- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.121
elma yeni bi topic istiyorum kasım ayında birikim yapamayıp aralık ayını umutla bekleyenler diye :)
sıkma canını hadi sohbete katıl zaman geçirelim.
Topik bebek topiği değilde ekonomi topiği oldu.
Nasıl tasarruf yapıp para biriktiririz.
Gerçi kafa dağıtıyoz fenada olmadı hani.
Hehehe iyi fikir,ama ikimize göre değil biz hep bir sonraki ayı umutla bekleriz yoksa.
250 çok yahuu sarsar beni :)
benimki mutevazi 100 TL :)
kızlar bizim ekonomimize en önemli katkı şöyle oluyor.ben dışarıda yemek yemeyi hiç sevmem.evde kendim yapıcam tek çorba olsun yeter..o da baya katkı sağılyor..eşim geçen dışarıda balık yiyelim dedi baya bir para bıraktık geldik çokta güzel değildi.dün ben marketten kilosu 4 ytl 'ye hamsi aldım mis gibi oldu.bide yanına roka salatası çok güzel oluyo..
evet evet gün olayıda süper.benimde var günüm.benimkide mütevazi çeyrek altın.11 kişiyiz.mesela günümlede kendime bilezik aldımo da yatırım. birde mesela benim eşim yatırım olayına sıcak bakmıyo ben hep bebeği öne sürüyorum. ona şunu alırız bunu alırız falan deyince adamın yağları eriyo
bende maaşımı bankadan hiç çekmiyorum çünkü hiç nakit harcamam olmuyorben maaşımın bir kısmını bankadan hiç almıyorum.elime geçmediği için harcanmıyor.birde maaşımı kendim çektiğim için her ay aynı miktarda ayırıyorum.yaklaşık 6 aydır uyguluyorum bu yöntemi ve baya birikti
aynı şekilde benimde var ayda 100 tl 12 aybende güne girdim :)
ayda 100 TL günü 10 ay içinde 1.000 tl m olacak ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?