- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.021
günaydın arkadaşlar hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun[/QUOTE
günaydın canımmm
ayy herkes evinde yatıyor ben çalışıyorum ne kötü bi duygu yaa:2:
yaaaa yazdım ama bana kimse cavap vermedi:gitme:
çok ciddi enfeksiyon varmış bende..
enfeksiyon tedavisi bitince yara var mı yok mu bakılacak..ama sanırım var
kan geliyor çünkü benden ilişkiden sonra..hatta dün fitil koyduk onla bile kahverengi leke gelmişmafoldumben
doktor ilişkiyi yasakladı
ve bu yasaklı süre benim yumurtlama günlerime denk geliyorsenağlama
bu ay da gitti yani
Allahım noluuur yara falan olmasın..çok korkuyorum..canım zaten şimdi bile çok yanıyorsenağlama
ayyy hava nekadar soğuk ya bu soğukta çalışmayada üşeniyo insan zaten benden geçti bu ay iyice kışa kalcam yaaa
yaaaa yazdım ama bana kimse cavap vermedi:gitme:
çok ciddi enfeksiyon varmış bende..
enfeksiyon tedavisi bitince yara var mı yok mu bakılacak..ama sanırım var
kan geliyor çünkü benden ilişkiden sonra..hatta dün fitil koyduk onla bile kahverengi leke gelmişmafoldumben
doktor ilişkiyi yasakladı
ve bu yasaklı süre benim yumurtlama günlerime denk geliyorsenağlama
bu ay da gitti yani
Allahım noluuur yara falan olmasın..çok korkuyorum..canım zaten şimdi bile çok yanıyorsenağlama
geçmiş olsun canım aman dikkat et doktorunu dinle tedavin bitene kadar ilişkiye girme ben o hatayı yaptım yumurtlama günlerime denk geliyo diye sonra çok pişman oldum
canım zaten ilişkiye girebilecek durumda değilim çok canım yanıyor çoksenağlama
dün bide ağda yaptırdım canımdan can gitti resmen
hala oturamıyorum..
çamaşır bile giyemiyom öyle canım acıyor..
amaan yasak ya herifte coştu bu arada:kedi: böyle yasak ya içim gidiyor sürekli diyor manyak:kedi: arasıra yasaklayacakmışım ona böyle çok çekici oluyomuşnaniknanik
koyun can kasap et derdinde yanisırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar dün gece rüyamda eşimle oteldeydik çok güzel bir oteldi üzerimde beyaz gecelik ve sabahlık vardı eşimle otelin bahçesinde elele koşuyorduk sonra asansörde bir kadın ve bir bebek gördüm asansörden indik odamıza gidicez 8-10 tane sarıklı cübbeli adamlar mezar kazıyorlardı mezarın üzerinden atlayarak gectik aanaaaaaaaa beyaz giymiştim bide mezar gördüm ne anlama geliyo acep ??
şekerim biz kafayı yedeik galiba bebek yapma çalışmaları yüzünden baksana rüyada bile gecelikler falan her an çalışmaya hazır hayra yoralım hayır olsun inşallahhhhhlaelaelaelaelae
geçmiş olsun canım aman dikkat et doktorunu dinle tedavin bitene kadar ilişkiye girme ben o hatayı yaptım yumurtlama günlerime denk geliyo diye sonra çok pişman oldum
canım zaten ilişkiye girebilecek durumda değilim çok canım yanıyor çoksenağlama
dün bide ağda yaptırdım canımdan can gitti resmen
hala oturamıyorum..
çamaşır bile giyemiyom öyle canım acıyor..
amaan yasak ya herifte coştu bu arada:kedi: böyle yasak ya içim gidiyor sürekli diyor manyak:kedi: arasıra yasaklayacakmışım ona böyle çok çekici oluyomuşnaniknanik
koyun can kasap et derdinde yanisırnaşık şeysırnaşık şey
Canım seninde teste geri sayım 5. Benimde üyle.
günaydın arkadaşlar hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun[/QUOTE
günaydın canımmm
ayy herkes evinde yatıyor ben çalışıyorum ne kötü bi duygu yaa:2:
gerçekten kötü bi duygu şimdi evde yan gelip yatmak vardı dimi benim gibi gerçi ben hep yan gelip yatıyorum değişen bişe yok:teytey:
günaydın kızlar..hbyrm geçmiş olsun canım.Alla acil şifalar versin ..
SEN OLACAGINA BAK DAHA IYI AZSIN DURSUN TEDAVINDEN SONA DOPINGLI BAMYALARLA DAHA SAGLAM OLUR TUTAR CNM:)
:roflol:HERUFLERIN HEPSI BÖYLE DEMEK HAA.
evet öyle ama ben daha erken adet olacakmışım gibi sanki bu ay öyle hissedyorum bakalım hayırlısı doktordan kan testi isteyecektim bugün benden önce davrandı günün geçsin test yapalım dedi bende öyleee kaldım tamam dedimkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar..hbyrm geçmiş olsun canım.Alla acil şifalar versin ..
tabi canım yasak olan daha cazip geliyoseni anlıyorum benimde enfeksiyonum vardı canım yanıyodu ilaç kullandım bu sabahta kontrole gittim doktor temiz görünüyo dedi adet dönemin geçerse test yap ya da gel burda yapalım dedi o an bi heyecan oldum sanki hamileymişim gibi ama bu ay umutlu değilim sen ilk önce sağlığını düşün gerisi nasılsa gelir en önemlisi sağlık umarım cok yakında iyileşirsin
Bende test yapıp yapmamak arasında kaldım.Sonrada boşver dedim yapsam ne olcak.
Ekim ayı topiğine geçen ayki yazdıklarımızı okudum.daha günümüze 10.kala başlamışız belirtileri konuşmaya taki medical ve ben test yapana kadar hepsini okudum.
Sonrada çok üzüldüm halimize. :a015:
gerçekten kötü bi duygu şimdi evde yan gelip yatmak vardı dimi benim gibi gerçi ben hep yan gelip yatıyorum değişen bişe yok:teytey:
öyle valla ya çok kötü .inşallah bende bir gün yan gelip yatarım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?