Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

hahahahahahahahahahahahahahahahaha

Sepetten çıkmışlar.Ama sen söle bakem hangisini alacan.
Ben bunlardan h....b...c diye bir site varya ordan alıyorum.Çooook güzel ve bol seçenek var.Üstelik alıyorum karttan işyerime geliyo hemen iyi oluyor. l...m..o baya bekliyorsun gelmesini
bayanssulusmile

ay ben anlamadım hangi site olduğunu.. ama ben gidip görüp almayı tercih ediyorum..çoğu öle şeylerimi evlendikten sonra aldım zaten.. nişan alışverişinde falan utanıp alamamıştım :kedi:

gülüm ilg hbc dediğin siteyi ben bilmiyom adını özelden atarmısın bakayım
bugun accayıp alısverıs yapasım var
alıam basımı gidecem gidecem gidecem gidecem
kendime fena şeyler alıcam alıcam alıcam alıcam

bak gene simgeye bagladım.sositosositohihoyyyt

coştunnnnnnn şekerimmmm iimisin yardıma ihtiyacın varmı

aman medicalcim tut kendini..doğacak bebişini düşün..onun için harcama yaparsın.şimdi tutumlu olma zamanıdır.sengözlerimebaksanab

:lepi: :lepi: :lepi:

slm arkadaşlar ben bu topiğe yeni katıldım...1.5 senelik evliyim 7 aydır tedavi oluyorum...ilk etapta prolaktinim yüksekti onu hallettik sonrada yumurlayamadığımı öğrendim...3 aydırda klomen+ovitrelle çatlatma tedavisi görüyorum...yumurtalarım süper gelişiyo...her ay 2-3 tane ve hepsi 20 mm üzerinde oluyo...çatlıyolarda ama hamiş kalamıyorum...son iğnemi 2gün önce vurundum...bide bende yumutlama günlerinde hiç akıntı gelmiyo...artması gerekiyomuşya hani...sizce bu normalmidir...beklediğim regl tarihi 4 ekim benide listeye alırsanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…