- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
yapanlar nasıl yapıyor yaws biz mi acemiyzi kiki
oyyy oyyy bu cocuk yapmak ne zormuşşş
az daha hagayret daha neler fışkıracak kiki
bizde bu arada tecavüz kaçınılmazsa durumdan zevk almaya bakalımmmı çaktırmadan
ay sorma sekerim yaaa,ayolll biz mimarmiyiz her ay bi plan ,proje,yumurta cizelgeleri,yumurta sayimlari,ovulasyon testleri,catladimi patladimi,kaydirigubbakcemile3.aaaa bu ne böylealsanaalsanasmile
ay sorma sekerim yaaa,ayolll biz mimarmiyiz her ay bi plan ,proje,yumurta cizelgeleri,yumurta sayimlari,ovulasyon testleri,catladimi patladimi,kaydirigubbakcemile3.aaaa bu ne böylealsanaalsanasmile
bn yemege gıdıyorum canlar .. gelınce burda olun ha pöti şu ıbrahım amcayı dınle sen bakim
Elmakurdu canım bugün kırmızıyı gördüm bende.umutlarımı kaybettim sanırım önce umut aşılamam lazım.Bana yardımcı olur musunuz:sinifsinif:
Bi dahakine günüm geçmeden test telaşına düşüp kendimi daha fazla heyecanlandırmıcam.Onun için 15 Kasım a ekler misiniz beni de:1rolleyes:
poti sen hamile değilmiydin cnm CADIARZU
gel canim sende gel aramiza,burasi umutun ta kendisi,tam yerine geldinkaydirigubbakcemile5[/QUOTESağol cnm .Gerçekten neşenize umutlu bekleyişinizle umutlanmaya çok ihtiyacım var şuan.
aynen öyleŞeniz:icecream::roflol: farkındamısınız bilmiyorum ama sapıttık azıcık :jeyyar:sengözlerimebaksanab
bende öyle zannediyodum bebegim ama degilmisim:sinifsinif:,hamile degilsem neydim :uhm:.8 gün gecti günüm,stres hamileligi yasadim 8 günkaydirigubbakcemile3
şeker aynen öyle sapıttık kiki bir ara eşimi çocuk ikna etmeye çalışıyordum yani 3 hafta öncesine kadar birinde dedimki artık ikna ol yoksa tecavüz kaçınılmaz olacak kendimi nuri alço gibi hissetmeye başladım ona göreallahtan ikna olduda yırttı
adet günüm yarın bu arada...ama ben de artık buraya katılabilirim..son 3 gündür bebek varsa diye beraber olmadık zaten..olsa çıkardı..artık imkansız ekim ayı benim içinsenağlama
:roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:aaaaaaaaaa oda biseymi kizzz,gecen ay yumurtlama günümde adam yapmak istemiyodu,tuttugum gibi( ama nasil itiyorum) ,attim yataga,kötükedihüso
hımmm.... hayırlısı olsun cnm ya strestten geçikti demekki allah büyük bakalım bu aya .... ama ben bu ay hiç beklemiyorum yatakta hiç umursamıyoruz canımız ne zaman isterse ayy sıkıldım yoksa allahın gücüne gitmesinde yoruldum biraz bekle bekleee umutlan ay sonuna kadar çalış çalış banyo olmakltan üstümüzde bir mikrop barınamasın sonra yine hüsran yine üzüntü yinee burukluk aman saldım çayıra mevlam kayıra artıkın kaydirigubbakcemile
offf dersim iptal edildi eve geldim...sabah 10 da kan vermiştim şimdi aradım sonuç çıkmış..
yok yok yokmafoldumbenmafoldumben
negatifmiş sonucum..:gitme:senağlama
yoruldum artık...
Rabbim herşeyin en iyisini bilir amaaaaaaa ben çok yoruldum ve korkuyorum artık bu benim 10.denememdi..
adet günüm yarın bu arada...ama ben de artık buraya katılabilirim..son 3 gündür bebek varsa diye beraber olmadık zaten..olsa çıkardı..artık imkansız ekim ayı benim içinsenağlama
şeker aynen öyle sapıttık kiki bir ara eşimi çocuk ikna etmeye çalışıyordum yani 3 hafta öncesine kadar birinde dedimki artık ikna ol yoksa tecavüz kaçınılmaz olacak kendimi nuri alço gibi hissetmeye başladım ona göreallahtan ikna olduda yırttı
öyle olcaksin en iyisi esimde bana kiziyo,basliycam senin yumurtlama gününden diyekaydirigubbakcemile3.plan projeyle ismi yapcaz diyo:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?