- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
şimdii şöyle birşey deneyeiblirgelinlikleirmizi giyelim kiki ilk geceymiş gibi yapalım hani millet ilkgeceden kalıyor yaaa bizde öyle yapalım
gündüz nerden bulucaz kocaları sorması ayıpöğle arasındamı kiki
bende senın gıbı dusunuyorum doktor degıl ovulasyon testı yapmak sayma bıle adetını dedı sadece ılk gununu deftere not et satını bil lazım olur dedı:dance:
selam kızlar hihoyyyt hihoyyyt
Allah muhabbetinizi hiç bozmasın inşallah, hep böyle pozitif olun olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
kızalr hani diyolarya zaten yumurtlama olurken cinsel dürtülerinizde artış olur diye. Adetken de yumurtlanabılıyomu kı bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile5 evet bu ay öyle yapalim tatlim,ayrica ticker icin tesekkürler canim
o pozitif bigün testlerimizede vurur inşallaaaaaaaahhhhhh
gündüz nerden bulucaz kocaları sorması ayıpöğle arasındamı kiki
evet oluyormuş şekerrrr ama adetken birlikt eolmak günah değilminasıl olcek gözüm okadar kararmadı daha bneim
eneee ne güzelll fikirrr bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
pazar sabahlarını degerlendirmek lazım o zaman :)[/QUOTp
pazar sabahı ilk aklımıza gelen sıcak kızamrış ekmek ve sucuklu yumurta oluyor hahaha
evet oluyormuş şekerrrr ama adetken birlikt eolmak günah değilminasıl olcek gözüm okadar kararmadı daha bneim
:asigim:olabilirr:roflol:
pazar sabahı ilk aklımıza gelen sıcak kızamrış ekmek ve sucuklu yumurta oluyor hahaha
benim eşim pazar çaılışıyo bi hesap yaparsakk ooo haftada 3 bilemedin 4 gün bonusum var benimm:roflol: :roflol: eşlerimiz duysa kafayı yemiş bunlar derler heralde
aynen bizde hafta sonu kahvaltılarını çokk severiz.
abovv acıktıgımı hıssetım..cokacimcoook
şeker ben mesai saatinin öğleninde kocişimi eve çağırsma hayatta gelmezsu borusu patlamışmı desem o gelmedende eve gidip ynalış alarmmışmı desem madem geldik boşa vakit geçirmeyelimmi desem
şeker ben mesai saatinin öğleninde kocişimi eve çağırsma hayatta gelmezsu borusu patlamışmı desem o gelmedende eve gidip ynalış alarmmışmı desem madem geldik boşa vakit geçirmeyelimmi desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?