- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.741
sağol canım iyi dileklerin için... yanlış yazdım galiba eşimin adı volkan... ama benim erkek olacağımı sanmışlar adımı volkan koymaya karar vermiş annemle babam kız olunca hülya olmuşumm
:)
ama yazmamışın ki eşimin adı volkan diye :) yanlış anlamışım
hoş geldin canımm
şimdi gördüm sorry sen nasılsın bebiş nasıl[/QUO
hoşbulduk,sağlık ocağına gittim bugün kaydımızı yaptırmak lazımmış bebeğimle.. onu yaptırdık tahlillerle falan uğraştık.. öyle geçti. biraz eşime sinirim bozuldu. surat yapıyorum şimdi.... siz ne yapıyorsunuz..
hoş geldin canımm
şimdi gördüm sorry sen nasılsın bebiş nasıl[/QUO
hoşbulduk,sağlık ocağına gittim bugün kaydımızı yaptırmak lazımmış bebeğimle.. onu yaptırdık tahlillerle falan uğraştık.. öyle geçti. biraz eşime sinirim bozuldu. surat yapıyorum şimdi.... siz ne yapıyorsunuz..
naptı da bozdu senin moraliniiiiiiiii
medi sende bırak elalemi gel iki muhabbet et
naber çıtırlarrrrr!!! yarına doktor randevumuz var teyzeleriiii...
böcükümü görmeye gidicesss....
naber çıtırlarrrrr!!! yarına doktor randevumuz var teyzeleriiii...
böcükümü görmeye gidicesss....
allah böcüküne sağlık sıhat versin şekerim
çok şirin bi kavga amannnya geldik haldır güldür dedim madem bugün okulu astım evi bi temizleyeyim..oturmuş bil başına ,ya deli oluyorum şu süpürgenin sesine ne gerek var aşkım sen de iice temizlik hastası oldun diyor bana ... ben de bazılarımı oturduğu için bazılarımızın yapılacak işleri yapması lazım dedim.. bozuldu ... sonra baktı surat yapıyorum ooo 9 ay çekeceğimiz var galiba diye diye atladı arabaya dışarı çıktı...haksız mıyım ama şu erkeklerin karnı tok bil veya tv önünde iken başka hiç bi problem .iş yokmuş gibi davranmalarına deli oluyorum...çiçek falan almaya gitmiştir gelir birazdan....
maşallahhhhhhhhh... kaç aylık senin ki??
ya geldik haldır güldür dedim madem bugün okulu astım evi bi temizleyeyim..oturmuş bil başına ,ya deli oluyorum şu süpürgenin sesine ne gerek var aşkım sen de iice temizlik hastası oldun diyor bana ... ben de bazılarımı oturduğu için bazılarımızın yapılacak işleri yapması lazım dedim.. bozuldu ... sonra baktı surat yapıyorum ooo 9 ay çekeceğimiz var galiba diye diye atladı arabaya dışarı çıktı...haksız mıyım ama şu erkeklerin karnı tok bil veya tv önünde iken başka hiç bi problem .iş yokmuş gibi davranmalarına deli oluyorum...çiçek falan almaya gitmiştir gelir birazdan....
keramos kurbaaaandaha minnacık 6 haftalık...
daha minnacık 6 haftalık...
ben ultrasonda gördüm tıp tıp ediyordu ama 6 haftalıktı o zaman... daha önce görünmez ki..görümcemde pazar günü gidicek keseyi görmeye
bana dıyo kı pazar gunu kalp atısını dıuycaz diyi
4 haftalık bebegın ne kalp atması dıdım okadar da arastırıyo bu tarz seylerı
yok dedım abla keseyı gorursun once
6. haftadan sonra kalbını duycan didim
ınternet cahılı yaws
görümcemde pazar günü gidicek keseyi görmeye
bana dıyo kı pazar gunu kalp atısını dıuycaz diyi
4 haftalık bebegın ne kalp atması dıdım okadar da arastırıyo bu tarz seylerı
yok dedım abla keseyı gorursun once
6. haftadan sonra kalbını duycan didim
ınternet cahılı yaws
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?