Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ben kan vermeye gidiyorum işlere girişicem evimde tadilat varr o yüzden baktımm gebelik varmı yokmu diyee amaa içimden bir ses yok diyor yinedee kan tahlili vericemm h.sonunu düşünmekle geçiririm yoksa :)

Geçmişe bir göz attım crafty tüpün hayırlı olsun,yanlız yapman gerekenler listesine bayıldım.Beni tarif ediyorsun sandım.

Kilo vermem gerek
Sigarayı bırakmam gerek
Birikim yapmam gerek

Medical dün senden sonra cıştuk biz,topikcene bir hanım kızımızı ziyaret edip kendisine karakterine uygun mesajlar yazdık.
Yazık çok dertliymiş,biraz hafiflemiştir umarım

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. crafty+
3. KK Pro Üye_DeReN_
4. mistrall+
5. KK Pro Üye_zeynep
6. tgba87
7. drgks
8. medicalsecreter+

:13:

GÜNAYDIIIIIIIIINN....
Kızlar hani ben şey olmuştum yaa mantarr...:78: ya 2 gün önce işte fitil vermişti doktor attım geçti bişeyim kalmadı Allaha şükürr ama bugünn böyle kan gibi desemm değill pembe bi akıntı geldi ... bu enfeksiyondan mı kaynaklanıyodur bilgisi olan yada daha önce bu tarz enfeksiyon geçiren varmı aranızda

Medical dün senden sonra cıştuk biz,topikcene bir hanım kızımızı ziyaret edip kendisine karakterine uygun mesajlar yazdık.

dün akşam aklıma geldi o kızcağız..gerçek değildir inşallah ya..
gerçi ben size anlatmadım.benim düşük yaptığım gün doktora gittim,bekliyorum yanımda da bir kız bekliyor.sessizce böle süt dökmüş kedi gibim.doktor çıktı beni çağırdı o sırada kıza yaşını sordu kızda 30 kasımda 18 olucam dedi.neyse ben içeri girdim içerde bir doktor daha var içerdeki doktora sölediler 18e girecekmiş diye.doktor dediki ben hiç bişey yapamam boşuna beklemesin gitsin dedi kızdı birde.sanırım kürtaj için gelmişti.eve geldim birde onun için ağladım ben bebek gitti diye üzülüyorum hanım kızımızda bebek var diye üzülmüş gelmiş doktora.

Ben bundan 4-5 yıl evvel geçirmiştim tatlım.Geçmesine sevindim aman dikkat etki tekrar etmesin pamuklu çamaşır giyinmeye çalış,sıksık çamaşırını değiştir giydiğin çamaşırı ütüle.Sonra umimi yerlerde wc kullanma.
Kanama ya gelince enfeksiyondan kaynaklı olabilir.

Geçmişe bir göz attım crafty tüpün hayırlı olsun,yanlız yapman gerekenler listesine bayıldım.Beni tarif ediyorsun sandım.

Kilo vermem gerek
Sigarayı bırakmam gerek
Birikim yapmam gerek

:)
tüptürcem şeker sanırım
ama konu sahibim atmazsın dimi beni konudan ben takılırım sessizce aranızda, bebek harici muhabbetlerinize katılırım %90 mart nisan a kalır benim tüpüm çünküm :)
you tüppp

canım enfeksiyondan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle, çünkü genelde olur enfeksyonlarda bu tarz kanamlar, ama adetinle ilgili de olabilir tickerinda yok hangi gününde olduğun ama ara kanama falan olabilir.

Sağol Elmacım... bende dikkatt ediyorum dediğin gibi davranmaya özen gösteriyorumda, işte o pembe lekee acaba hamileyimdee yerleşiyomu... gerçi bu kadar enfeksiyona zor bi ihtimal ama ne bilimm işte.... sabah yolda yürürken 3 tane hamile gördüm karınları kocamandı Allahım dedimm banada nasip et herkes hamile yaaaa

canım enfeksiyondan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle, çünkü genelde olur enfeksyonlarda bu tarz kanamlar, ama adetinle ilgili de olabilir tickerinda yok hangi gününde olduğun ama ara kanama falan olabilir.

adetim çok düzenli gitmezz ama ya bu ay sonu yada aralık 3e kadar falan olması lazımm

hehe okudum anacım hücum etmişiniz valla
ben de yorum yapcaktım ama o an server hatası verdı tekrar ugrasmadım
dedım kızım benden nasıbın yokmus senın :)

AH BENIM SAF ARKADASIM HERSEYE UZLUYOZ KENDI DERDIMIZ YOK YA

adetim çok düzenli gitmezz ama ya bu ay sonu yada aralık 3e kadar falan olması lazımm

hmm adetine yakın sayılır öyleyse geç ovulasyon falan olduysa yerleşme olabilir çünkü 10 günü buluyor yerleşme. ama bence çok takılma dert etme küçücük pembecik bir lekecik sadece

hmm adetine yakın sayılır öyleyse geç ovulasyon falan olduysa yerleşme olabilir çünkü 10 günü buluyor yerleşme. ama bence çok takılma dert etme küçücük pembecik bir lekecik sadece

evett haklısınn... ufacık tefecik içi dolu pembecik... ya her ay başlarda umursamıyorum son 10 güne kadar hiç bişey umrumda değil ama adet günü yaklaştıkça başlıyorum yine aman hapşırdımm hamilemiyimm yok saçlarım kabardı bu bi belirtimii relaxxx olmalıyızz

Ayyy olurmu hiç elbetteki buradan gitme.Hatta aralık ayındada yanımızda ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…