Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar:
- Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatm...ayacağını
nasıl belirliyorsunuz?

Doktor: - Bir kuveti su ile dolduruyoruz. Sonra
hastaya üç şey veriyoruz. Bir kaşık, bir fincan ve bir kova. Sonra
da kişiye kuveti nasil boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz.
Siz NE yapardınız?

Adam: - Ooo! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder.
çünkü kova kaşık ve fincandan büyük.

— Hayır, der doktor.
Normal bir insan kuvetin tıpasını çeker.

Hayırlısı cnm.İnşallah çok beklemeden kucaklarız bebişlerimizi.Doktora gidince hamileleri görüyorum özeniyorum.Kendimi eksik gibi hissediyorum.:Hastane bozuyo beni...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kızlar ya bişi sorcam ben ekimin 8inde regl olmuştum yumurtlamam oldu ilişki yaşadım da bugün kanama var neden olsu böle bişey adetime daha vardı bilmiyorumkismile

selam kızlar dicem ama kimsecikler yok neyse hadin iyi akşamlar,kesin hepsi çalışmalarda asfalt yol yapım (bebiş yapım) işte hepsi var.inş. hepinizin çalışmaları iyi sonuçlar verir güzel haberlere vesile olur.byby

Son düzenleme:
kızlar ya bişi sorcam ben ekimin 8inde regl olmuştum yumurtlamam oldu ilişki yaşadım da bugün kanama var neden olsu böle bişey adetime daha vardı bilmiyorumkismile

yerleşme kanaması olabilir çünkü bi arkadaşım ilişkeden sonra 5-7 gün sonra kanama gelirse dikkat et dimişti hadi bakalım hayırlısı adet dönemin ne zaman?

yerleşme kanaması olabilir çünkü bi arkadaşım ilişkeden sonra 5-7 gün sonra kanama gelirse dikkat et dimişti hadi bakalım hayırlısı adet dönemin ne zaman?

adet dönemim 34 günde bi oluyorum 8inde olmuştum en son 8ine bile çok var ya ben spor falan yapıyorum zararı olurmu kii:2:

ya benim kahverengi akıntımda var ama erken değilmi bunlar için ya bi kanama bi kahverengi akıntı neler oluyoorrdelikafadulden

her evlilikte olur öyle şeyler şimdilik belki vazgeçmiş olabilirsin ama sonra kararın değişecektir unutma kuvayı dişi kuş yapar camnım sen sakin bi zamanda eşimle konuş tatsızlıklar ortadan kalksın:)

malesef çözülücek bir konu değil bu sefer ipler kopma noktasına geldi sinirlerim çok bozuk ve gerginim bir sefer ertelemiştim döndüm kararımdan ama bu sefer olucak gibi değil...

malesef çözülücek bir konu değil bu sefer ipler kopma noktasına geldi sinirlerim çok bozuk ve gerginim bir sefer ertelemiştim döndüm kararımdan ama bu sefer olucak gibi değil...

hayatım sorunu bilmiyorum ne kadarlık evlisin onuda bilmiyorum ama eminim benden çok gençsin canım sana bir abla tavsiyesi olarak sabır canım sabır... neler yaşadım evliliğimin ilk yıllarında anlatsam roman olur kaç kere çocuk yapmadan boşanmam gerek dedim ama allah bir yoluna koyuyor canım sabır

iii akşamlar kızlar offf bende eşimle pek iyi değilim ama bir bebeğimin olmasını çok istiyorum bu nedenle hep alttan alıyorum bi şekilde tatlıya bağlıyorum napiiim herşey istediğim gibi olmuyo işte :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…