Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

canım tabiki göster,güvenilir doktorlarla görüş..sonuçta artık tıp gelişti..yöntemler var.benim eşimin bi arkadaşı var 9 yıl çoçuğu olmamış bi çok şey yapmışlar olmamış.sonra doğal yolla bebiş olmuş...böyle şeylerde yaşanıyor...

bakalım benim kocişin sperm analizinde ne çıkacak..bakalım buğün sonucu ögrendimi..kesin unutmuştur aramamıştır bilem..bende hatırlatmayacağım...

tannsel,mistrall,elmakurdumusun,drgks,irm83,crafty+,_zeynep,GurbetGuzeli+,medicalsecreter,mihracee,
baya kalabalığız ama kimseden ses yok..........

bende anlatiim benddeeee
yaşım 18, staj yapıorum. teyzemin çalıştığı şirket. herkes harika, acaip kafa insanlar var. en küçük benim tüm ilgi bende. he bide bi güzelim bi güzelim çıtırlık tavan yapmış, incecik 34 beden bir hatunum. ay çok güzeldim eskiden aman konu dağıldı :)
neyse herkesin d günü orta katta toplanarak yapılıo ben adamı tanıorum o zaman msn yok icq dan yazışıoruz iş, geyik fln ama samimi değiliz. neyseee gün geldi benim d günüme, geldi elini uzattı, yanaklarımdan öptü ve kaldık. ben döndüm ve teyzeme dedim ki ben bunla evlenirim:) bu arada sevgilisi varrrr
neyse bu da kalmış o gün ve 10-15 gün sona ben dedi o gün anladım dedi, (kızdan ayrıldı) ben sana çok aşık oldum dediiii ve bunu diyeli ekim'de 10 sene oldu.
ilk sevgilim benim bu arada

Benimde arkadaşım;
6 yıldır evliydi,eşi çocuk istemedi kayınvalide alt katta eşi ailenin tek erkeği kayınvalide sorunu yaşadı karşılıklı tabi arkadaşımda agresiftir.Eşinin maddi durumu bozuldu bunlar iyice koptu sonra ayrıldılar.Arkadaşım ayrıldıktan sonra hamile kaldığını öğrendi bebek doğunca tekrar barıştılar.Sonra altı ay sonra tekrar ayrılık derken tam anlamıyla bitti.

Bir diğeri 13 yıllık evliydi eşi subay,sonra cemaate katıldı arkadaşım açık ve özgür bir iş kadını bir oğlu var kızımla yaşıt.Adam sürekli ölümle tehtit edip depresif hareketler sergiledi kadın 1.yıldır gece kapılarını kilitleyip ayrı odada yatıyordu ayrıldılar.

Bir diğeri ise hiçbirşey yokken bitirdi desem yeridir 9 yıl çıktılar 5 yıldırda evlilerdi 4.yaşında kızları vardı.Aşk bitti ayrıldı.

amin aminnnn
medi sen tontona ne zaman gideceksin bir daha ?
Testi ben benim jinekoloğa gösterdikten sona bide o tontona gösteriim diorum
2. Testinizin süresi ne zaman sizin
canımmm
tontona tum testlerı yaptrınca gidicez
doppler randevusunu 7 aralıga verdıler burda
heralde 7 aralıktan sonra gıderız
telefonla randevu alabılırsın cnm
IKINCI SPERMIYOGRAMI DA CUMARTESI VERILECEK SEKILDE AYARLIYCAM CUNKU SABAH VERILMESI GEREKECEK

Son düzenleme:

Alalh bozmasın

Son düzenleme:
yapiim testleri gidiim bende tontonumaaaa

canım eşim biraz önce aradı sperm analizi çok kötü değilmiş, ama kötüymüş:)))))))))) tıp fakültesinde yaptırmıştı,samimi arkadaşı tüp bebek merkezinde doktor onu aramış..oda kötü değil demiş ama bide burada tekrarlayalım tıpta sonuçlar kötü çıkıyor demiş bakalım..sperm sayısı yıkandıktan sonra 15 milyonmuş bakalım ne olacak..neyse ben bu dama keçiboynuzu kürü yapayım..

bak yaptırmıyodu bide
iyi ki yaptırmış
hemen yaptırsın bidaaa 3 gün perhiz, 4. gün örnek alkol yok sigara yok öğün atlanmayacak ve 7-8 saat uyku mutlaka haberin ola

Ayy ne güzel hikayeleriniz var kızlar... Benim hikayem benim açımdan basit eşime göre çok zor ve mücadele dolu bir hikaye...bayılıyo beni nasıl tavladığını anlatmayada Eşim annemlerin aile dostunun oğlu.senelerdir tanıyorum ve hep abi derdim ben ona.hatta bir kaç kız ayarlama girişimim bile oldu kendisine Sonra birgün ben lise 2ye giderken bana mesaj atmış ben seni seviyorum diye,tabi ben cevap bile vermedim.bu devamlı beni arıyo soruyo hediyeler falan bu şekilde 5 yıl geçti,ünversitedeyim .annemde çok severdi eşimi. Bana dediki kızım bak bu çocuk senin için daha iyi sen iyice bir düşün dedi.o ara kayınvalidem aradı annemi müsaitseniz size gelicez demiş annemde buyrun gelin demiş.normaldede gelirdi kayınvalidem bize. Bizim kayınvalide o zamanlarda bir alemdi.eline çikolatasını çiçeğini almış gelmiş beni istemeye gelmesinlermi bizim haberimiz yok.eşim diyomuşki kız beni 5yıldır kabul etmedi yanlışınız var bir söyleyin demiş ama kayınvalidem dinlermi.çok istedi allah var kayınvalidem beni.neyse tabi biz bunları görünce resmen şok olduk.ertesi günü biraz düşündüm o gün cevap veremedik tabi.ya bir deneyeyim bakalım dedim.ailelerede eşimede söyledim deneyelim diye tabi kayınvalidem gene dinlemedi gitmiş bana bilezik falan almış tek taş almış getirdiler. Neyse biz güya deneyelim derken 1 sene sonra nişanlandık 3 sene nişanlı kaldık 2 yıldırda evliyiz. Beni oyuna getirdi resmen eşim Ama şu an diyorumki gerçekten nasipmiş ve kaderimde eşim varmış.çokda memnunum kendisinden annesi hariç tabi.

benımde ılk sevgılım 7 sene cıktık cocukluktan berı asıkız asıkkkkkkk:)10. Yılımıza gırdık

kader kısmet işte
Allah hep mutlu etsin inşallah herkesi

benımde ılk sevgılım 7 sene cıktık cocukluktan berı asıkız asıkkkkkkk:)10. Yılımıza gırdık

medicalcim eşimde sperm analizi yaptırmış bişeyler dedi anlamadım ya...çok kötü değilmiş..tekrar verecekmiş felan filan...sperm sayısı 15 milyonmuş..dünya sağlık örgütüne göre 20 milyon diyolar..senin eşininki nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…