Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

elmakurdu senın adını verdıgın sıteye bakıyom da
bıhter geceliği yazmışlar gül gül öldüm ya

He ya sorma Bihter geceliği,çantası,elbisesi,çizmesi derken.
Bak marka,marka seç bak şahane şeyler var.Ben bir ara taksim,beyoğlu,nişantaşı,şişli birsürü yer gezdim hiç güzel bişi bulamadım.En son burdan alıyom artık.

Hoşgeldin canım.Alırız listeyede 4 Ekim yazmışsın sanırım 4 Kasım yada 4 Ekimde oldunmu bilmiyorumkismile

ay kızlar bende haaalaaa yumurtlama yokk offf moralim bozuk yaaa mafoldumben mafoldumben hesba göre dün olması lazımdııı hala tık yok mafoldumben

geçmiş olsun cnm ne oldu ki acaba ya..
bu arada bende çok fenayım bugün.. sırtım ağrıyor şimdide mideme vuruyor..çok kötüyüm valla zor duruyorum..akşam olsada gitsek artık...

bu arada geçmiş olsun kızlar noluyo herkes dökülüyo bugün :sm_confused:

selam kızlar bende yenı katıldı aranıza 2 gun geçti reglm test yapmadım hala ve regl gunum gelmeden 5 gun once yapmıştım negatıfı.yıne olumsuzluk olmasından korkuyorum bu arada aannem benı hamıle olarak görmüş rüyasında ben ne zaman test ypayım 4 .gunu geçmesını bekleleyyeyyımmı

ayy inşallah hamilesindir canım :Saruboceq: bekle iki gün daha canım bence daha ii olur yerimseniben

Hoşgeldin canım.Alırız listeyede 4 Ekim yazmışsın sanırım 4 Kasım yada 4 Ekimde oldunmu bilmiyorumkismile

sağol canım ilgilendiğin için teşekkür ederim...yanlış yazmışım yaa 4 ekimde oldum yenisi 4 kasımda ama inşallah olmaz...bide bişey sormuştum ben iğne vurunuyorum ama akıntım olmadığı için yumurtlama günümü kestiremiyorum kasık ağrım falanda olmuyo...yumurtlama günlerinde akıntı olmaması normalmi sizce?:bbo:

KIzLARRR yumurtLAdığımızı hissedebiliyormuyuz nasıl Hissedeğizzz sorması ayıppp

bendensin güzelim...bende hiç anlayamıyorum...normalde tam o günlerde afedersin sümüksü bi akıntı gelirmiş ama bende normaldede hiç akıntı olmuyo o günlerdede...bide kasık bölgesinde iğne batar gibi ağrılar oluyomuş...

ayy inşallah hamilesindir canım :Saruboceq: bekle iki gün daha canım bence daha ii olur yerimseniben

cevabın için çok sağol canım.umarım hamıleyımdır canım ya.2 gun daha kırmızılarım gelmez ınşallah belım oyle bır ağrıyokı koltukta işyerınde zor duruyorum yuzumde sıvılcelendı.bunların adet belirtisi olmasından korkuyorum bu kadar yuzum sıvılcelenezdı ama inşlah ya :kedi:kaydirigubbakcemile5

kızlar bize ne olduğunu söyleyeyim mi ? soğuklarda çalışmaktan oluyo hep bunlar..şahsen benimki ondan
yumurtladığımı ben kendimce bu ay tahmin ettiğimi düşünüyorum ama benim göğüslerimde hassaslık falan olmadı.

benim hep akıntım varrr pehhh birde akıntının rengini falan nerden bilicem hiç anlamıyorum öyle eylerden onumu inceleyecem şimdi iktisat yerine biyoloji falan okusamyışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…