Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

geçmiş olsun canım aman dikkat et doktorunu dinle tedavin bitene kadar ilişkiye girme ben o hatayı yaptım yumurtlama günlerime denk geliyo diye sonra çok pişman oldum

korkma canım önce tedavini ol sonra bebek zaten yara yada iltahap falan varsa bebek olmasını engelleyebilir. önce tedavini olman gerek fitil kullanırken de eşinle beraber olma. benim bi akrabamda da yara vardı yarayı yaktırdı hemen hamile kaldı inş sende öyle olursun:Saruboceq:

geçmiş olsun canım aman dikkat et doktorunu dinle tedavin bitene kadar ilişkiye girme ben o hatayı yaptım yumurtlama günlerime denk geliyo diye sonra çok pişman oldum

canım zaten ilişkiye girebilecek durumda değilim çok canım yanıyor çoksenağlama
dün bide ağda yaptırdım canımdan can gitti resmen
hala oturamıyorum..
çamaşır bile giyemiyom öyle canım acıyor..

amaan yasak ya herifte coştu bu arada:kedi: böyle yasak ya içim gidiyor sürekli diyor manyak:kedi: arasıra yasaklayacakmışım ona böyle çok çekici oluyomuşnaniknanik
koyun can kasap et derdinde yanisırnaşık şeysırnaşık şey

SEN OLACAGINA BAK DAHA IYI AZSIN DURSUN TEDAVINDEN SONA DOPINGLI BAMYALARLA DAHA SAGLAM OLUR TUTAR CNM:)
:roflol:HERUFLERIN HEPSI BÖYLE DEMEK HAA.

şekerim biz kafayı yedeik galiba bebek yapma çalışmaları yüzünden baksana rüyada bile gecelikler falan her an çalışmaya hazır hayra yoralım hayır olsun inşallahhhhhlaelaelaelaelae

şekerim biz kafayı yedeik galiba bebek yapma çalışmaları yüzünden baksana rüyada bile gecelikler falan her an çalışmaya hazır hayra yoralım hayır olsun inşallahhhhhlaelaelaelaelae

eğil bir yol öööpeyim kaşların ara sından nınınınım
benım markete gıtmem gerekıyo kızlar
gıdım de gelım ben

tabi canım yasak olan daha cazip geliyo seni anlıyorum benimde enfeksiyonum vardı canım yanıyodu ilaç kullandım bu sabahta kontrole gittim doktor temiz görünüyo dedi adet dönemin geçerse test yap ya da gel burda yapalım dedi o an bi heyecan oldum sanki hamileymişim gibi ama bu ay umutlu değilim sen ilk önce sağlığını düşün gerisi nasılsa gelir en önemlisi sağlık umarım cok yakında iyileşirsin

Canım seninde teste geri sayım 5. Benimde üyle.

evet öyle ama ben daha erken adet olacakmışım gibi sanki bu ay öyle hissedyorum bakalım hayırlısı doktordan kan testi isteyecektim bugün benden önce davrandı günün geçsin test yapalım dedi bende öyleee kaldım tamam dedimkaydirigubbakcemile3

SEN OLACAGINA BAK DAHA IYI AZSIN DURSUN TEDAVINDEN SONA DOPINGLI BAMYALARLA DAHA SAGLAM OLUR TUTAR CNM:)
:roflol:HERUFLERIN HEPSI BÖYLE DEMEK HAA.

hiç sorma ya gı bunları varya süründürecen aslında biz onlar hah demeden meh diyoruz ya kendilerini nimetten sanıyolar..-tatlicadiarzu-
az kıvrandıracan bunları o olacak..
hele benimki bazen yeni gelin gibi davranmıyor mu gıcık oluyorumÇok üzgünüm çoook

Bende test yapıp yapmamak arasında kaldım.Sonrada boşver dedim yapsam ne olcak.
Ekim ayı topiğine geçen ayki yazdıklarımızı okudum.daha günümüze 10.kala başlamışız belirtileri konuşmaya taki medical ve ben test yapana kadar hepsini okudum.
Sonrada çok üzüldüm halimize.
:a015:

sağol canım..hadi inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin:Saruboceq:

aynen şekerim ben geçen ay birde adet oldum bittikten sonra acaba üstüne görmüş olabilirmiyim diye test yaptım çok takıyoruz ya ama bu ay saldım gitti doğru dürüst çalışma bile yapmadık bi yumurtlama gününde ve 2 gün sonrasını kaçırmadım ama ondanda umurudm yok cünkü fitil kullanıyodum olmaz diyorum bu ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…