Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Çoook güzel hikayeleriniz,bayıldım ah aşk sen neler yaptırıyorsun insana.
Aşk kalbe düşünce akıl tatile çıkarmış derler.Çok doğru.Bende yazcam inşallah ama bu gün şirkette kabul günümüz sanki.
Tüm müşterilerimiz ziyarete gelmiş.
Fırsat bulur bulmaz yazcam

ya geldik haldır güldür dedim madem bugün okulu astım evi bi temizleyeyim..oturmuş bil başına ,ya deli oluyorum şu süpürgenin sesine ne gerek var aşkım sen de iice temizlik hastası oldun diyor bana ... ben de bazılarımı oturduğu için bazılarımızın yapılacak işleri yapması lazım dedim.. bozuldu ... sonra baktı surat yapıyorum ooo 9 ay çekeceğimiz var galiba diye diye atladı arabaya dışarı çıktı...haksız mıyım ama şu erkeklerin karnı tok bil veya tv önünde iken başka hiç bi problem .iş yokmuş gibi davranmalarına deli oluyorum...çiçek falan almaya gitmiştir gelir birazdan....

çok şirin bi kavga amannn
ne sokuosun bunun için kendini sıkıntıyaaaaaaaaaaaaaa

aman aynı seyler bızde de oluyo.. sen bıde hamılesın bırak esın yapsın cok onemlı bır donemdesın aman dıyım .:18:

daha minnacık 6 haftalık...
keramos kurbaaaan
yaptın kürleri
yakaladın bebişi
hadı allah saglık versın cnm

görümcemde pazar günü gidicek keseyi görmeye
bana dıyo kı pazar gunu kalp atısını dıuycaz diyi
4 haftalık bebegın ne kalp atması dıdım okadar da arastırıyo bu tarz seylerı
yok dedım abla keseyı gorursun once
6. haftadan sonra kalbını duycan didim
ınternet cahılı yaws

ben ultrasonda gördüm tıp tıp ediyordu ama 6 haftalıktı o zaman... daha önce görünmez ki..

senin bu görümcen de pek komik kadın yaaa
hangi memorial'a gidio gidip göresim var onu ahahahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…