Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

sıkma canını hadi sohbete katıl zaman geçirelim.
Topik bebek topiği değilde ekonomi topiği oldu.
Nasıl tasarruf yapıp para biriktiririz.

Gerçi kafa dağıtıyoz fenada olmadı hani.

gerçi ben muhasebeci olarak para mevzusundan oldukça sıkılmış durumdayım.ama sizle sohbet herzaman güzel.

Cnm bende dünya hali ne olur ne olmaz birikim yapılmalı diyorum. Ben daha önce anlatmıştım eşimin ailesi maddi olarak çok yükleniyo bize.aylık onlarada yardım ediyoruz bir yandan onların kredilerini ödüyoruz bir yandanda birikim yapmaya zorluyorum eşimi.çünkü ailelerimize güvenemeyiz.onun ailesi zaten iflas etti benim ailekmde nereye kadar.bende ev almayı çok istiyorum.bakalım inşallah birgün alırız.

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. drgks
3. mistrall+
4. KK Pro Üye_zeynep
5. crafty+
6. gulden79

Kızlar yakaladım sizi,niye ses vermiyonuz bakim.
Hımmm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar;
adet olamadım çıldıracağım..32. gün oldu.normalde 28 yada 29 günde bir olurum..çatlayacağım vallahi.........1 hafta önce ve sonra normalmiş ama çok moralsizim...vallahi stresten bu hale geldim..bi daha tövbe hamilelik stresine girmem..bu ne ya...........

ben iki ay bir şekilde para biriktireyim diyorum sonra 3. ay bişeye lazım oluyor gidiyor. şu an birikmiş kuruşum yok
yaa gerçekten bununla ilgili bi topik açsak ya bakalım kim nasıl birikim yapıyor belki faydalanırız

ben maaşımın bir kısmını bankadan hiç almıyorum.elime geçmediği için harcanmıyor.birde maaşımı kendim çektiğim için her ay aynı miktarda ayırıyorum.yaklaşık 6 aydır uyguluyorum bu yöntemi ve baya birikti

bende birikmiş param olunca euro hesabıma yazırıyorum, o zamanda çekemiyorum...bide benim arkadaşalrımla günlerim oluyo baya toplu para elime geçiyo..mesela bu hafta cumartesi var..250 ytl veriyoruz 8 kişiyiz..hem oturup sohbet ediyoz hemde toplu bi para oluyo...

evet evet gün olayıda süper.benimde var günüm.benimkide mütevazi çeyrek altın.11 kişiyiz.mesela günümlede kendime bilezik aldım o da yatırım. birde mesela benim eşim yatırım olayına sıcak bakmıyo ben hep bebeği öne sürüyorum. ona şunu alırız bunu alırız falan deyince adamın yağları eriyo

kızlar bizim ekonomimize en önemli katkı şöyle oluyor.ben dışarıda yemek yemeyi hiç sevmem.evde kendim yapıcam tek çorba olsun yeter..o da baya katkı sağılyor..eşim geçen dışarıda balık yiyelim dedi baya bir para bıraktık geldik çokta güzel değildi.dün ben marketten kilosu 4 ytl 'ye hamsi aldım mis gibi oldu.bide yanına roka salatası çok güzel oluyo..

evvett
benim gıda ya çok para gidio bak bu konuda haklısın
ama kira olmasa ah ah kira aidat vs 1500 TL para gidio yaa
ev olsa ben o parayı ne güzel yerim ohhhh

heyyy
benimde gizli birikimim var annemde taaaa zamanında yapmışım :) (bi önceki işimin maaşı çok iiydi ama geberiodum haftasonu gece çalış sinir stres o nedenle bıraktım)
o dönem biriktirdiğimle 6 ay evde oturdum kocadan para almadan (alamam hiç çok koyar) İTU de uzmanlığa gittim 4000 TL bideee 5 tane burma bileziğim var :)

bende maaşımı bankadan hiç çekmiyorum çünkü hiç nakit harcamam olmuyor ayın 15inde girriyorum internetten hesabıma önce araba kredimi sonra kredi kartımı faturaları ve para göndermem gerekn yerleri gönderiyorum hatta anneme bile internetten gönderiyorum hesabına evi yolumun üstünde sonra bi bakıyorum hesapta para yok dolayısıyla gene kredi kartından yemeğe başlıyorum yani benim kredi kartına bi dur demem lazım

bende güne girdim :)
ayda 100 TL günü 10 ay içinde 1.000 tl m olacak ahahaha
aynı şekilde benimde var ayda 100 tl 12 ay

kızlar ayıbımız kalmadı artık ne kadar maaş alıyorsunuz?ben devletteeyim 1700YTL alıyorum..düşünün yüksek lisans,doktora felan ne kadar emek verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…