- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.281
benide listeye eklermisin elmakurdumusun..benim sat 2 kasım beklenen regi 28 kasım.....
kız elma ben aralığa hiç girmedim bizi de ekledin mi o kara listeye
evet yemeği yapıp geldimm hemencecikkk pişmek üzereee :)):90:
anam naptın öle 2 dk da maşallah
Verin günlerinizide ekliyim çıkmadan,kızla
inşallah dediğin gibi umut mutluluk getirir o liste bizlereee
emin olmamakla birlikte 16 kasım
bende çıkıorum iş anadolu dr avrupa
anca giderim
canımm burdaymışsın görmedimm dedikodu yapayım dedim arkandan ama olmadııı :90::90: merakettim ne kadarlık evli olduğunu
zeynep senin düşükten sonra ilk adetin ne zaman oldu.birde doktor neden 2-3 ay bekleme süresi verdi size.
valla adet tarihimi hiç hatırlamıyorum ama düşükten sonra rahimin toparlanması için okadar süre verdi doktor ama benim rahmimde sorun olduğu için bir ameliyat geçirdim baya bi korunduk 7 ay kadar şimdi de 5 denememiz bekliyoruz bakalım
zeynep senin düşükten sonra ilk adetin ne zaman oldu.birde doktor neden 2-3 ay bekleme süresi verdi size.
valla adet tarihimi hiç hatırlamıyorum ama düşükten sonra rahimin toparlanması için okadar süre verdi doktor ama benim rahmimde sorun olduğu için bir ameliyat geçirdim baya bi korunduk 7 ay kadar şimdi de 5 denememiz bekliyoruz bakalım
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN CNM.BEN SANKİ BASİT GEÇİRDİM BU DÖNEMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ÇOK ŞÜKÜR KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM.UMARIM YANILMIYORUMDUR.CUMARTESİ DOKTORA GİDİCEM O ZAMAN BELLİ OLCAK HERŞEY. SENİN BEBEĞİN NEDEN DÜŞMÜŞ PEKİ.
sağol canım. ben düşük yaptığımı öğrendiğimde (çok sancılı bi dönemdi baya kötü oldum) rahimde perde olduğunu da öğrendim. (perde, rahimin içinde et parçası) bebek rahimde gelişemediğinden düşebiliyormuş. bende perdeyi aldırmak için ameliyat oldum. şimdi ise beklemedeyim bakalım bi 4 aya kadar hamile kalmazsan eşimin spermiografisini alacak doktor tedaviye başlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?