Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Kızlar Kasım topiğimizde baya kalabalıklaştı,şenlendi ilerleyen günlerde bu sayı dahada artacak sanırım.
İnşallah Kasım ayı hepimize uğur getirir.
MEDİCAL ve GURBET abla nerelerdesiniz hadi gelinde topişimiz şenlensin,stres atalım ve rahat bir ay geçirelim dimi ama

siz bizi unuttunuz, hepinize trip üstüne trip atıyorum :dilcikar:

elmakurdum merak etmişsin beni. orda görmezsin belki diye buraya da yazayım dedim. malesef hiçbir belirtim yok. geçen hafta kasığımda bi batma oldu 5-10 dk sürdü bende sevindim ama bi daha olmadı. anlayacağın umudum kalmadı ama bikaç güne kadar test yapacağım. demek ki hayırlısı böyleymiş, ne diyelim. sende ne var ne yok, çalışmalar devam?

Son düzenleme:
Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler kaydirigubbakcemile2
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler :hulya:
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri

KASIM 1 Kasım bayanseyma tuma sumak
2 Kasım masal_naz nazlisah sevdam 31 irm83
3 Kasım mistral su_su fatos38 elmakurdumusun gulden79 afr lachennn
4 Kasım ffilizz pokahontas beklemede acemiera
5 Kasım pamuksel _chocolate_
6 Kasım serap bilbey hpollyanna katre_inur
7 Kasım mihracee mevr
8 Kasım ESMA-22 sinemeren semenya
9 Kasım mannak nurun yavuzguray0757 ensarnaz GurbetGuzeli
10 Kasım poti EsLem medicalsecreter cerenimo
11 Kasım 12 Kasım YeniHayat SSBULUTUM GulsahS
13 Kasım soddos
14 Kasım tırtılkurabiye feryad sevdalinka06 gamze81 zeynep
15 Kasım gıda_pınar Mavipembebeyaz
16 Kasım keramos
17 Kasım missbon komagene
18 Kasım 19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım 26 Kasım 27 Kasım 28 Kasım 29 Kasım 30 Kasım

TOPLAM : 51 KİŞİ

oo kahvekolikçiğim sitem de edermiş akannehirdelikafadulden hadı hayırlı haberlerle ınsallah.

Yok tatlım ya unuturmuyuz hiç bir o topiğe,bir bu topiğe helak oldum zaten.Neyse bizim ekip tekrardan bir arada bir sen kaldın oralarda inşallah sen barim yüzümüzü güldürürsün.Olmazsada sıkma canını tekrar bir arada olmuş oluruz.Çalışmalar devam ediyor.

oo kahvekolikçiğim sitem de edermiş akannehirdelikafadulden hadı hayırlı haberlerle ınsallah.
ederim tabi kızıııııııımmm sempatiksalakcinni

evet ya bi ben kaldım hep yeniler geldi. siklus farkı işte yapacak bişey yok :) ya ben böyle olacağımı tahmin etmezdim. hep rahat takılıyordum ya, gün yaklaştıkça bana bi haller oldu. bu ay olmazsa kpss ye denk gelmemiş olacak. tabi kasımda olursa erken doğum yaparsam yine denk gelirdeee :) hani medikal diyodu ya adet olursa kola içicem diye bende adet olmanın iyi taraflarına bakar oldum şimdi.

selam kızlar..bugün feci şekilde yoğunum..arad bir foruma bakıyorum kafa dağıtmak için..
medicalcim geçmiş olsun..annene acil şifalar diliyorum. kızlar yorulmak yok çalışmalara devam.... kolay gelsin herkese kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba .yeni bişey öğrendim paylaşmak istedim.bir tanıdıktan duydum kadının 15 sene kadar çocuğu olmamış.bi sorun yokken hemde.(Allah korusun.)ama biri ona git gel saf zetinyağı iç demiş.oda içmiş sabırla.sonra kadının göğsünden kahverengi bişe gelmiş.kadın o ay hamile kalmış.artık damarlarımı açmış ne yapmış anlamadım.ama paylaşmak istedim. tabi inşallah bizim buna ihtiyacımız kalmadan olacak kasımda.ama incir kürünü içemeyenlere alternatif olur isterlerse zemuszemus

Evet tatlişim sıkm canını tabikide iyi şeyler düşünmeye çalış.

Missbonn o haptan kullanmak istemiyorum demişsin yan etkisi var diye.Klomen den mi bahsediyosun,ne gibi yan etkileri varmış?.Ben de kullandım.Çatlatma iğnesi de oldum.şimdi 2. kez deneyeceğiz .Endişeleniorum doğru yolda mıyım diye?benneyaptımki

:roflol::roflol:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3şimdi geldim annemin yanından hemen foruma bakim dedım. Allahtan işlerim yoğun değil normalde pazartesı berbat geçer ama iyi ki bölye oldu bu pazartesı.
Dün ilk çalışmamı gerçekleştirdim babydollu babydollu sositososito
kihhi bu ayın siftahını yaptık galiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…