Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

sanırım ben görünmez oldum kaydirigubbakcemile3 evet evet ben aslında yoğum kaydirigubbakcemile3 yoğum ben .çünkü bu topiğe ne yazarsam yazayım görünmüyorum . gideyim ben ozaman akannehir akannehir akannehir

oyy oyy çektigimiz ne anacım öylede böylede pestilimiz çıkıyo kaçış yok:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

vallahi benim kocis hücuma gecti aksam,beni hamileyim diye oyladin ,ondan sonra adetim diye oyladin,simdi nereye kacican bakalim dedi ondan sonra hücummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:

nere gidiyon bakim yakaladım seniiiiiiiiiiilaelaelaelaelae

vallahi benim kocis hücuma gecti aksam,beni hamileyim diye oyladin ,ondan sonra adetim diye oyladin,simdi nereye kacican bakalim dedi ondan sonra hücummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:

bende hamileyim sanmıştım 5 gün önce benimde başıma geldiiiihihoyyyt :jeyyar:kader arkadaşım benimmmm

bende hamileyim sanmıştım 5 gün önce benimde başıma geldiiiihihoyyyt :jeyyar:kader arkadaşım benimmmm

benim hayatimda ilk defa 8 gün gecti günüm,hamileliklerim disinda günümün gectigini bilmem,yarin tekrar doktora gidicem kontrol icin,bide adetin bitince bakalim demisti,bisey cikmazda kontrol amcli bi gidicem bakalim.kimsayalmidir pskolojikmidir nedir,öyle biseyler yasadim iste canim,olsun o bile güzeldi beeeeeeeboshayallersmile

psikolajiktir inşallahh canım doktor sonucunu haber ver bizee iyi haberle gell heeeeeesositososito

inşallah canım buay sağlık yönünden çok güzel haberler aldım hamdolsun oyüzden üzgün değilim benıde lısteye eklersenız sevınırım 3 kasım zemuszemus

cnm aynı günü bekliycez desene bu ay..gerçi ben 27 günde oluyorum.o yüzden daha erkene gelebilir yine bu ay.. hadi hayırlısı bakalım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…