Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

olsun canim üzülme ne yapalim,var bi vakti zamani iste o vakit gelmeyince vermiyo rabbim ne yaparsan yap,pskolojinizi bozmayin kizlar hep pozitif olun,zaten hamiskalamiyoruz bide negatif olursak hayati dahada cekilmez hale getiririz.ümitsizseniz,ümit sizsiniz

teşşekkürler canım..hayırlısı olsun

kizlar bu hamilelik hormonlari beynin yakininda b i yerde.en ufak bi stres olumsuz düsünce hemen etkiliyo ,hani diyolar ya pskolojik bu o iste,kafayi baska seylerle mesgul ediceksiniz ,olumsuz düsünmek ,negatif seyler ,bunlar hayiti cekilmez yapiyor dahada,pozitif olalim,en kücük seyden zevk almasini bilelim,

evet bende fasulye ayıklıyom akşama yapayımmmzemuszemus aklım dagılsın

Son düzenleme:
dua edilim bol bol kizlar,salati tefriciye okuyalim ,baska dualarda okuyabilirsiniz,rabbim sevdigi kullarina verirmis derdi,

hadi ben kactim kizlar,buraya girince bir türlü cikamiyorum,temizlik yapiyim azicik,hadi sonra gelin yine konusuruz kizzzz,öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

elektrikler kesildi iş yerinde takip edemedim. yıkılmış ayol burası :dance: :dance:
oku oku bitmiyor. gülmekten yarılcam valla. sıyırıyoruz galiba kafayı
delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yavaş yavaş delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensıyırıyoruz

sedada ibrahim saraçoğlu var bugün şimdi çıktı İşlerimde var izleyemezsem------- KOLAY HAMİLE KALMA KÜRÜ ----------vericekmiş dinleyin kızlarrr..............

sedada ibrahim saraçoğlu var bugün şimdi çıktı İşlerimde var izleyemezsem------- KOLAY HAMİLE KALMA KÜRÜ ----------vericekmiş dinleyin kızlarrr..............

evdeki kızlar izleyin de bize bilgi verin. ay hepimiz bu kürü yapıp bu ay topluca hamiş kalırmışız :dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…