- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
Geldim kızlarrrrrrrrrrrrr
kaydirigubbakcemile3ya na bahtsız kadınım heee ne cocugum var ne fasulyem
kaydirigubbakcemile3ya na bahtsız kadınım heee ne cocugum var ne fasulyem
senelerce tüp bebek denemiş ama bir tek soğan kürü ile hamile kalan insanlar var ........ hekim yumurtanız azalmış dediğinde tek başına incir kürü yeterli olucaktır 8-9 adet incir kurusunu yarım lt. suda kaynatınız .....ancak kuru incirin dışındaki beyaz olan unumsu maddeyi önce su ile yıkayınız dedi ..... yumurtlamaya etkisi varmış ama kaç gün yapıcağız bunu onu kaçırdım yaaaaaaaa dinleyen varmı ?
dün pazardan fasülye almıştım ayıklayayım dedim aanaaaaaaa içi tırtıl dolu yemiş bütün gece fasülyelerimi korkudan bir çıglık attım apartman çınladı annecimmm çok korktummmmeyvahedigeldismile
ay kaç bardak içiceğiz bunu hofffffffffffffffff bebek seniii dövmek istiyorum ne nazlı yaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmilemafoldumben mafettin benii rahatla emi anne ağlıyormafoldumben
kızlar hepinize merhabalar.Ayyy ben buraya bakmadanda edemiyorum yaws.hiç olmuyo böle.ayrı kaldık sizlerle.neyse yakında geliyom zaten.3 günüm kaldı.yerimseniben
bende geldiiimm :) ama korkmayın henüz temelli gelemdim 23 ekimi bekliyorum. hala umutlar var bi selam verim dedim
H.G ZUZUU
kızlar bende geldim koştur yemek ye oğluşun karnını doyur sonra onu tekrar okula bırak offff bunalıyorum ya ev iş okul arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?