Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

hadi hergün biri kendinden bahsetsin. birbirimizitanımış oluruz böylece olurmu?
senden başlayalım mı?

Benmi ?
Kız ıcığımı,bıcığımı bilmeyen kalmadı benim.
Ama başka öğrenmek istediğiniz şeyler varsa hay,hay.
Heçççç sorun değil.
Şunu bilinki şu an burada nasılsam öyle biriyim işte aktif hayatımdada.
Azıcık çatlak ama sosyal olmayı severim paylaşmayı,yalandan,riyadan nefret edrim.
Burada beni taşlayacaklarınıda bilsem kendimden ödün vermem.

ya jel
sperm dostuymuş
o bizim akıntı var ya yumurta dönemi ona benziomuş
spermi bozmadan yumurtaya ulaştırıomuş
deneyek yahu

ne güzel genç yaşta anne olmuşsun..ikincininde zamanlaması çok iyi bence.umarım çok beklemezsiniz.

kızlaarr bu aradaa hiççç duydunuzmu bunuuu sizee güzel bir bilgii sunuyorum şuandaa :) Hanii yumurta ve sperm karşılaşması olayı varyaa spermm vücudaa ışınlanırkenn rahimde çok özel bir koku varmış o kokuya doğru yönlenerek buluyormuşşş. Ve incelemelerde miski amber kokusuna benzettiklerini söylemişti hocam.Bu arada çocuk gelişimi okuyorumm çok güzel bilgiler veriyorlarr.Bunu duyunca çok şaşırmıştım paylaşmak istedim

hiç duymamıştım..ilginç ve güzel bir bilgi.

oglakcım bu ay hamilelik için ne yaptın anlat bakalım....

hayatım ovulasyon testini çift çizgi görür görmez üst üste 3 gece ilişki oldu ilişki sonrası bacaklarımı kaldırıp on dakika yattım 1-2 gün mola ardından 2 gün üstüste ilişki sonra sezonu kapattık ve birrrrr de preseed tabiiki hakkını yememem gerek

çok ilginçmiş gerçekten de

cnm bu presed nasıl bişeyki? nasıl kulanılıyo..bizdemi alsak ne

Preseed satışlarında patlama olcak bu ay,ahada ben yaptım olacak.

merhaba kızlarrrr bende kasın ayının umutla bitmesini bekkliyorum çünkü bu ay ne kadar kür varsa yaptım öncelikli dua zaten ve ovulasyon testleri ile birlikte preseed kulladım preseed şeffaf jel sperm dostuymuş sebeb olduğu hamilelikler çok hatta topiği bile var bakalım inş banada sebeb olur bugün 24. günüm ovulasyon testi hep pozitif çıkıyor inş iyiye işarettir sperm sorunu olanlara tavsiye ederim preseedi hem ilşki esnasındada kolaylık sağlıyor

canımm burdaymışsın görmedimm dedikodu yapayım dedim arkandan ama olmadııı :90::90: merakettim ne kadarlık evli olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…