- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
ayyyyy canım inşallah yaaa ağzından bal mı damlıyor nebayanssulusmilerabbim hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq:
offf dersim iptal edildi eve geldim...sabah 10 da kan vermiştim şimdi aradım sonuç çıkmış..
yok yok yokmafoldumbenmafoldumben
negatifmiş sonucum..:gitme:senağlama
yoruldum artık...
Rabbim herşeyin en iyisini bilir amaaaaaaa ben çok yoruldum ve korkuyorum artık bu benim 10.denememdi..
yaa canımın içi üzülme diyicem belki çok faydası olmuyucak ama napalım demekki allah hakkımızda bunu hayırlı görüyor sen üzülme hiç canım benimmm olur bigün korkma yıpratma kendini istemiyorum bu ay de bi ara ver ama korunmayın yinee strest yapıyorsun belki ondan olmuyordur ara ver ama korunmayın belki bir etkisi olur strest mafediyor gerçektennn cnmmm üzme tatlı canınıııı olumunekankayizsmile
teşekkkür ederim canım ya nihayet biri bana üzülme diyebildi(mafoldumben
olsun canim üzülme ne yapalim,var bi vakti zamani iste o vakit gelmeyince vermiyo rabbim ne yaparsan yap,pskolojinizi bozmayin kizlar hep pozitif olun,zaten hamiskalamiyoruz bide negatif olursak hayati dahada cekilmez hale getiririz.ümitsizseniz,ümit sizsiniz
yaa canımın içi üzülme diyicem belki çok faydası olmuyucak ama napalım demekki allah hakkımızda bunu hayırlı görüyor sen üzülme hiç canım benimmm olur bigün korkma yıpratma kendini istemiyorum bu ay de bi ara ver ama korunmayın yinee strest yapıyorsun belki ondan olmuyordur ara ver ama korunmayın belki bir etkisi olur strest mafediyor gerçektennn cnmmm üzme tatlı canınıııı olumunekankayizsmile
teşekkkür ederim canım ya nihayet biri bana üzülme diyebildi(mafoldumben
cnmmm asma suratını hayat mutluluğunuzu bozmasın eşinizle yeterki siz sağlıklı olun birgün bebekte olur öyle düşün ya birinize bişey olsa allah korusun yada bebeğine bişey olsa daha kötü ondann allah korusunnnn .........sen şükret belki daha iyi koşullarda daha iyi bir vakitte olucakkk tamam :) üzülmee pls..ayy ayyy bebişler dogsunda görsünler analarının neler çektiğini heeeee
bitti yaaa bi doğsun mafetcem onu poposunu kızartıcam nerdeydin sen bu zamana kadar üzdün bizi dicem boshayallersmile:umursamaz::2:
kızlar selam nasılsınız
kizlar bu hamilelik hormonlari beynin yakininda b i yerde.en ufak bi stres olumsuz düsünce hemen etkiliyo ,hani diyolar ya pskolojik bu o iste,kafayi baska seylerle mesgul ediceksiniz ,olumsuz düsünmek ,negatif seyler ,bunlar hayiti cekilmez yapiyor dahada,pozitif olalim,en kücük seyden zevk almasini bilelim,
iyiyiz canim sen nasilsina.s.
elektrikler kesildi iş yerinde takip edemedim. yıkılmış ayol burası :dance: :dance:
oku oku bitmiyor. gülmekten yarılcam valla. sıyırıyoruz galiba kafayı
delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sedada ibrahim saraçoğlu var bugün şimdi çıktı İşlerimde var izleyemezsem------- KOLAY HAMİLE KALMA KÜRÜ ----------vericekmiş dinleyin kızlarrr..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?