Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kızlar kapalıçarşı dizisini bilen varmı aranızda orda timur karekteri vardı yaa o çocuk dün akşam kaza geçirmiş ve ölmüşşşş
o dİZİYİ bilmiyorum ama OYUNCUYU tanıdım cnm
allah rahmet eylesın
bu motor olayını hıc sevmem zaten
yakın bi arkadasım da kaza gecırdı
tek böbregı gıttı
omzu cıktı
ama yasıyo cok sukur

Son düzenleme:
benim sayfa açık duruyor ama bir türlü fırsat bulup yazamıyorum, tanımıyorum o oyuncuyu bi bakayım netten resmine, Allah rahmet eylesin üzüldüm

kg vermem lazım kızlarrrr,
drgks doktorum civanım,ödem var bende çok fazla kalp damar a mı gideyim senceee

canım ödemin birçok sebebi var bence önce dahiliyeye git genelde dahiliyeyi ilgilendiren hastalıklarda böbrek tiroit falan gibi ödem olur.kalple ilgiliyse o zaten kardiyolojiye gönderir.

kızlarrrr ACİL YARDIM az önce dr.a gittim erken diye kan testi yapmadı adetimin 25.günü evde erken gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama belli yani ateşim düştü ama 35 lere kafam iyice karıştı hamile olsam bile ateşim düşermi????

kg vermem lazım kızlarrrr,
drgks doktorum civanım,ödem var bende çok fazla kalp damar a mı gideyim senceee

canımcım kilo vermem gerektiği zamanlar ben şöyle bişey yapıyorum....sabahları nesfit sadeyi yağsız süt ile yiyorum(içine bi tane incir doğrayabilirsin)..öglenleri iş yerinde yemeğimi yiyorum akşam üstü meyve yiyorum...akşamlarıda bi kase çorba ve salata yiyorum..yeşil çay bolca içebilrsin, bide kiraz sapı suyu kaynat ödeme birebir iyi geliyor..ben böyle bi diyet 2-3 hafta yaparsam 3 kilo felan atıyorum...

her kadın her ay gebe kalıp da adetle atabılır ve anlamaz bu yuzden doktorlar gunun gecmeden bakmazlar haklı olarak sende baktırma bekle derım ben bosuna psıkolojın bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…