Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

selam kızlar hihoyyyt hihoyyyt
Allah muhabbetinizi hiç bozmasın inşallah, hep böyle pozitif olun olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

bu ay olmazsa ise giriyorum kizlar,bide isi girdigimin ilk ayi tutarmisohaoldumsmile,olumu olurkaydirigubbakcemile3,olursa olsun:umursamaz:

evet oluyormuş şekerrrr ama adetken birlikt eolmak günah değilmi nasıl olcek gözüm okadar kararmadı daha bneim

evet günah nden günah çünkü pis olduğun için cünüp sayılıyoz ya :S

bende biter bitmes başlıcam
bıkaç gun foruma girmezsem merak etmeyın kociş saldırıya geççek.
dun aksam foruma gırmeım ya hayret dıyo bu aksam forumuna girmedın
dedım kı aa hayatım sen hoslanmıyosun dıye sadece ısyerınden gırıyorum artık..
sempatiksalakcinni:roflol:

şeker ben mesai saatinin öğleninde kocişimi eve çağırsma hayatta gelmez su borusu patlamışmı desem o gelmedende eve gidip ynalış alarmmışmı desem madem geldik boşa vakit geçirmeyelimmi desem

Allah ne etmesin seniiisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

şeker ben mesai saatinin öğleninde kocişimi eve çağırsma hayatta gelmez su borusu patlamışmı desem o gelmedende eve gidip ynalış alarmmışmı desem madem geldik boşa vakit geçirmeyelimmi desem

bence yangın çıktı desenhihoyyyt
eşin gelir gelince de ama yalandeğil yanıyorum senin için desen:dance::roflol::roflol::icecream:ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…