Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

selam kızlarr nappıonuss ben bugunn cok işleryaptımm sildi süpürdümm şimdi de ceviz kırıommm bi yandan da size yazıomm.. sımdı ben sogan suyu kürüne basladım ama bişi sorucam sabah aksam içiom ama soganın dış kabugunu soyacam mı bide sey dicemmm benım dun sag kasıgımda agrı vardı yumurtlama olunca agrı oluyo benım netten baktım tam da yumurtlama gunummus biz calıstık tabe aksam tam gunuunde calışma yapılıo dımı bıde ertesı gun mu yapayım

gerçek manada ceviz kırıosun dimi yeneninden
evi süpürmeden kıraydınya şekerim her yer kabuk olcak :)
güne takılma yap gün aşırı
ve tasarruf yöntemlerini yaz bakalım

tabi canım soğanın dış kabuğunu soyuyorsun. ertesi gün de yap sağlam olsun

ben adam olmam ama bak
evdeki yemek takımının biri çok klasik ti anneme verdim gittim yeni yemek takımı aldım elyapımı bardak fln 2000 TL bayıldım
ne gerek var dimi salakım ben salak
1 tane neyine yetmio

zaten lüzumsuz harcamalarımız yüzünden gidiyorya paralar...
bende habire kıyafet alıyorum sanki defileye çıkacam, hergün aynı şeyi giysem kimse farketmez bile zaten önlük var üstümde

hee gercek mnada cevizzamannn kocaman örtü yaydım olmuyo kabuk fılan be.. benımde yarın gunum varda cevizli lokum yapıcamtasarrruf yöntemi hııım bı kere katılıorum dısarda yemek yokkkkk bende cok yiyom ammman iki kişiyim diom ne yapıcam diomm hoppppp dısarda yiyoz onu yapmıucass sonraaa ben calısmıorum ama cok sukur ki eşim maası alır almaz bana verio bende ordan 20 50 artık ne kadar alırsam alıom her ay kenara koyuyom sonra ceyrek yapıom bakk kocişşş diom böle böle yaptım dioomm odaa aferın benım karıma dioo:13::13:sonraaa öel işte be ammmann tasaruf tasarruf bazen sıkılıosun yaaa

Bende geçen ay stresten 2.çgün geç oldum.Az daha çatlayacaktım.Karnım davul gibi şişti.

vay arkadaşım maşallah iyi alıyomuşsun..meslek neydi bakem senin?

Hay kızlar valla deminden beri okuyom gözlerim böle döndü.
Hangisine cevap yazcamı şaşırdım.
Evet kızlar,topiğin adı değişti ekonomi topiği oldu.
Yada bebeklerimiz için ne kadar birikim yapabiliriz topiği.
Şimdi eşim aradı bir arkadaşına ev bakmaya gitmişler,diyoki biz bu gidişle anca çarli alırız :)

Evler çoook pahalı

Son düzenleme:
doktorum canım o meşhuurr aile hekimlerinden biriyim
yaa arabaya çok ödüyorum kredi kartı bitmek bilmiyor ev borcu falan

anaaaaaaaaaaaa bi doktor bulduk sorarız artık....canım söyle bakıyım adet gecikmem oldu normalde 28 günde felan olurum 32. gün..kist felan yokmuş..sence normalmi..bu arada benim eşimde doktor ona göre herşey normal..bi ölürsen farklı bi durum olur..gömmek gerekir o zaman gamsız adam..

Kelin ilacı olsa başına sürecek.
Oda şimdi sana soru sorcak.

Türk milleti hemen bir doktor veya avukat görmesin

NOT Şaka yapıyorum alınan varsa söylesin

ayy çok güldüm valla yaa doğru söylemiş eşin tıpta herşey normal
kızma ama normal diyecem bende, çünkü hormonlarımız malesef o kadar hassaski buluttan nem kapıp hemencik düzenleri bozulabiliyor. tabi baştada stres geliyor, hemen birşey oldu kist oldu falan diye üzülme, 28de bir çok çok düzenli gören kişilerin bile yılda en az iki kez geçer günleri, tamamen doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…