- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.581
cnm bende çok ümitlendim ekim topiğinde ama dediğin gibi hüsran.bu ayda hiçbir belirtim yok akıntı dışında tabi oda belirtiyse :18:
valla cnm bende şaşırdım ama öyleymiş
bii yaşıma daha girdimm
hhhahahaha
ayy şekerim inşallah bu ay yüzümüz güler allahın izniyle günlerimizde yakın beni mutlaka haberdar et test yaparsan özelden falan mesaj at heyecan yaptım
hahaha kızlar koptum gülmekten iyice delirdik biz ya cnm arkadaşım çok heveslenmeyelim yinede ben seni haberdar ederim sende beni muhakkak haberdar et.ama moral bozmak yok üzülmek yok tmm mı cnm
ben çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler
canım yumurtlama gününden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası hamile kalmak için kritik günler diye biliyorum ve sperm yumurtayla birleşip rahime yerleşme süreside 1 haftayı buluyormuş o süreden sonra dikkat edersen sorun olmaz sanırım yani zaten her ay hamilelik varmış gibi davranıyoruz mesela eşim biraz üstüme gelse ne bileyim biraz sert sarılsa hamile olabilirim bak deyip adamı durduruyorum
evet canım zaten 3 gün önce basladık calışmalara cuma gibi pazartesi catladı 3 günde devam ettik gün aşırı olmak kaydıyla ee şimdi ayın 8 yada 10 gibi belli olur artık dinelenlim dimiiii
ya aynı işte hepsi aynı adet dönemimde rahim kanla dolduğu içinde cinsel istekte artış olabiliyomuş araştırmalarım sonucu öğrendimsusucum gönderdiğin linkte gazdanda bahsetmiş canım bende gazda var ayyyy lütfen hamile olayım hepimiz olalım hatta
iinşallah canım inşallahh dua edelim nolur birbirmizeeee
SeLam kısLar..
Nabersiniz bakaLım..
Hani hiç hamiLemiz yOk mu daha ?
Yarın Kasım ayıNa giriyoruz hayırLısıyLa inş hepiMiz hamiLe oLuruz
SeLam kısLar..
Nabersiniz bakaLım..
Hani hiç hamiLemiz yOk mu daha ?
Yarın Kasım ayıNa giriyoruz hayırLısıyLa inş hepiMiz hamiLe oLuruz
cnm benim dualarım sizinle inşallah allahım kabul eder
hoşgeldin cnm 2 tane hamişimiz varyarından itibaren inşallah bu sayı artacak.
Hşb cNm..
Ne güseL yaaa daHa Kasıma girMeden iki hamiLemiz mi var MAşaLLaH
Liste yeniLenmedi sanırım baktm ama göreMedim..
İnş bu ay reKor kırarıZ..
Her ay bi öNceki aydan daha çOk hamiLemiz oLur inş
iyi geceler kızlar nasılsınız.benim kociş uyuyo yavaştan yazıyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?