- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.981
inş.zeynep.hoşgeldin seda. eşinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim . öyle hemen umutsuzluğa kapılma biraz oluruna bırak stres yapmamaya çalış. inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
aminnnnn.amin hepbirlikte inşallah :Saruboceq: a.s.
Gel tatlım sende katıl bizea.s.
Seda senin ovulasyon gününe 8.gün var ama boş durma bu arada çalış sen tamammı :hulya:
kızlar dün gece rüyamda eşimle oteldeydik çok güzel bir oteldi üzerimde beyaz gecelik ve sabahlık vardı eşimle otelin bahçesinde elele koşuyorduk sonra asansörde bir kadın ve bir bebek gördüm asansörden indik odamıza gidicez 8-10 tane sarıklı cübbeli adamlar mezar kazıyorlardı mezarın üzerinden atlayarak gectik aanaaaaaaaa beyaz giymiştim bide mezar gördüm ne anlama geliyo acep ??
kızlar dün gece rüyamda eşimle oteldeydik çok güzel bir oteldi üzerimde beyaz gecelik ve sabahlık vardı eşimle otelin bahçesinde elele koşuyorduk sonra asansörde bir kadın ve bir bebek gördüm asansörden indik odamıza gidicez 8-10 tane sarıklı cübbeli adamlar mezar kazıyorlardı mezarın üzerinden atlayarak gectik aanaaaaaaaa beyaz giymiştim bide mezar gördüm ne anlama geliyo acep ??
Tamam çok çalışmam lazım çookkk :hulya: :hulya: kaydirigubbakcemile3
canım ayın 7 si mi oluyo
uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv ben geldım
bebişlerrrrrrrrrrrrrrrr
EVET ONU KASTETTIMCNM.beklenmeyenın derken?
Yanı ne zaman regl olacagım mı?
belliki dün gece yorucu geçmiş. aklinialirimsmile
BİTTİM BİTTİM SORMA :)
:roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldiiinnnnn :1hug:
Ayın altısı oluyor.
Yani ayın 1. ve 6. sı arası günler daha çok çalışman gerek.
Muhtemel regli tarihin ise 20.Kasım
Seda sayanda yıne ıbrahım saracoğlu var efenim :)
kızlar,burdaki herkez doğal hamile kalmaya uğraşanlar mı?
anaaaaaaaam mezar görmek pekte iyi bişey değilmiş kızlar hapishanede ziyarete gidecekmişim ama öle kimsem yohkiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?