Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ben yıne cok duygusallaştım
etrafımda okadar cok hamiş varki işyerımde ve ailemde
bende de olsun ıstıyorum sızden baska kımseyle konusmuyorum bu konuyu
eşimi de germek istemiyorum
Allahım sen hayırlısını ver bızım ıcın en ıyı olanını sen bilirsin Rabbimmmmmm:2:

pamukselcim tebrıkler
ne olur bızler ıcın de dua et canım Rabbim için dua et
sevabını kat kat alacaksın emın ol
bu ay göbüşlerimizi boş çevirmesin rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versin

Amin hayatım Allah kimsenin duasını boş çevirmesin hayırlı sağlıklı evlatlar versin yeni yıl hediyelerinizi 8 ay gecikmeli şekilde kucağınıza versin inşallah.

simcik iki gün mü kladi vay anasini aralika dah bisi yazmadim ben yaaaaaaa nerede eylul hamilseri ugrayan yok yaaaaaa

Allah sabırların en güzeliyle mükafatlandırsın inşallah üzülmek sadece zamanı geri atmaktır hele bir zamanı gelsin keşke bu kadar üzülmeseymişim diyeceksin.

boşverin bebeği kızlarr eşimizle her anın tadını çıkartmak yerine üzmeyelim artık kendimizi...3,gün önce kapattım ben bu defteri sıkıldım artık inşallah Rabbim verecek hepimize ama zamanı var.Geldiği zaman ne kadar hayırlı bir zamandaa kucağımıza aldığımızı hepimiz göreceğiz ben buna inanıyorum...Lütfenn üzülmeyelim artıkk üzülerek değil kafaya takmayarak bebişimiz olcak bunun başka çaresi yok arkadaşlar:)) Mutluu doluu bir yuvayıı kendi ellerimizlee karartmayalım. Hepinizi çoookk seviyorummm Geleceğin en güzell annelerii

gurbet guzelı abla aşkıtom
senın ekşınlar nası gidii

ne olsun anam bir ic casmasir aldim herif kudurdu copp hemen saldirdiiii bende iyi kudurtuyom heee
tugbanin dedigi gibi hayatin zevki ni cikaralim beklenen gun yakin nasilsa bir gun elbet olacakkk komsum beni hamis gormus ruyasindaaa bakalim ne olcekkkkk hayra yoralim

günaydın kızlar
test yaptım negatif
muhtemeln çarşamba regl günüm, ama hiçbir umudum yok, ovulasyona göre hamile olsam çıkardı şindiye, çok üzgünüm sabah sabah

günaydın kızlar
test yaptım negatif
muhtemeln çarşamba regl günüm, ama hiçbir umudum yok, ovulasyona göre hamile olsam çıkardı şindiye, çok üzgünüm sabah sabah

kıyamam canım benim hayırlısı herşeyinn boşverr umudunu yitirmee..Bebik bir günn anneciğinin karnına gelecek inşallah merAAkk etmee kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…