Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

dün pazardan fasülye almıştım ayıklayayım dedim aanaaaaaaa içi tırtıl dolu yemiş bütün gece fasülyelerimi korkudan bir çıglık attım apartman çınladı annecimmm çok korktummmmeyvahedigeldismile

senelerce tüp bebek denemiş ama bir tek soğan kürü ile hamile kalan insanlar var ........ hekim yumurtanız azalmış dediğinde tek başına incir kürü yeterli olucaktır 8-9 adet incir kurusunu yarım lt. suda kaynatınız .....ancak kuru incirin dışındaki beyaz olan unumsu maddeyi önce su ile yıkayınız dedi ..... yumurtlamaya etkisi varmış ama kaç gün yapıcağız bunu onu kaçırdım yaaaaaaaa dinleyen varmı ?​

ay kaç bardak içiceğiz bunu hofffffffffffffffff bebek seniii dövmek istiyorum ne nazlı yaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmilemafoldumben mafettin benii rahatla emi anne ağlıyor mafoldumben

BEDNDE BÖCEKTEN KORKAR VE İĞRENIRIM AYNEN SENIN GIBI ÇIĞLIK ATARIM AMA SONRADAN ÇOK GÜLÜYOM KOMİK OLUYO:roflol:

ay kaç bardak içiceğiz bunu hofffffffffffffffff bebek seniii dövmek istiyorum ne nazlı yaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmilemafoldumben mafettin benii rahatla emi anne ağlıyor mafoldumben

canım 21 gün yapıyon 7 gün ara veriyosuın
sonra tekrar 21 gun
7 gun ara
sonra bikaç ay yapmıyosun öyle yani..

ŞİMDİ YARIM LİTRE SUDA YAPIYOSUN CANIM ONU ÜÇE BÖLÜYORSUN
ÖĞÜNLERDEN ÖNCE İÇİYORSUN

Son düzenleme:
Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

devamını oku: hamile kalmak için incir kürü - ibrahim saraçoğlu-mucize iksirler hamile kalmak için incir kürü - ibrahim saraçoğlu-mucize iksirler

kızlar hepinize merhabalar.Ayyy ben buraya bakmadanda edemiyorum yaws.hiç olmuyo böle.ayrı kaldık sizlerle.neyse yakında geliyom zaten.3 günüm kaldı.yerimseniben

kızlar bende geldim koştur yemek ye oğluşun karnını doyur sonra onu tekrar okula bırak offff bunalıyorum ya ev iş okul arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…