- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.401
1- ii düşün ii olsun
2- canını sıkma üzmez o anasını teyzelerini
3- amannn dünyanın sonu diil ya
canlar yarın görüşürüz ben sımdı cıkayım
soracagnız bişey yoksa ıyı geceler dılerım
varsa da özel mesaj atın mutlak cvp verırım
optum
bende geçen ay gittim kızım var ona kardeş için dr banada folik asit verdi şimdilik problem yok dedi sigara saç boyamak yok sağlıklı beslen dedi bakalım kafam karışık olcakmı bebiş
ya cok ilaç alıorum bi prolaktinim yuksek cıktı pazartesı perşembe onu alıom
folik asit aalıom gecen bi arkadas gordu aaa hamilemisin dedi yoo ddedim ee folik asit ne dedi hamiş olmak için doktor verdi dedim ammmaan simdikilerde ne nazlı dedi hamiş olmadan önce bile ilaç alılar dedi yoktu bizim zamanımızda öle dedii bi kızdım kii sankı keyiften alıomm
arkadaşım buraya girdikçe çok hevesleniyorum artık heveslenmek istemiyorum sonra hüsrana uğramak istemiyorum
benim karnımda kocaman 520 gr 32 cm kıpır kıpr bebeğim gitti canım buna yürek nasıl dayanıyor aylardır bir bilsen
acıların üstüne acılara dayanamıyorum canım bu yaştan sonra bu 2.bebek çok fazla maceralı oldu benim kalbim dayanmayacak artık
sonuna kadar hak veriyorum sana tabii ki gelme kötü etkiliyorsa, bebek gitti acılarla hemde onu da biliorum ama şimdi onları düşünmenin hiç sırası diil
sadece bol bol dua edeceğiz, sağlıklıysa bizi bırakmaması için, ama nolur daha fazla üzme kendini yazık sana da
sağol canım ya çok ilgilisin gerçekten
keşke kafaya takmasam ama yapamıyorum ben zaten en ufak bir şeyi bile takar büyütürüm yapım böyle elimde değil
sağol canım ya çok ilgilisin gerçekten
keşke kafaya takmasam ama yapamıyorum ben zaten en ufak bir şeyi bile takar büyütürüm yapım böyle elimde değil
allah sabır versin canım ama bitane daha çocuğun var onun sana ihtitacı var meleğinde seni cennette bekliyo
sağol canım eraycım kızım olmasa zaten ne haldeydim kimbilir allah onun acısını göstermesin bana en önemlisi o
başım çok ağrıdı kendimi sıkmaktan ve ağlamaktan, hatta ağlamamak için daha çok sıkmaktan kaçıorum ben öpüorum heppinizi
var mı bişi diyen bana
başım çok ağrıdı kendimi sıkmaktan ve ağlamaktan, hatta ağlamamak için daha çok sıkmaktan kaçıorum ben öpüorum heppinizi
var mı bişi diyen bana
aşkitomm ne üzülüp duruyosunn sıkma kendinii salla dertlerini kıyamammm sanaa
niye okadar tırstın ki anlamadım doktor ya hiç olmaz deseydi en azından umut var dimi canım üzülme bu kadartüp bebek çok korkunççç
tüp bebek çok korkunçççççççççç
:) anammm tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?