- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
yok canım bellı olmaz mesela senın sıklusun 28 gun suruyor 14.gun senın yumurtladıgın gun o gun gıtman lazımmkı söylesın
su anda yumurtan yok adet oldun cunku dısarı atıldı yumurta zaten hemen olusmaz
dıyelım 5 gun adet oldun buna yaklasık 9 gun ekle ve ondan sonra gıt dr.yanı 14. Gun
Günaydınzemuszemus
kırmızılarla dolu bir gün, ağrılı sızılı, hava yağmurlu mafoldumben
bugün benım evlılıkyıldönümüm 2yılı devırdık ALLAH ımın iznıyle
amin canım teşekkür ederim hepimiz bu mutluluga ererız ınşallahopuyorumnanaktantebrik ederim canın allah mutluluğunuzu daimi etsin bebişle taclandırsın hihoyyyt
günaydın canım teşekkür ederim opuyorumnanaktantebrik ederim cnm..nice nice senelere..
bu arada günaydın herkese...
kızlar bugun adet oldum moralim çok bozuk senağlama senağlama artık bende kasım ayına umut dolu gözlerle bakanlardanım senağlama
Günaydın kızlarrrr,nasılız bugün bakim hımmm.
Kimseden ses gelmiyor çalışmalar yordumu sizi.
kaydirigubbakcemile3
çalış çalış biryere kadar karıncalar gibi hiç dur durak yok tam verimli günler işte bugun hsg çektirecem hayırlı sonuçlar inşallah
Sorma ya kızlar benim 11 yaşında bir kızım var.Akşamları işten eve gidiyoruz zaten pertimiz çıkmış.Yemek ye ortalığı toparla çay,meyve falan derken kızımı yatmaya odasına gönderiyoruz,daha doğrusu hemen uyumaz kitap okumayı çook sever o kitabını okurken bizde dizimizi açar,kahvelerimizi içeriz tabi bu arada kız uyusun diye bekleriz.Neyse tabi saat epey bir geç olur arada kontrol cık kız uyumamış,hadi bir bölüm daha izleyelim.
Dün gece saat:01:30 da yatağa gittim,eh gelde çalış ama ne yapcan mecburiyet uyumamız 02:30 geçti sonra sabah tekrar kalk işe gel offfffkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?