Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

anladım çok teşekkür ederim ne çok soru sordum yaa cvplayan herkese benden a.s. a.s.

Günaydınzemuszemus
kırmızılarla dolu bir gün, ağrılı sızılı, hava yağmurlu mafoldumben

ooo yazık sana canıkom amaaaaa
geçer geçer geçer
yavrum buda geçer
gelir gelir gelir
çalışmalı günler gelir
amaaaan haydeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5 buyrunnnnnnnnnhihoyyyt

Son düzenleme:
zaman çok çabuk geçiyo..bizde 2 yılı devirdik..geriye bakıyorumda şaka gibi ya herşey..evlilik acaba bana göremi diye düşünüp dururken 2 yıl geçti gitti...

Günaydın kızlarrrr,nasılız bugün bakim hımmm.
Kimseden ses gelmiyor çalışmalar yordumu sizi.

kaydirigubbakcemile3

çalış çalış biryere kadar karıncalar gibi hiç dur durak yok tam verimli günler işte bugun hsg çektirecem hayırlı sonuçlar inşallah

Sorma ya kızlar benim 11 yaşında bir kızım var.Akşamları işten eve gidiyoruz zaten pertimiz çıkmış.Yemek ye ortalığı toparla çay,meyve falan derken kızımı yatmaya odasına gönderiyoruz,daha doğrusu hemen uyumaz kitap okumayı çook sever o kitabını okurken bizde dizimizi açar,kahvelerimizi içeriz tabi bu arada kız uyusun diye bekleriz.Neyse tabi saat epey bir geç olur arada kontrol cık kız uyumamış,hadi bir bölüm daha izleyelim.

Dün gece saat:01:30 da yatağa gittim,eh gelde çalış ama ne yapcan mecburiyet uyumamız 02:30 geçti sonra sabah tekrar kalk işe gel offfff
kafamçokkarıştı

valla sizin işinizde zor bacım ne diyim 11 yıl baya beklemişsiniz ama..yaş farkını bilerekmi ayarladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…