- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.461
kızlar neler kaynatmışsınızyazmaya fırsatım olmuyor ama arada yazdıkarınızı okuyorum
Sen zaten buradan okuyup kopya çekiyon hep ama hiç paylaşmıyon bizlen :icecream:
saol canım teşekkür ederim.inşallah bu ay dilediğin gibi olur.bende kasım ayında randevu aldım tekrar gidecem doktora.bekarken yumurtalıklarımda kist olmuştu ama önemsiz demişlerdi o zaman şimdi aklıma o geldi.ondan olabiilir diye düşündüm bakalım ne olcak bekleyecem artık 8 kasımı.:Saruboceq:
kızlar ya bişi sorcam ben ekimin 8inde regl olmuştum yumurtlamam oldu ilişki yaşadım da bugün kanama var neden olsu böle bişey adetime daha vardı bilmiyorumkismile
yerleşme kanaması olabilir çünkü bi arkadaşım ilişkeden sonra 5-7 gün sonra kanama gelirse dikkat et dimişti hadi bakalım hayırlısı adet dönemin ne zaman?
adet dönemim 34 günde bi oluyorum 8inde olmuştum en son 8ine bile çok var ya ben spor falan yapıyorum zararı olurmu kii:2:
kızlar moralim çokkk bozuk eşimle tartıştık ve o kadar sinirim bozuldu ki bebeğe uzun hatta çok uzun bir süre ara vermeye karar verdim
kararım kesin çok istediğim birşeyden ne olursa olsun vazgeçiçek birisi değildim ben ama bu sefer net kararım kesin
malesef çözülücek bir konu değil bu sefer ipler kopma noktasına geldi sinirlerim çok bozuk ve gerginim bir sefer ertelemiştim döndüm kararımdan ama bu sefer olucak gibi değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?