Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

haklı adam ne gerek var ki son çare tüp bebek.
sonuçlar gelmedi mi peki 3 saate çıkıo ya

sabah sordum ne zamna çıkar dedim ters ters baktı bana:95::95:..bi arkadaşına yaptırmış resmi değil yani para felanda vermemiştir.bide açıp soruyummu dedi..ben akşam bi daha sorarım..

He ya sorma,cehalet desem değil.
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz internet,tv,kitaplar,sosyal ortamlar herşeye sahipler ama gel görki.
Üniversiteye giden genç kızımız anal sex ten hamile kalırmıyım diye topik açıyor.

Ne günlere kaldık bu gençler kafada beyin yerine ne taşıyor anlamadım

cehalet üst sınırda sormayın ya ..ne olacak böyle bilmem.birazda aile terbiyesi var tabi....

kızlar hepinizzi çok seviyorum..vallahi süperiniz. gene yoruldum bir geldim topic coşmuş..
nerde o kızcağız bende cevap vereyim zilliye.

kızlar ben kaçıyorum, mesai bitti eve gidem artık, evde pc yok telefondan girebilirsem yazarım
ama bence sizde gidin eve yamek falan yapın ben yokken kaynatmayın sonra okuması zor oluyor
çok güzeldi bugün sohbet, öpüyorum hepinizi

ühüüüüü
saat 4,5
dr saati yaklaşıooooooooooooooooooooooooo
tırsıyorum tırsıyorum bak ben diim size akşam koca koca sorunlarım olacak içime öyle doğuyo

bizde öpüyoruz doktorum:)))))sık sık gel emi.. soracaklarımız olur :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…