Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Evet diğeri daha yeni bitti benim, daha çok var yaa Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.. çok az kalmış senin hadi hayırlısıı olumunekankayizsmile

Aslında bu konulara girmek istemiyorum zaten yasaklamıştık belirti konuşmayı fakat.
Benim pek umudum kalmadı günler yaklaştıkça umudumda kayboluyor ve regli belirtilerim bariz başladı.

Aslında bu konulara girmek istemiyorum zaten yasaklamıştık belirti konuşmayı fakat.
Benim pek umudum kalmadı günler yaklaştıkça umudumda kayboluyor ve regli belirtilerim bariz başladı.

İnşallah o belirtiler hamilelik belirtileri olur ve seni yanıltır canım, Allah hakkımızda hayırlısını versinn Şeniz :Saruboceq:

Bu adresi kopyala - sayfanın en üstünde kullanıcı paneli var oraya gir-ordan kontrol paneline-sonra çizelgeye yapıştır.

herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar,bugün benim üçüncü evlilik yıldönümüm ama hala bebişim yokmafoldumbenbu ayı geçirdik,umutlar kasım,a ,hatta aralık ayına kaldı malesef.mafoldumben

herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar,bugün benim üçüncü evlilik yıldönümüm ama hala bebişim yokmafoldumbenbu ayı geçirdik,umutlar kasım,a ,hatta aralık ayına kaldı malesef.mafoldumben

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım,neden umutsuzsun hadi neşelen bu gün senin evlilik yıl dönümün yok öyle pes etmek. lmaz:

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım,neden umutsuzsun hadi neşelen bu gün senin evlilik yıl dönümün yok öyle pes etmek. lmaz:
amin canım,sağolasın,cümlemizin mutluluğu daim olsun,zaten eşlerimizde olmasa.:asigim:
pes etmedim aslında,çok tedavi gördüm,artık tedaviler bende başarısız oldu,bu ay kendiliğinden olmassa aralık ta aşılama yapcaz mecburen
sen hamile misin?
topiğin başını okuyunca regl olmuşun gibi,ama tıcker de bebek olunca,anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…