- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
siz bizi unuttunuz, hepinize trip üstüne trip atıyorum :dilcikar:
elmakurdum merak etmişsin beni. orda görmezsin belki diye buraya da yazayım dedim. malesef hiçbir belirtim yok. geçen hafta kasığımda bi batma oldu 5-10 dk sürdü bende sevindim ama bi daha olmadı. anlayacağın umudum kalmadı ama bikaç güne kadar test yapacağım. demek ki hayırlısı böyleymiş, ne diyelim. sende ne var ne yok, çalışmalar devam?
evet geçmiş olsun medical ALLAH acil şifalar versin
siz bizi unuttunuz, hepinize trip üstüne trip atıyorum :dilcikar:
elmakurdum merak etmişsin beni. orda görmezsin belki diye buraya da yazayım dedim. malesef hiçbir belirtim yok. geçen hafta kasığımda bi batma oldu 5-10 dk sürdü bende sevindim ama bi daha olmadı. anlayacağın umudum kalmadı ama bikaç güne kadar test yapacağım. demek ki hayırlısı böyleymiş, ne diyelim. sende ne var ne yok, çalışmalar devam?
yoksa kasımada mı almıyosunuz bnimafoldumben
ederim tabi kızıııııııımmm sempatiksalakcinnioo kahvekolikçiğim sitem de edermiş akannehirdelikafadulden hadı hayırlı haberlerle ınsallah.
evet ya bi ben kaldım hep yeniler geldi. siklus farkı işte yapacak bişey yok :) ya ben böyle olacağımı tahmin etmezdim. hep rahat takılıyordum ya, gün yaklaştıkça bana bi haller oldu. bu ay olmazsa kpss ye denk gelmemiş olacak. tabi kasımda olursa erken doğum yaparsam yine denk gelirdeee :) hani medikal diyodu ya adet olursa kola içicem diye bende adet olmanın iyi taraflarına bakar oldum şimdi.Yok tatlım ya unuturmuyuz hiç bir o topiğe,bir bu topiğe helak oldum zaten.Neyse bizim ekip tekrardan bir arada bir sen kaldın oralarda inşallah sen barim yüzümüzü güldürürsün.Olmazsada sıkma canını tekrar bir arada olmuş oluruz.Çalışmalar devam ediyor.
ederim tabi kızıııııııımmm sempatiksalakcinni
evet ya bi ben kaldım hep yeniler geldi. siklus farkı işte yapacak bişey yok :) ya ben böyle olacağımı tahmin etmezdim. hep rahat takılıyordum ya, gün yaklaştıkça bana bi haller oldu. bu ay olmazsa kpss ye denk gelmemiş olacak. tabi kasımda olursa erken doğum yaparsam yine denk gelirdeee :) hani medikal diyodu ya adet olursa kola içicem diye bende adet olmanın iyi taraflarına bakar oldum şimdi.
kıslar bende dün oldum dr 4. günü çağırdı ama ben o haptan kullanmak istemiyorum çok yan etkisi varmışben incir kürüne başladım benim yumurtalrım normal zati ,hap almadan iğne vurulmuyormu zaten iğne çatlaması için dimi
beni 4. günü başka neden çağırmış olabilir
bide ben folbiol kullanıyorum ötekisi kalsiyum içerikli sanırım faslası kireçlenme ve idrarda kum yapıomuş yinede dr a sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?