- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.141
kızlar ayıbımız kalmadı artık ne kadar maaş alıyorsunuz?ben devletteeyim 1700YTL alıyorum..düşünün yüksek lisans,doktora felan ne kadar emek verdim...
selam kızlarr nappıonuss ben bugunn cok işleryaptımm sildi süpürdümm şimdi de ceviz kırıommm bi yandan da size yazıomm.. sımdı ben sogan suyu kürüne basladım ama bişi sorucam sabah aksam içiom ama soganın dış kabugunu soyacam mı bide sey dicemmm benım dun sag kasıgımda agrı vardı yumurtlama olunca agrı oluyo benım netten baktım tam da yumurtlama gunummus biz calıstık tabe aksam tam gunuunde calışma yapılıo dımı bıde ertesı gun mu yapayım
tabi canım soğanın dış kabuğunu soyuyorsun. ertesi gün de yap sağlam olsunselam kızlarr nappıonuss ben bugunn cok işleryaptımm sildi süpürdümm şimdi de ceviz kırıommm bi yandan da size yazıomm.. sımdı ben sogan suyu kürüne basladım ama bişi sorucam sabah aksam içiom ama soganın dış kabugunu soyacam mı bide sey dicemmm benım dun sag kasıgımda agrı vardı yumurtlama olunca agrı oluyo benım netten baktım tam da yumurtlama gunummus biz calıstık tabe aksam tam gunuunde calışma yapılıo dımı bıde ertesı gun mu yapayım
ben 5000 civarı alıyorum
vay arkadaşım maşallah iyi alıyomuşsun..meslek neydi bakem senin?
bende merak ettim yahu mesleği
bilmeyen varsa ben İK uzmanıyım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar;
adet olamadım çıldıracağım..32. gün oldu.normalde 28 yada 29 günde bir olurum..çatlayacağım vallahi.........1 hafta önce ve sonra normalmiş ama çok moralsizim...vallahi stresten bu hale geldim..bi daha tövbe hamilelik stresine girmem..bu ne ya...........
bende maaşımı bankadan hiç çekmiyorum çünkü hiç nakit harcamam olmuyorayın 15inde girriyorum internetten hesabıma önce araba kredimi sonra kredi kartımı faturaları ve para göndermem gerekn yerleri gönderiyorum hatta anneme bile internetten gönderiyorum hesabına evi yolumun üstünde sonra bi bakıyorum hesapta para yok dolayısıyla gene kredi kartından yemeğe başlıyorum yani benim kredi kartına bi dur demem lazım
aynı şekilde benimde var ayda 100 tl 12 ay
vay arkadaşım maşallah iyi alıyomuşsun..meslek neydi bakem senin?
zaten lüzumsuz harcamalarımız yüzünden gidiyorya paralar...
bende habire kıyafet alıyorum sanki defileye çıkacam, hergün aynı şeyi giysem kimse farketmez bile zaten önlük var üstümde
doktorum canım o meşhuurr aile hekimlerinden biriyim
yaa arabaya çok ödüyorum kredi kartı bitmek bilmiyor ev borcu falan
hala kenarda paran yok he
bende merak ettim yahu mesleği
bilmeyen varsa ben İK uzmanıyım
doktorum canım o meşhuurr aile hekimlerinden biriyim
yaa arabaya çok ödüyorum kredi kartı bitmek bilmiyor ev borcu falan
anaaaaaaaaaaaa bi doktor bulduk sorarız artık....canım söyle bakıyım adet gecikmem oldu normalde 28 günde felan olurum 32. gün..kist felan yokmuş..sence normalmi..bu arada benim eşimde doktor ona göre herşey normal..bi ölürsen farklı bi durum olur..gömmek gerekir o zaman gamsız adam..
anaaaaaaaaaaaa bi doktor bulduk sorarız artık....canım söyle bakıyım adet gecikmem oldu normalde 28 günde felan olurum 32. gün..kist felan yokmuş..sence normalmi..bu arada benim eşimde doktor ona göre herşey normal..bi ölürsen farklı bi durum olur..gömmek gerekir o zaman gamsız adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?