Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kahvekolik gündaşımm buraya gelmişin.mirmirmirmirBende bugün seni merak etmiştim canım ya.Neyse hayırlısı artık.Bende bugün yarın olurum herhalde.Bekliyorum bakalım

evet canım yaa benimki 8 gün sürüyor.artık bu ay hesaplamadan yapmaya karar verdim hesaplıyoruz da ne oluyor herşeyi akışına bırakıcam artık meslektaşım.

kızlar ben incir kürüne başladım yanlız bağırsaklarımı acayip çalıştırdı:) sizdede oluyormu öle presedd jelimde bugün geldi 4. günü de dr a gidicem sonrada kocişin yanına ama umarım yumurtlama tarihim tutar çatlama problemim varsa daha mı geç yumurtlarım acep dr a sorayım benimde zamanım kısıtlı anacım adam yanımda yokk:))))

canım bi program var yumurlama gününü hesaplıyo onu indir çok iyi adı advanced woman calendar tam biliyor yerimseniben
sağol canım hemmen indiriyorum birde adetimde 5-6 gün sonra doktora gitsem daha iyi olur sanırım yumurtalma günümü söyler birde hangi taraftan olduğunu oda belli oluyor değil mi ultrasonda (ay ne çok soru sordum ama bilmiyorum senağlama )

kızlar ben bi ticker yaptım ama nasıl ekleyeceğimi bilemedim.bana ticker yapmaya gönüllü bi arkadaş var mı. sat 12 ekim,28 günde bir oluyor.beklenen adet 8 kasım.

anamm kasımm topiği kurulmuşş...selam arkdaşlar bneide yazın ekimden kartları aldık çoktan kasım 1 yazın benidee

bugun adet oldum bittiğinin ertesi günü gitsem yumurtlama günümü söyler herhalde belli olur dimi
yok canım bellı olmaz mesela senın sıklusun 28 gun suruyor 14.gun senın yumurtladıgın gun o gun gıtman lazımmkı söylesın
su anda yumurtan yok adet oldun cunku dısarı atıldı yumurta zaten hemen olusmaz
dıyelım 5 gun adet oldun buna yaklasık 9 gun ekle ve ondan sonra gıt dr.yanı 14. Gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…