- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
oyy oyy çektigimiz ne anacım öylede böylede pestilimiz çıkıyo kaçış yok:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
sanırım ben görünmez oldum kaydirigubbakcemile3 evet evet ben aslında yoğum kaydirigubbakcemile3 yoğum ben .çünkü bu topiğe ne yazarsam yazayım görünmüyorum . gideyim ben ozaman akannehir akannehir akannehir
vallahi benim kocis hücuma gecti aksam,beni hamileyim diye oyladin ,ondan sonra adetim diye oyladin,simdi nereye kacican bakalim dedi ondan sonra hücummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:
sanırım ben görünmez oldum kaydirigubbakcemile3 evet evet ben aslında yoğum kaydirigubbakcemile3 yoğum ben .çünkü bu topiğe ne yazarsam yazayım görünmüyorum . gideyim ben ozaman akannehir akannehir akannehir
nere gidiyon bakim yakaladım seniiiiiiiiiiilaelaelaelaelae
bende hamileyim sanmıştım 5 gün önce benimde başıma geldiiiihihoyyyt :jeyyar:kader arkadaşım benimmmm
yoooo gayet net görünüyosun sekerima.s.
zemuszemus ok.ozaman
benim hayatimda ilk defa 8 gün gecti günüm,hamileliklerim disinda günümün gectigini bilmem,yarin tekrar doktora gidicem kontrol icin,bide adetin bitince bakalim demisti,bisey cikmazda kontrol amcli bi gidicem bakalim.kimsayalmidir pskolojikmidir nedir,öyle biseyler yasadim iste canim,olsun o bile güzeldi beeeeeeeboshayallersmile
psikolajiktir inşallahh canım doktor sonucunu haber ver bizee iyi haberle gell heeeeeesositososito
canim zeytin yagi tam bir sifa kaynagi,bende cörek otu yagi icmistim 2ay boyunca,
inşallah canım buay sağlık yönünden çok güzel haberler aldım hamdolsun oyüzden üzgün değilim benıde lısteye eklersenız sevınırım 3 kasım zemuszemus
Nasıl görünmezlik bu listedesin ya :roflol:
kızlar çay yaptım geelin birlikte içelimmmm
mistrall cım inşallah bekleyişlerımizin sonu hayırlı olur..AMİNN...cnm aynı günü bekliycez desene bu ay..gerçi ben 27 günde oluyorum.o yüzden daha erkene gelebilir yine bu ay.. hadi hayırlısı bakalım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?