Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ya ben niye böyleyim mücadele edemiyorum.hemen en son yapılacak şeyi en başta yaparım diyorum..sabırsızım galiba.....

bende yazacam bende yazacamm

bizimki çok değişik ve enterasan bi hikayee yaklaşık 4 yıl önce henüz 20 yaşındayken istanbulda (istanbulda yaşıyodum ben) yeni kurulan bi fabirakya işe girdim işim genel merkez İZMİRde bulunan personel müdürne İstanbul bölge md. personel işlemleri konusunda rapor vermek tabi 200 kişi çalışıyo ben onların maaşlarını ıvırlarını evraklarını hazırlıyorum müdürmüzüe yolluyorum oda resmileştiriyor....

iştee msn üzerindne hergün konuşuyoruz kendisne bey diye hitap ediyorum (birazda tırsıyorumm) benden 10 yaş büyükk biz arada havadan sudan konuşuyoruz yani o soruyor ben cevap veriyorum daha doğrusu.... durduk yerde bana birgün dediki bana bey diye hitap etmene gerek yok ne diyim dedimm.... CANIM de demezmiii.... ben hemen kaçtım işim var dedim çıktım hiç görmediğim birinin bana böyle demesi korkuttu beni ve daha önce hiç erkek arkadaşım olmamıştı oyüzden hoşuma gittiii

neyseeee ertesi günde yine bana sürekli canım diye hitap ediyor ben istemem yan cebime koy misali terslemiyorum fazla dediki bu hafta sonu istanbula gelcem beni gezdirirmisin dedi... neden geliyosun dedim SENİ GÖRMEYE GELİYORUM dedi nedenkiii dedim EVLENECEĞİN İNSANI GÖRMEK İSTEMEZMİSİN dediiii ben şoklarda neyseee tamam dedimm ama hala bi ilişkimiz bile yokk düşününn

hafta sonu gittimmm onu haremden almaya, o ana kadar telefonum kapalı kendim tanıyacam yaa gidince direk karşısına çıkıcamm bide düşünüyorum acaba elini mi sıksamm sadece yoksa öpsem mii diyee neyse dolandım bulamadımm aradımm bi adam var yanımdaa BURSA BURSA KALKIYOOO diye bağarıyorr ben o adamın sesini telefondan duyuyorum (yakınız yani) neyse bu telefonu kapadı bişey demedenn bende o bağaran adama döndümm nilüfer turizimin yeri nerde diye sordum adam cevap vermeden omzumda bi el sadece gözgöze geldiğimiz anı hatırlıyorum ve birbirimize öyle bi sarıldıkkiiii sanki yıllarca birbirini arayan insanlar olur ya anen öyle hasretle sarıldıkkk... sanki doğduğumdan beri ben onu tanıyodumm ve biz hep sevgiliydik

o gün evlenmeye kara verdikk 4 ay sonra ailemle tanıştırdımm (bizimkileri ikna etmek zor oldu) 1,5 yıl içindede söz nişan düğün oldu ve ben onun için izmire gelmeyi kabul ettim...

ALLAHH Alnımıza ne yazdıysa o benim nasibim volkanımmış... 2 yıl 4 aylık evliyiz bi kere bile beni üzmedi o muhteşem biri bütün ailem onun için deli oluyor çünkü çok efendi biridir eşimmm

bi enteresanlık dahaaa benim erkek olacağımı sanan ailemm ismimi VOLKAN koymaya karar vermişler

çok hoş bi hikaye, bi o kadarda cesaret yani, Allah hep mutluluk versin canım benim.
adın volkan mı bu arada

çok hoş bi hikaye, bi o kadarda cesaret yani, Allah hep mutluluk versin canım benim.
adın volkan mı bu arada

sağol canım iyi dileklerin için... yanlış yazdım galiba eşimin adı volkan... ama benim erkek olacağımı sanmışlar adımı volkan koymaya karar vermiş annemle babam kız olunca hülya olmuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…