştik ve prezervatif ile korunduk. Hikayem budur :) Hoşgeldim mi :)

:CüvCüv::1no2::roflol:Günaydın Anniş Adayları..
Ben dun aksam calısamadım kocam yan cızdı ulaaaa ben sana bunun hesabını sormazmıyım!!
Bi geboş oluyımda bak dokundurtcakmıyım kendüme!!
Aslında daha demek istediğim çok şeyler var ammaaaaaaaa daha açılmadım sabah sabah ya Bismillahhh

Son düzenleme:

hosgeldın crafty..

hoşgeldin canım allahın izniyle bu topik uğur getirsin hepimize :Saruboceq: :Saruboceq:

Hoşgeldin tatlım tarihini verde listeye ekliyim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…