- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
kız başlamadın mı daha, ben 2 gün oldu başlayalı.adetin uzun sürüyo galiba.biz de tam başladık eşim 4-12 vardiyasına döndü.kahretsin.ben gündüz yokum o da gece yok.birbirimizi uykuda görüyoruz ne yazık ki.gıdaklama günümü kaçırmasak bari.haydi hayırlı olsun iyi çalışmalarr
kızlar birşey sorucam adet tarihim 18 eylül ve bu ayda 18 ekim yumurtlama tarihim kasımın 2 si dimi?
sağol canım hemmen indiriyorum birde adetimde 5-6 gün sonra doktora gitsem daha iyi olur sanırım yumurtalma günümü söyler birde hangi taraftan olduğunu oda belli oluyor değil mi ultrasonda (ay ne çok soru sordum ama bilmiyorum senağlama )canım bi program var yumurlama gününü hesaplıyo onu indir çok iyi adı advanced woman calendar tam biliyor yerimseniben
gulden79 canım ben indirdm bu programı ama ingilizce olduğu için anlamadm anlatabilrmisin nasıl bakıcağımı
canım file yazan yere tıkla ordanda configureye tıkla ordan değiştirebilirsin
5 gun canimmmm hangisinde tutarsaaaa tam yumurtlama tzamni 2 gunkızlarrr yumurtlama sadece 1 günmü oluyor
5 gun canimmmm hangisinde tutarsaaaa tam yumurtlama tzamni 2 gun
gulden79 canım ben indirdm bu programı ama ingilizce olduğu için anlamadm anlatabilrmisin nasıl bakıcağımı
yok canım bellı olmaz mesela senın sıklusun 28 gun suruyor 14.gun senın yumurtladıgın gun o gun gıtman lazımmkı söylesınbugun adet oldum bittiğinin ertesi günü gitsem yumurtlama günümü söyler herhalde belli olur dimi
eger 28 gun suruyorsa siklusun 28 ekimden 2 kasima kadar senin hamile kalacagin gunler yani yumurtanin olustugu gunlerrrrkızlar birşey sorucam adet tarihim 18 eylül ve bu ayda 18 ekim yumurtlama tarihim kasımın 2 si dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?