Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Ayyy kıyamam ben sana ya,çok üzüldüm ben senden umutluydum.
Sıkma canını güzelim gel ben seni listeye ekliyim Kasım ayı mutluluk getirsin sana.

Kahvem söyle bana tarihini canım ekliyim listeye seni.
Buradan devam aynen bizim gurup hep berağber boncuğumuzu kondurucaz merak etme
:Saruboceq:

burdan başkalarına öbür ay olur üzülme demek kolaymış, kendi başıma gelince anladım.
sigara üstüne sigara yaktım gönül rahatlığıyla
14 kasım canım.

burdan başkalarına öbür ay olur üzülme demek kolaymış, kendi başıma gelince anladım.
sigara üstüne sigara yaktım gönül rahatlığıyla
14 kasım canım.

Üzülme lütfen,bak benim beklenmeyen 3.Kasım onda tutmazsa 29.Kasım dahada olmadı 25.Aralık gördünmü önümüzdeki 3.aya yaptım programımı.Umudunu kaybetme elbet bir gün olucak zamanı gelince hayırlısı ile.

Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler kaydirigubbakcemile2
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler :hulya:
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri

KASIM 1 Kasım bayanseyma tuma sumak
2 Kasım masal_naz nazlisah sevdam 31 irm83
3 Kasım mistral su_su fatos38 elmakurdumusun gulden79 afr lachennn HAVALIKIZ
4 Kasım ffilizz pokahontas beklemede acemiera
5 Kasım pamuksel _chocolate_
6 Kasım serap bilbey hpollyanna katre_inur
7 Kasım mihracee mevr
8 Kasım ESMA-22 sinemeren semenya
9 Kasım mannak nurun yavuzguray0757 ensarnaz GurbetGuzeli
10 Kasım poti EsLem medicalsecreter cerenimo
11 Kasım 12 Kasım YeniHayat SSBULUTUM GulsahS
13 Kasım soddos canom_14
14 Kasım tırtılkurabiye feryad sevdalinka06 gamze81 zeynep kahvekolik
15 Kasım gıda_pınar Mavipembebeyaz Funda89
16 Kasım keramos
17 Kasım missbon komagene
18 Kasım 19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım 26 Kasım 27 Kasım 28 Kasım 29 Kasım 30 Kasım

TOPLAM : 55 KİŞİ

aslında yaşadığım şey üzüntü değil korku.
acaba ters bişeyler mi var?
ben hemen hastaneye...

selam kızlar ben geldim,geçmişi sondan ortadan baştan okudum kaytardım.nasılsınız bakalım.?

hayırlı akşamlar kızlar.bugün yumurtladım.kaydirigubbakcemile3 ''küçükken abim uyandığında ona kahvaltı hazırlayacağım zaman 'abicim yumurtada yapayım mı?yermisin ' derdim.oda git kümeste iki tane yap getir derdi.çok sinir olurdum bu kelimeden...kim derdiki bir gün bu cümleyi ben kendime kulanacağım... delikafadulden :lepi:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
bu gün yumurta akı gibi akıntım başladı her ay olduğu gibi.2 kasıma git gide yaklaşıyorum...hepimiz için hayırlısı...:Saruboceq:

evet canım hayırlısı bende yarın başlıycam çalışmalara inşallah bu aya nasip olur

kız başlamadın mı daha, ben 2 gün oldu başlayalı.adetin uzun sürüyo galiba.biz de tam başladık eşim 4-12 vardiyasına döndü.kahretsin.ben gündüz yokum o da gece yok.birbirimizi uykuda görüyoruz ne yazık ki.gıdaklama günümü kaçırmasak bari.haydi hayırlı olsun iyi çalışmalarr

kızlar bugun adet oldum moralim çok bozuk senağlama senağlama artık bende kasım ayına umut dolu gözlerle bakanlardanım senağlama

sen gün say gün say bir de bakmışsın kırmızı kart.şok oluyor insan, hayalkırıklığı yaşıyor ama anne olmak da sabır gerektiriyor.rabbim bizi ilerde bebişlerimize iyi bakalım sabredebilelim diye şimdiden alıştırıyor.iyi ki burası var canım birlikte beklemek daha kolay.bak kaç kişiyiz bekleyen

öyle tabi ama dediğin gibi gün say sonra gör kırmızıyı inşallah kasım ayı uğur getirir hepimize birde ben incir suyuna başlamayı düşünüyorum birde preseed alıcam inşallah gelirler bu sefer kaydirigubbakcemile

bugün gezdim biraz kafam dağılsın diye zemuszemus biraz alışveriş yaptım. bayanssulusmile malum çalışmalar devam ediyo ve biraz değişiklik iyi geldi

folic plus ta 200mcg folikasit ve bunun yanında d vitamini ve kalsiyum da var bu nedenle doktora danışmadan kullanma çünkü sende d vitamini ve calsiyum yüksekse zararlı olur fazlası yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…