Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Kızlar dün markette, keçiboynuzu tozu gördüm aldım.tarçın gibi olmuş toz haline getirmişler..hoşuma gitti keke felanda yakışır yada sütün içine koyulabilir..aklınızda bulunsun..

Benimde hiçbir zaman gelecek kaygım olmadı ailemin maddi durumu iyi,hep bana arka çıktılar.
Bende o yüzden hiç birikim yapmadım şimdiye dek.Eşimide öyle kendime benzettim.
Şimdi anladım hatamı.İnsanlar geleceğe yönelik plan yapmadan amaçsızca yaşayınca hayatıda dengeside şaşıyor.

ist dışı evler çok ucuz yaaa
siz 200 e ultra lüks daire alırsınız biz 200 e hiç bişi bulamayız o konuda ist dışı çok şanslı

öyle kesinlikle haklısın...istda yaşam çok zor ya...tebrik etmek lazım sizleri....ev kiram 1000 Ytl diyosun çok pahalı ya...

dengeyi iyi kurmak lazım.bazılarıda çok pinti olyo ben onuda hiç sevmiyorum..kaç kere geliyozki dünyaya...bazıları bir bardak çayın hesabını yapıyoo..

Aslında bir kenara atabilsek baya yatırım yapabiliriz.
Bu ay evlilik yıldönümü,kurban,bayram,kartlar,rutin giderler derken baya para harcadık.Buna rağmen 1.000,00 TL attık kenara.
Sabit gelirimiz dışında eşimin primleride oluyor bazen daha fazla geçiyor elimize.

benim eşimin bakış açısı
zaten annemlerin 2-3 evi var (evler uzak oturamıoruz) nasılsa bize kalacak onlar. ev yaşlılıkta lazım şimdi değil. hayatı 30 lu yaşlarda yaşamayıp ne zaman yaşayacağız ev borcu için neden strese girelim
nasıl mantık bilmiorum doğru mu yanlış mı varın siz söyleyin

e ne güzel işte
bence siz hemen emeklilik hesabı açtırın ayda 750 şerden ödeyin. mecbur olacaksınız nasılsa ödemeye
bak 1-1,5 sene sonra nasıl da birikim olmuş olacak. karlı değil ama mecburi birikim işte

ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.cnm hiç çalışmak falan istemiyo... offf keşke evde olsam..

Sıkma canını hadi sohbete katıl zaman geçirelim.
Topik bebek topiği değilde ekonomi topiği oldu.
Nasıl tasarruf yapıp para biriktiririz.

Gerçi kafa dağıtıyoz fenada olmadı hani.

ailelerinizin evi oabilir ama dünyanın binbir türlühali varr yani o evler o zamanlara kadar kalmayabilir yani öyle şeylere güvenmemek lazım canım.tek çocukmu peki eşin

Al işte tam benim gibi düşünüyormuş.
Ama ben hatamı anladım,banada bir dünya kalacak olan ev var ama napiyim içinde kocamın ve benim alınterim yok.

bizde eşimin ailesinin evinde oturuyoduk kardeşi kıskançlık krizlerine girdi bizi kovmaktan beter ettiler yani çıkmak zorunda kaldık

ailelerinizin evi oabilir ama dünyanın binbir türlühali varr yani o evler o zamanlara kadar kalmayabilir yani öyle şeylere güvenmemek lazım canım.tek çocukmu peki eşin

Haklısın ayrıca insanlar hayatında bir amaç için mücadele etmeyince raydan çıkıyor.
Burada bebek diye kendimizi yırtıyoz,her sene bir tane doğursaydınız ona kavuşma anı bu kadar tatlı olurmuydu.

ben ona hep annemin bi lafı var onu diorum da anlamıo
"elden gelen yemek öğün olmaz, olsa vaktinde bulunmaz" çok doğru bi laf bu
1- kimseye güvenemezsin. hele mal için asla. bişi oldu gitti evler ne olacak
2- çalışmış kazanmış insanlar zamanında bizim hakkımız yokki o mal üzerinde vermesini neden bekleyelim

Haklısın ayrıca insanlar hayatında bir amaç için mücadele etmeyince raydan çıkıyor.
Burada bebek diye kendimizi yırtıyoz,her sene bir tane doğursaydınız ona kavuşma anı bu kadar tatlı olurmuydu.

tabi insanın amaçları olmalı yani yoksa ben nniye yaşıyorum diye soruyor insan bak aileleriniz yapmış bişiler sizde çocuklarınızı düşünerek yapın benim imkanım olsa yaparım valla kimsenin malına da güvenmem asla.ileride hayat ne getirir bilinmez allah korusun bi deprem sigortası bile yaptımıyo insanlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…