- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.941
Evet diğeri daha yeni bitti benim, daha çok var yaa Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.. çok az kalmış senin hadi hayırlısıı olumunekankayizsmile
Biz çalışmayız normalde fakat bu son zamanlarda "my boss" biraz kafası karışık sanırım. :tomato:
Yaa benim ovulasyon günüm 3-8 arasımıı acabaa bilmiyorumkismile
Bizde çalışmayız genelde, bayramdaki cumartesiler olunca karıştı bizimdee:sm_confused:
Şikette mi çalışıyorsun canımm..
Aslında bu konulara girmek istemiyorum zaten yasaklamıştık belirti konuşmayı fakat.
Benim pek umudum kalmadı günler yaklaştıkça umudumda kayboluyor ve regli belirtilerim bariz başladı.
Son regli tarihinin ilk gününü ve regli döngünü ( kaç günde bir olduğunu ) söyle sana ticker yapalım oradan bakarsın.
Tamam canım sağol.. 23 eylül de olmuştum en son bu ay tam gününde oldum her ya 1 kaç gün erken oluyordum yanii 28-30 günde oluyorum diyebilirm..
Sanırım 23.Ekim tamam ben şimdi sana bir ticker yapayım.
Beğenmezsen başka birşeyde yapabilirim.
herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar,bugün benim üçüncü evlilik yıldönümüm ama hala bebişim yokmafoldumbenbu ayı geçirdik,umutlar kasım,a ,hatta aralık ayına kaldı malesef.mafoldumben
Bu adresi kopyala - sayfanın en üstünde kullanıcı paneli var oraya gir-ordan kontrol paneline-sonra çizelgeye yapıştır.
amin canım,sağolasın,cümlemizin mutluluğu daim olsun,zaten eşlerimizde olmasa.:asigim:Allah mutluluğunuzu daim etsin canım,neden umutsuzsun hadi neşelen bu gün senin evlilik yıl dönümün yok öyle pes etmek.lmaz:
herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar,bugün benim üçüncü evlilik yıldönümüm ama hala bebişim yokmafoldumbenbu ayı geçirdik,umutlar kasım,a ,hatta aralık ayına kaldı malesef.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?