- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
günaydin kizlar ne var ne yok bakalimopuyorumnanaktan
kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaa ben hala adet olmadım sinirlerim laçkalaştııı 11. günündeyimmmm
tatlim bence sen bir test daha yap,eger cikmazsa zaten hamile degilsindir 11.gün artik biseylerin cikmasi lazim,cok fazla stres yapmissindir belki ondandir diye düsünüyorum
ya sekerlerim ben bu ay biraz saftiriklestimkaydirigubbakcemile3,acaba ovulasyon testimi yapsam,bu ay hic yumurtlama günlerimi bile saymak istamiyorum ,olurunami biraksam acaba:uhm::uhm:
mihrace güzel fikir ama nasıl bir formül bulacagız ki
ay canım ne bilim valla dengem bozuldu benim( ağlasm ağlayacam
ya sekerlerim ben bu ay biraz saftiriklestimkaydirigubbakcemile3,acaba ovulasyon testimi yapsam,bu ay hic yumurtlama günlerimi bile saymak istamiyorum ,olurunami biraksam acaba:uhm::uhm:
bende bu ay öyle oldum canim cok dinledim kendimi ,testim bile pozitifti belkide kimyasal gebelik diyolar ya o muydu neydi yasadigim bilmiyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-,ama cok yipratti beni ,inan son 3 günü hamile gibi yasadim mide bulantisi cart curt ,8.günde adetim geldi cok kaptirdim kendimi ondan oldu diyorum bi taraftan,bu ay öyle yapmiycam varsa var yoksa yokalkisalkisalkis.
şimdii şöyle birşey deneyeiblirgelinlikleirmizi giyelim kiki ilk geceymiş gibi yapalım hani millet ilkgeceden kalıyor yaaa bizde öyle yapalım
olumsuz konuşmayı yasak edelimmbende senın gıbı dusunuyorum doktor degıl ovulasyon testı yapmak sayma bıle adetını dedı sadece ılk gununu deftere not et satını bil lazım olur dedı:dance:
kıyamam sana yaaaa sen psikolojik hamilelik bile yaşamıssın canım bneimm inş. süprizlerler dolu bir kasım olur biizm içinnnnn
aslında bişi var akşamları bebiş için çalışma yapıyoruzyaa gündüzleride yapmak lazım eşlerimiz akşam yorgun geliyolar fazla mesai oluyo dinlenmiş oldukları zaman belki tutarr ne bilim aklıma geldi bir ihtimal buda:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?