- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.721
Bak bızımkı krugere göre 14 mılyon cnm
ama perhızımız eksıktı
3. Gün sabah verdık normalde 3 gunu doldurup 4. Gunun sabahı vermek lazım ya
oyle yani tanselcım
bız basladık canım bu ıkıncı haftamızbaklaım hayırlısı olsun canım ya...keçiboynuzu kürü etkili oluyormu acaba...
deneyeceğiz bende :)
Ooooooooooooooooooooooooooooof be cıkıyom kızlar süslenip çıkıciyimmmmmmmmmm
selam arkadaşlar .. ben geldimmm..nasılsınız bakalım bugün?
daha güzel burasııı :)
yap sende yap
tadı fena diilmiş
içilmicek gibi değil diyor eşim
bende yazacam bende yazacamm
bizimki çok değişik ve enterasan bi hikayee yaklaşık 4 yıl önce henüz 20 yaşındayken istanbulda (istanbulda yaşıyodum ben) yeni kurulan bi fabirakya işe girdim işim genel merkez İZMİRde bulunan personel müdürne İstanbul bölge md. personel işlemleri konusunda rapor vermek tabi 200 kişi çalışıyo ben onların maaşlarını ıvırlarını evraklarını hazırlıyorum müdürmüzüe yolluyorum oda resmileştiriyor....
iştee msn üzerindne hergün konuşuyoruz kendisne bey diye hitap ediyorum (birazda tırsıyorumm) benden 10 yaş büyükk biz arada havadan sudan konuşuyoruz yani o soruyor ben cevap veriyorum daha doğrusu.... durduk yerde bana birgün dediki bana bey diye hitap etmene gerek yok ne diyim dedimm.... CANIM de demezmiii.... ben hemen kaçtım işim var dedim çıktım hiç görmediğim birinin bana böyle demesi korkuttu beni ve daha önce hiç erkek arkadaşım olmamıştı oyüzden hoşuma gittiii
neyseeee ertesi günde yine bana sürekli canım diye hitap ediyor ben istemem yan cebime koy misali terslemiyorum fazla dediki bu hafta sonu istanbula gelcem beni gezdirirmisin dedi... neden geliyosun dedim SENİ GÖRMEYE GELİYORUM dedi nedenkiii dedim EVLENECEĞİN İNSANI GÖRMEK İSTEMEZMİSİN dediiiiben şoklarda neyseee tamam dedimm ama hala bi ilişkimiz bile yokk düşününn
hafta sonu gittimmm onu haremden almaya, o ana kadar telefonum kapalı kendim tanıyacam yaa gidince direk karşısına çıkıcamm bide düşünüyorum acaba elini mi sıksamm sadece yoksa öpsem mii diyee neyse dolandım bulamadımmaradımm bi adam var yanımdaa BURSA BURSA KALKIYOOO diye bağarıyorr ben o adamın sesini telefondan duyuyorum (yakınız yani) neyse bu telefonu kapadı bişey demedenn bende o bağaran adama döndümm nilüfer turizimin yeri nerde diye sordum adam cevap vermeden omzumda bi el sadece gözgöze geldiğimiz anı hatırlıyorum ve birbirimize öyle bi sarıldıkkiiii sanki yıllarca birbirini arayan insanlar olur ya anen öyle hasretle sarıldıkkk... sanki doğduğumdan beri ben onu tanıyodumm ve biz hep sevgiliydik
o gün evlenmeye kara verdikk4 ay sonra ailemle tanıştırdımm (bizimkileri ikna etmek zor oldu) 1,5 yıl içindede söz nişan düğün oldu ve ben onun için izmire gelmeyi kabul ettim...
ALLAHH Alnımıza ne yazdıysa o benim nasibim volkanımmış... 2 yıl 4 aylık evliyiz bi kere bile beni üzmedi o muhteşem biri bütün ailem onun için deli oluyor çünkü çok efendi biridir eşimmm
bi enteresanlık dahaaa benim erkek olacağımı sanan ailemm ismimi VOLKAN koymaya karar vermişler
ya ben niye böyleyim mücadele edemiyorum.hemen en son yapılacak şeyi en başta yaparım diyorum..sabırsızım galiba.....
çok hoş bi hikaye, bi o kadarda cesaret yani, Allah hep mutluluk versin canım benim.
adın volkan mı bu arada
çok hoş bi hikaye, bi o kadarda cesaret yani, Allah hep mutluluk versin canım benim.
adın volkan mı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?