Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

anlamadım ama dün gece konuştuk bana bu günlerde destek olması gerektigini ne kadar çok bebiş istediğimi bu konuda kendimi yanlız hissettigimi söyledim bayaa konuştuk tabi çalıştıktan sonra sana msj atmıştımya o iş hallolduu

gunaydın şahanem bugun nasıl moralın bıraz daha ıyımısın?

iyiyim cnm saol..bizde düzelttik arayı dün akşam eşimle..şu an sadece çok fena uykum var..gece saat 4'e kadar sarılıp ağlaştık... çok şükür şimdi iyiyiz.

bu arada benim 30 ekim tarihli kırmızılardan haber yok.. hayırdır inşallah

çok sevındım canım hayırlı ugurlu olsun emınım senı anlamıstır artık inşallaaaaaaaaaaah gelmez kırmızılar da ..

Son düzenleme:

inşallah hiiiçççç gelmez kırmızılar

inşallah cnm..dün gece eşimle barıştık.. dediki keşke bir bebeğimiz olsa ailemiz büyüse falan dedi.bu arada bizim istanbula taşınma ihtimalimiz var. istanbulda yepyeni bir düzen kurarız falan dedi..bende dedim belki olur bende hala gelen bişey yok.adamcağız uyuyamadı heyecandan.ya varsa adını ne koyarız,naparız,yatağının yerini bile ayarladı..hiç bu kadar istediğini düşünmemiştim.çok şaşırdım.küsken umursamıyorum diyordum ama şimdi çok merak ediyorum..inşallah gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…