- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.241
hayatım ovulasyon testini çift çizgi görür görmez üst üste 3 gece ilişki oldu ilişki sonrası bacaklarımı kaldırıp on dakika yattım 1-2 gün mola ardından 2 gün üstüste ilişki sonra sezonu kapattık ve birrrrr de preseed tabiiki hakkını yememem gerek
Preseed satışlarında patlama olcak bu ay,ahada ben yaptım olacak.
alsam diorum ben de
dr bişi yumurtlamazsa alcam
ebay ucuz 40$ ama 9 günde geliomuş
eczanelerde 130-140 gibi bişimiş
elmkurdumm canım benim inşallah bende maviş olurum bu ayy sıra geldii gün sayıcam bakalım test dursun kenardaa lazım olur belkii :90::90::90:Aha Keramos ta gelmiş,gı Keramos sen ne yaptın hamiş kalmak için anlat bakem.
amaniiin neler yazmışsınız oyayaaa kız sizden korkusuna kaçmış topicten
elmkurdumm canım benim inşallah bende maviş olurum bu ayy sıra geldii gün sayıcam bakalım test dursun kenardaa lazım olur belkii :90::90::90:
hatta topiği bilenem var dedim yaaa
ovülasyon testlerini öyle abuk subuk yerlerden almayınn çok uygun fiyattan sanat bir yer bliyorumm tanesi 40 kuruş
ovülasyon testlerini öyle abuk subuk yerlerden almayınn çok uygun fiyattan sanat bir yer bliyorumm tanesi 40 kuruş
Kızlar ben hamiş kalsamda başka topiğe gitmem sizi bırakmıycam.
Yaptım olacak hepiniz tek,tek hamiş kalana kadar burdayım.
İnanın kendimden çok istiyorum sizlerin hamile kalmasını,benim Allah bağoşlarsa bir kızım var,hiç tatmayanlara öncelik versin Rabbim.
aylav yu beybiiiiiiii
ay niid yuu baybiiiiii
gitme tabisiiiiii
o medi de gitmesin bak hastanesini bulur basarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?