Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

anam bende ekim ayı topiciğindeyim hala ama içimden sanki buraya transfer olcem gibi geliyor ya bakalım artık kısmet gelirsem evrakları tamamlarım artıkınaklinialirimsmile

aa kimsecikler yokmu bu akşam..fatmagülde bitti ama nerdeki kızlar..kesin çalışıyolardır sempatiksalakcinni kolay gelsin kızlar :dance:

ben bu Fatmagülü hiç izleyemiyorum eşimin kurtlar vadisi tutkusu yüzünden.kendimi kitaba verdim.Valla hayret ekim topici bir bakardım almış başını gitmiş oku oku bitmiyor, bu topic çok sessiz yoksa millet kurtlar vadisini mi izliyor

ya al bendende o kadar şu kurtlar vadisi yüzünden dizi sefamızda kalmadı. bende nette oyalanıom işde böle boshayallersmile

Ejderha Dövmeli Kız'a başladım tavsiye üzerine iyi gidiyor bakalım ilerleyen sayfalarda daha sürükleyecek sanırım

kızlar hepinizee iyi akşamlar rabbim bu mubarek gecenin hürmetine hepimizin dileğini kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…