Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

cnm bende çok ümitlendim ekim topiğinde ama dediğin gibi hüsran.bu ayda hiçbir belirtim yok akıntı dışında tabi oda belirtiyse :18:

ayy şekerim inşallah bu ay yüzümüz güler allahın izniyle günlerimizde yakın beni mutlaka haberdar et test yaparsan özelden falan mesaj at heyecan yaptım

ayy şekerim inşallah bu ay yüzümüz güler allahın izniyle günlerimizde yakın beni mutlaka haberdar et test yaparsan özelden falan mesaj at heyecan yaptım

hahaha kızlar koptum gülmekten iyice delirdik biz ya cnm arkadaşım çok heveslenmeyelim yinede ben seni haberdar ederim sende beni muhakkak haberdar et.ama moral bozmak yok üzülmek yok tmm mı cnm

ya aynı işte hepsi aynı adet dönemimde rahim kanla dolduğu içinde cinsel istekte artış olabiliyomuş araştırmalarım sonucu öğrendim susucum gönderdiğin linkte gazdanda bahsetmiş canım bende gazda var ayyyy lütfen hamile olayım hepimiz olalım hatta

hahaha kızlar koptum gülmekten iyice delirdik biz ya cnm arkadaşım çok heveslenmeyelim yinede ben seni haberdar ederim sende beni muhakkak haberdar et.ama moral bozmak yok üzülmek yok tmm mı cnm

tamam canım aman zaten alıştım ben hep hamileyim sanıp en sonunda kırmızı kartı yiyip saha dışı kalmaya

iinşallah canım inşallahh dua edelim nolur birbirmizeeee

SeLam kısLar..
Nabersiniz bakaLım..
Hani hiç hamiLemiz yOk mu daha ?
Yarın Kasım ayıNa giriyoruz hayırLısıyLa inş hepiMiz hamiLe oLuruz

hoşgeldin cnm 2 tane hamişimiz var yarından itibaren inşallah bu sayı artacak.

Hşb cNm..
Ne güseL yaaa daHa Kasıma girMeden iki hamiLemiz mi var MAşaLLaH
Liste yeniLenmedi sanırım baktm ama göreMedim..
İnş bu ay reKor kırarıZ..
Her ay bi öNceki aydan daha çOk hamiLemiz oLur inş

Hşb cNm..
Ne güseL yaaa daHa Kasıma girMeden iki hamiLemiz mi var MAşaLLaH
Liste yeniLenmedi sanırım baktm ama göreMedim..
İnş bu ay reKor kırarıZ..
Her ay bi öNceki aydan daha çOk hamiLemiz oLur inş

liste yenilenmedi daha cnm aminnnnnnnnnn inşallah bol bol hamişlerimiz olur bu arada o videoyu izlemiştim gerçekten mükemmel

ßende yarın doKtora gidiCem bakim nediceK..
Kistten şüpheLeniyoruM kasık ağrım dewam ediyo..
Dua edin kısLar kötü bişe çıkMasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…