- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.201
elmakurdu senın adını verdıgın sıteye bakıyom da
bıhter geceliği yazmışlar gül gül öldüm ya
slm arkadaşlar ben bu topiğe yeni katıldım...1.5 senelik evliyim 7 aydır tedavi oluyorum...ilk etapta prolaktinim yüksekti onu hallettik sonrada yumurlayamadığımı öğrendim...3 aydırda klomen+ovitrelle çatlatma tedavisi görüyorum...yumurtalarım süper gelişiyo...her ay 2-3 tane ve hepsi 20 mm üzerinde oluyo...çatlıyolarda ama hamiş kalamıyorum...son iğnemi 2gün önce vurundum...bide bende yumutlama günlerinde hiç akıntı gelmiyo...artması gerekiyomuşya hani...sizce bu normalmidir...beklediğim regl tarihi 4 ekim benide listeye alırsanız sevinirim...
Amaniin kızlar neler yazmışsını siz bööle çamaşırlar gecelikler akşama hazırlıklar mı yapıyosunuz
bu arada çıkmaz zorundayım çok kötüyüm hastaneye götürcek eşim görüşmek üzere
geçmiş olsun cnm ne oldu ki acaba ya..
bu arada bende çok fenayım bugün.. sırtım ağrıyor şimdide mideme vuruyor..çok kötüyüm valla zor duruyorum..akşam olsada gitsek artık...
selam kızlar bende yenı katıldı aranıza 2 gun geçti reglm test yapmadım hala ve regl gunum gelmeden 5 gun once yapmıştım negatıfı.yıne olumsuzluk olmasından korkuyorum bu arada aannem benı hamıle olarak görmüş rüyasında ben ne zaman test ypayım 4 .gunu geçmesını bekleleyyeyyımmı
Hoşgeldin canım.Alırız listeyede 4 Ekim yazmışsın sanırım 4 Kasım yada 4 Ekimde oldunmu bilmiyorumkismile
KIzLARRR yumurtLAdığımızı hissedebiliyormuyuz nasıl Hissedeğizzz sorması ayıppp
KIzLARRR yumurtLAdığımızı hissedebiliyormuyuz nasıl Hissedeğizzz sorması ayıppp
oof of bende aynı durumdayım canım kasıklarda ağrı akıntı oluyomuş göğüslerde hassasiyet de olurmuş :uhm:
ayy inşallah hamilesindir canım :Saruboceq: bekle iki gün daha canım bence daha ii olur yerimseniben
bendensin güzelim...bende hiç anlayamıyorum...normalde tam o günlerde afedersin sümüksü bi akıntı gelirmiş ama bende normaldede hiç akıntı olmuyo o günlerdede...bide kasık bölgesinde iğne batar gibi ağrılar oluyomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?