- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
medicalim noldu tatlim ,hastamisin
:roflol::roflol:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3şimdi geldim annemin yanından hemen foruma bakim dedım. Allahtan işlerim yoğun değil normalde pazartesı berbat geçer ama iyi ki bölye oldu bu pazartesı.
Dün ilk çalışmamı gerçekleştirdim babydollu babydollu sositososito
kihhi bu ayın siftahını yaptık galiiiii
çok şükür hasta değilim annem ameliyat oldu da varisten onu konusmustuk arkadaslarla cnm .
sen nasılsın.
:roflol::roflol:hihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile3.
Dün ilk çalışmamı gerçekleştirdim babydollu babydollu sositososito
kihhi bu ayın siftahını yaptık galiiiii
Kızlar bir şey soracağım.
Ssk ile anlaşmalı özel bir hastaneye gidince,tahliller falan orada mı yapılıyor ekstra ücretle?
Nasıl oluyor bunlar?
:lepi:ayyy hadi haayırlısı benimde şurda 3 günüm kaldıı malum dükkan tadilttaaklinialirimsmile aklinialirimsmile
Şimdi gülüm şöyle oluyor.
Özelhastanenın kapısından girdin trak muayene ücreti kesildi bildiğim kadarıyla 12 lira+10 lira..
Tahlillerinde bir kısmını karsılıyor bir kısmını karşılamyor.
Karşıladıklarının da yüzde 70 ini karsılıyordu en son ek ücret alınıyor.
muayeneni olup kan testlerını devlet hastanesınde yaptır derim.
Bir idrar testi bile 20 tl ssk ile özel hastanede .Pahalı.
merhaba arkadaşlar uzun süredır nette yoktum bende kırmızıları gördüm bu ay
Aman diyim keyfini çıkar tadilatın sonra pestil olcez bu uğurda :roflol::roflol:
inşallah canım buay sağlık yönünden çok güzel haberler aldım hamdolsun oyüzden üzgün değilim benıde lısteye eklersenız sevınırım 3 kasım zemuszemusolsun canim ,canin sagolsun,insallah bu ay olur:Saruboceq:
ewett ssk daha iyi ben 2 li testlerimi yaptırdım 165 lira ödemiştim sskda yaptır valla daha çocuk yapcan tutumlu olmak lazım :)kaydirigubbakcemile3
kızlar baby doll giymeyince olmuyomu kasım ayındatüh ben o detayı atlamışım..zaten havalar soğudu,birde işten yorgun ve geç saatte geliyorum hiç uğraşamam baby dolle falan Allah ne verdiyse devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?