- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
Ayyy kıyamam ben sana ya,çok üzüldüm ben senden umutluydum.
Sıkma canını güzelim gel ben seni listeye ekliyim Kasım ayı mutluluk getirsin sana.
Kahvem söyle bana tarihini canım ekliyim listeye seni.
Buradan devam aynen bizim gurup hep berağber boncuğumuzu kondurucaz merak etme:Saruboceq:
burdan başkalarına öbür ay olur üzülme demek kolaymış, kendi başıma gelince anladım.
sigara üstüne sigara yaktım gönül rahatlığıyla
14 kasım canım.
aslında yaşadığım şey üzüntü değil korku.Üzülme lütfen,bak benim beklenmeyen 3.Kasım onda tutmazsa 29.Kasım dahada olmadı 25.Aralık gördünmü önümüzdeki 3.aya yaptım programımı.Umudunu kaybetme elbet bir gün olucak zamanı gelince hayırlısı ile.
hayırlı akşamlar kızlar.bugün yumurtladım.kaydirigubbakcemile3 ''küçükken abim uyandığında ona kahvaltı hazırlayacağım zaman 'abicim yumurtada yapayım mı?yermisin ' derdim.oda git kümeste iki tane yap getir derdi.çok sinir olurdum bu kelimeden...kim derdiki bir gün bu cümleyi ben kendime kulanacağım... delikafadulden :lepi:
evet canım hayırlısı bende yarın başlıycam çalışmalara inşallah bu aya nasip olur
kızlar bugun adet oldum moralim çok bozuk senağlama senağlama artık bende kasım ayına umut dolu gözlerle bakanlardanım senağlama
öyle tabi ama dediğin gibi gün say sonra gör kırmızıyı inşallah kasım ayı uğur getirir hepimize birde ben incir suyuna başlamayı düşünüyorum birde preseed alıcam inşallah gelirler bu sefer kaydirigubbakcemilesen gün say gün say bir de bakmışsın kırmızı kart.şok oluyor insan, hayalkırıklığı yaşıyor ama anne olmak da sabır gerektiriyor.rabbim bizi ilerde bebişlerimize iyi bakalım sabredebilelim diye şimdiden alıştırıyor.iyi ki burası var canım birlikte beklemek daha kolay.bak kaç kişiyiz bekleyen
hoşgeldinnn canım
kızlar folic plus kullanıyor musunuz?günde kaç tane ve ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?