Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ben bugün test yaptım negatif çıktı, zaten hiç belirtim yoktu, beklemiyordum. beni de aralık ayına ekler misiniz, ümidimiz 5.nci denemeye artık

anam naptın öle 2 dk da maşallah

benim derin dondurucumm önceden hazırladığımm malzemelerle dolu genelde 2 dkda oluyor :)) kolay oluyor o yüzdenn fasulyeyii nohutu herşeyi doğrar atarım :)yaptığım pasta börekleri ne varsaa dolduruyorumm derin dondurucuya süper oluyorr :))

valla benim bu ay günüm ne zaman olur bilmiyorum. düşükten sonra ilk adetin baya geç olabiliyomuş.benim günümde 14 aralık ama olursam.

sağol canım. ben düşük yaptığımı öğrendiğimde (çok sancılı bi dönemdi baya kötü oldum) rahimde perde olduğunu da öğrendim. (perde, rahimin içinde et parçası) bebek rahimde gelişemediğinden düşebiliyormuş. bende perdeyi aldırmak için ameliyat oldum. şimdi ise beklemedeyim bakalım bi 4 aya kadar hamile kalmazsan eşimin spermiografisini alacak doktor tedaviye başlayacağız

hadi hayırlısı olur inşallah...
neyse bende yavaş yavaş toplanıyorum..bende kaçıyorum.iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…