Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Selam kızlar.
Eczaneye gittim ve folbiol aldım.
Günde bir tane içerim doktora gidene kadar.
Doktora gidince de sorarım ama sakıncası olduğunu sanmıyorum..

evet kizlar dün aksam acilisi yaptik kocisle,bakalim rabbim hayirlisini versin,ne bacak diktim ,ne yastik koydum,hayirlisi olsun dedim,hic kalkmadan döndüm soluma,aldim kitabimi elime,okurken uyumusum,sabah 5 te kalktim dusumu aldim ,tekrar yattim,bu ay da böyle deniyorum ,cool takiliyorumkaydirigubbakcemile3

Kızlar bir şey soracağım.
Ssk ile anlaşmalı özel bir hastaneye gidince,tahliller falan orada mı yapılıyor ekstra ücretle?
Nasıl oluyor bunlar?

ooooooo hadi gazanız mübarek olsun kaydirigubbakcemile3 merak etme baby doll olaya el koymuştur.bu ay hamişiz inş.hepimize baby dollu günler delikafadulden hihoyyyt

Kızlar bir şey soracağım.
Ssk ile anlaşmalı özel bir hastaneye gidince,tahliller falan orada mı yapılıyor ekstra ücretle?
Nasıl oluyor bunlar?

Şimdi gülüm şöyle oluyor.
Özelhastanenın kapısından girdin trak muayene ücreti kesildi bildiğim kadarıyla 12 lira+10 lira..
Tahlillerinde bir kısmını karsılıyor bir kısmını karşılamyor.
Karşıladıklarının da yüzde 70 ini karsılıyordu en son ek ücret alınıyor.
muayeneni olup kan testlerını devlet hastanesınde yaptır derim.
Bir idrar testi bile 20 tl ssk ile özel hastanede .Pahalı.

Son düzenleme:

Hımm anladım canım sağol.
O zaman dediğin gibi muayene olup tahlilleri sskda yaptırmak daha mantıklı.
Gerkene tahlilleri doktor söyler sanırım.
Ben de ona göre sskdan sıra alıp yaptırır,sonuçlarını götürürüm.
Bu şekilde işler değil mi?
Bu arada bu ücretler peşin mi alınıyor yoksa maaştan mı kesiliyor?

ewett ssk daha iyi ben 2 li testlerimi yaptırdım 165 lira ödemiştim sskda yaptır valla daha çocuk yapcan tutumlu olmak lazım :)kaydirigubbakcemile3

kızlar baby doll giymeyince olmuyomu kasım ayında tüh ben o detayı atlamışım..zaten havalar soğudu,birde işten yorgun ve geç saatte geliyorum hiç uğraşamam baby dolle falan Allah ne verdiyse devam...

kızlar baby doll giymeyince olmuyomu kasım ayında tüh ben o detayı atlamışım..zaten havalar soğudu,birde işten yorgun ve geç saatte geliyorum hiç uğraşamam baby dolle falan Allah ne verdiyse devam...

bende medicalden duydum bu sogukta çok zor olur yaaa delikafadulden anammm zati o işi yaparken giyinik olmicazkiiii heheheh bende bakam varmı bana uygun olandan ihihiihihihhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…