Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

merhaba arkadaşlar dün gezmeye gittiğim bir yerde hamile bir kadın vardı sürekli hamilleliğini anlatıyo şöyle oluyo böyle oluyo şaka gibi adetleri çok düzensizmiş ve korunurken hamile kalmış allah istedimi oluyo demekki ne desek ne yapsak boş

Kızzz Medical fantazi kostümleriydi onlar bende gördüm çooook hoştu.heheheh

ben çeyiz hazırlıgındayken gecelik takımı almaya gitmiştim kadın açık saçık bişi koydu önüme bende utandım kızardım dedim ki abla bu ne nasıl giycem bunu kadın hayatın en gerçegini söledi bana dediki kızım zaten çıplak olcan üstüne giymicenki dedi yaaaaaaaaahihoyyyt

Son düzenleme:

anaaam utangaç kardişim benım
benimde çeyiz alısverısınde kaynanam vardı onun görmesını ıstemedım çok gusel seyler vardı da alamamıstım.
sonradan kendım halletım. tabiki cingelin medical:roflol:

aldık sonra bişilerde gecelik almak ne zormuş anam ordada giyemiyon en küçük beden bile kocaman olmuştu bana evde giyindim kardeşim nasıl güldü varya sanki karşısında cem yılmaz standup yapıyo 1 ay gecekik aramıştım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…