- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.221
evet cnm çok şey kaçırdın...zıplayan kızıda okudunmu?
evet cnm çok şey kaçırdın...zıplayan kızıda okudunmu?
oleyy
şenlenmiş ortam :)
ee hadiiii
oğlak anlatt
tannsel presedd kullanmış bizim hatun bu ay denesene sende
hadi hergün biri kendinden bahsetsin. birbirimizitanımış oluruz böylece olurmu?
senden başlayalım mı?
presed nee canım yaa hamile kalmak içinse onuda deneyimmm yemediğim nane kalmadı derleryaa aynen ölee vallahiii:84::84::84::84:
Benmi ?
Kız ıcığımı,bıcığımı bilmeyen kalmadı benim.
Ama başka öğrenmek istediğiniz şeyler varsa hay,hay.
Heçççç sorun değil.
Şunu bilinki şu an burada nasılsam öyle biriyim işte aktif hayatımdada.
Azıcık çatlak ama sosyal olmayı severim paylaşmayı,yalandan,riyadan nefret edrim.
Burada beni taşlayacaklarınıda bilsem kendimden ödün vermem.
kızlaarr bu aradaa hiççç duydunuzmu bunuuu sizee güzel bir bilgii sunuyorum şuandaa :) Hanii yumurta ve sperm karşılaşması olayı varyaa spermm vücudaa ışınlanırkenn rahimde çok özel bir koku varmış o kokuya doğru yönlenerek buluyormuşşş. Ve incelemelerde miski amber kokusuna benzettiklerini söylemişti hocam.Bu arada çocuk gelişimi okuyorumm çok güzel bilgiler veriyorlarr.Bunu duyunca çok şaşırmıştım paylaşmak istedim
oglakcım bu ay hamilelik için ne yaptın anlat bakalım....
çok ilginçmiş gerçekten dekızlaarr bu aradaa hiççç duydunuzmu bunuuu sizee güzel bir bilgii sunuyorum şuandaa :) Hanii yumurta ve sperm karşılaşması olayı varyaa spermm vücudaa ışınlanırkenn rahimde çok özel bir koku varmış o kokuya doğru yönlenerek buluyormuşşş. Ve incelemelerde miski amber kokusuna benzettiklerini söylemişti hocam.Bu arada çocuk gelişimi okuyorumm çok güzel bilgiler veriyorlarr.Bunu duyunca çok şaşırmıştım paylaşmak istedim
hayatım ovulasyon testini çift çizgi görür görmez üst üste 3 gece ilişki oldu ilişki sonrası bacaklarımı kaldırıp on dakika yattım 1-2 gün mola ardından 2 gün üstüste ilişki sonra sezonu kapattık ve birrrrr de preseed tabiiki hakkını yememem gerek
hayatım ovulasyon testini çift çizgi görür görmez üst üste 3 gece ilişki oldu ilişki sonrası bacaklarımı kaldırıp on dakika yattım 1-2 gün mola ardından 2 gün üstüste ilişki sonra sezonu kapattık ve birrrrr de preseed tabiiki hakkını yememem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?