- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.161
ayy bamyayı bende sevmem [/QUOTE:
ooo süperrhadi bakalım şimdide sıra anne olmaya geldi
inşallah..zaten ben hep iş yüzünden bekledim. stajım bitsin istedim,bitirme sınavlarına giriyorum şimdide...ruhsatıda alalyım diye bekleyecektim ama bir baktım yaşımda gidiyobari ruhsatla bebek aradan birlikte çıksın dedim.ama bu gidişle ruhsatı alıcam hala bebek yok
ay bi sitede sexi iç çmasırı vardı takımlar ama hepsını sepete eklemısler alamadım hıcbırınden:1no2:
inşallah..zaten ben hep iş yüzünden bekledim. stajım bitsin istedim,bitirme sınavlarına giriyorum şimdide...ruhsatıda alalyım diye bekleyecektim ama bir baktım yaşımda gidiyobari ruhsatla bebek aradan birlikte çıksın dedim.ama bu gidişle ruhsatı alıcam hala bebek yok
ikiside aynı anda gelir inş.. bende sen gibiydim ama ben ruhsatı almayı bekledim 1,5 yıl oldu alalı darısı sana olsun inş..
kaç dersin var inş. verrirsin en kısa zamanda
mihrace gız okadar sapıtmadık dur yawaş gidelim:sm_confused::sm_cool:
Sen ver bilgilerini biz yaparız sana olumunekankayizsmile
ne dedimkii sapıtacak
Kızzz Medical fantazi kostümleriydi onlar bende gördüm çooook hoştu.heheheh
bamya arastırması yapalım didin ya
pardon bız kk dan gelıyoruz da bamyanızı görmek istiyoz
ehe ehe tyanlıs anlamayın yanı bamya yıyomusunuz yemıyomusunuz :d:d:d:d:d:d
Kızzz Medical fantazi kostümleriydi onlar bende gördüm çooook hoştu.heheheh
ben çeyiz hazırlıgındayken gecelik takımı almaya gitmiştim kadın açık saçık bişi koydu önüme bende utandım kızardım dedim ki abla bu ne nasıl giycem bunu kadın hayatın en gerçegini söledi bana dediki kızım zaten çıplak olcan üstüne giymicenki dedi yaaaaaaaaahihoyyyt
ikiside aynı anda gelir inş.. bende sen gibiydim ama ben ruhsatı almayı bekledim 1,5 yıl oldu alalı darısı sana olsun inş..
kaç dersin var inş. verrirsin en kısa zamanda
4 dersim kaldı..2.girişim olacak zaten..işyerim çok yoğun benim..çalışamıyorum hiç.bakalım hayırlısı olsun.
benim bi oğlum var ama eşim sevmiyo bamyayı
4 dersim kaldı..2.girişim olacak zaten..işyerim çok yoğun benim..çalışamıyorum hiç.bakalım hayırlısı olsun.
az kalmış canm hadi hayırlsı inş...
L ile başlayan o ile biten bi alışverış sitesimi aynı sıtedenmı bahsedıyoruz dıe merak ettım de cnm
anaaam utangaç kardişim benım
benimde çeyiz alısverısınde kaynanam vardı onun görmesını ıstemedım çok gusel seyler vardı da alamamıstım.
sonradan kendım halletım. tabiki cingelin medical:roflol:
o siteye bende üyeyüm medical bende gördüm onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?