- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
bu ay olmazsa ise giriyorum kizlar,bide isi girdigimin ilk ayi tutarmisohaoldumsmile,olumu olurkaydirigubbakcemile3,olursa olsun:umursamaz:
benim eşim pazar çaılışıyo bi hesap yaparsakk ooo haftada 3 bilemedin 4 gün bonusum var benimm:roflol: :roflol: eşlerimiz duysa kafayı yemiş bunlar derler heralde
birinde benim eşim okumuştu forumdaki yazdıklarımıanam şşifremi flanada bilimiyordu şok oldum ilkoş abartmışssın olayı tüm özel hayatımızı deşifre etmişssin demişti
birinde benim eşim okumuştu forumdaki yazdıklarımıanam şşifremi flanada bilimiyordu şok oldum ilkoş abartmışssın olayı tüm özel hayatımızı deşifre etmişssin demişti
kız nittin açık bırakıp gitme forumu bizimkiler de deşifre oldu anammmmmm
bence biz neyapalım biliyomusunu zgelinlik ilk gunku gibi olmaz artık ama..
gelinlik yerıne ben bikaçtane güzel baby doll almaı dusunuyom sizde alın ha pembe mor renk renk erotik erotik gezın evdesırnaşık şey
bence biz neyapalım biliyomusunu zgelinlik ilk gunku gibi olmaz artık ama..
gelinlik yerıne ben bikaçtane güzel baby doll almaı dusunuyom sizde alın ha pembe mor renk renk erotik erotik gezın evdesırnaşık şey
bence yangın çıktı desenhihoyyyt
eşin gelir gelince de ama yalandeğil yanıyorum senin için desen:dance::roflol::roflol::icecream:ŞenizŞeniz
sempatiksalakcinnibenneyaptımkikız nittin açık bırakıp gitme forumu bizimkiler de deşifre oldu anammmmmm
anamm ben yazmıyom ama adım çıkıyoo forum karıştııııdelikafadulden
sempatiksalakcinnibenneyaptımkikız nittin açık bırakıp gitme forumu bizimkiler de deşifre oldu anammmmmm
aman boşverin olan bana oldu kiki mihacenin tüm mesajlarına bak demiş sanırım kiki olduğu gibi çıkmış ortaya
bnece bu ayki birliktelikleri bebek için değilde hayatımızın en güzel gecesi olacak fikriyle yasayalım...kafalar rahat olsun
ayyy kocisime güya hamileyim diye el sürdürmedim,simdi patlama hazir volkan gibi :kedi::kedi:
ayyy kocisime güya hamileyim diye el sürdürmedim,simdi patlama hazir volkan gibi :kedi::kedi:
sorma yandık buay :roflol:
bu arada baby doll yazıver sen evdesın google e ben ısteyım fotograf atardım evde olsam ama yanım kalabalık..
bu arada baby doll yazıver sen evdesın google e ben ısteyım fotograf atardım evde olsam ama yanım kalabalık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?