Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Evet hemen baktırayım offff iyiki sormuşum.
Aslında sormayacaktım bende kendi kendime araştırmaya çalışıyordum.

stres falanda yapma sakın bu stres hormonu stresle tavan yapıyor:90: ben alıştımm meselaa dalga bile geçiyorumm diyelimki bişey yaptırıcam bak beni üzmeyin benim prolaktinim var diyorummm..kimse üzmüyor yükselmesin diyeee:90::90::90::90:

benimde reglim bitttiiii
bu hafta perşembe ya da cuma sperm testimizi de yapalımmm
ben diorum ki az bile yükselmiş olsa bi şans şu preseed i mi denesem bi umut ne dersiniz?

amannn
benimki bi ümit işte napim
çocuk fikri her gün 1 milim daha uzaklaşıyor beynimden bilio musunuz
ne biliim çözüm tüpe kalacaksa beceremeyecekmişim gibi gelio ondan

amannn

bak benim içime hiç öyle kötü şeyler doğmuyor...Hislerim diyorki yakın yada uzakk sen de birgün anne olacaksın..Dünyanın en tatlı anneleriinden birisi olacaksın sıkma canını...

Çok sağol şeker,gidip kendimi bir elden geçirteyim.
Heryerimi bir iyice incelesinler.

çokta kafayı karıştırmamak lazım diyorum, herşeyi bildikçe yanılıyormuyuz ne bileyim...keşke okuma yazma felan bilmeseydim.hiç bişey bilmeseydim..13 yaşımdaki bebek yapımı bilgim kalsaydı bende ne güzel olur....hafta sonu eşimde varikosel varmı diye o kadar araştırdımki, amaeliyatı bile izledim..eşim diyorki ameliyatı sana yaptıracağım diyor...

tanselım ben muayene bıle ettım suphelendıgım yerden suphelendı doktorda:82:

amannn

ya bende çoçuk fikrinden hem soğudum hem garip bi hal..Tüp bebek var diyorum ama biliyorum bununda çok zor olduğunu..özellikle kadın için çok zor..çok fedakarlık gerektiriyor..

koca taktı kafaya
jinekologdan ii mi bilcekmişim sperm düşükse ameliyata fln ne gerek varmış düzelmezmiş
öldürcem bu adamı ben
bide gece e vitamini almıo deli midesine dokunuomuş
zaten başım arıo ptesi ptesi
bi dokuncam ona feleği şaşacak

öyle düşünme canımm Erken teşhis çok önemli..Okuma yazma bilmesek halimiz haraptı mesela ben prolaktin hormonunu araştırarak öğrendim doktora gittim ölçtü yüksek çıktı.ilaç verdi kullanıyorum 45 günde bir adet oluyordum ve çok bunaltıyordu beni.Bu ay 32.gün adetimi oldum şükürler olsun.O yüzden erken teşhis gerçekten çok önemli..

ya bende çoçuk fikrinden hem soğudum hem garip bi hal..Tüp bebek var diyorum ama biliyorum bununda çok zor olduğunu..özellikle kadın için çok zor..çok fedakarlık gerektiriyor..

tüp se benim için verilecek son karar psikolog desteği almadan başlamam ben bu işe
yerim kafayı yoksa

tüp bebek çok zormuş yaaa
hormonlar göbekten yapılan iğneler yumurta toplanması
en kötüsü içine bebeği koyuyor, hamilesin yani
ama tutmazsa bommmmmmmmmm
fena...
canım iğneleri var evet
ama dıger ıslemlerde hıc acı duymuyosun
(görümcem) hep anlatırdı
merak etme yeter kı ıyı bıyerde yaptır
tutar ınsallah
su prolaktınını bı duzene koymak lazım ama senınmı yuksektı progesteronmuydu aman karıstırdım

tüp bebek çok zormuş yaaa
hormonlar göbekten yapılan iğneler yumurta toplanması
en kötüsü içine bebeği koyuyor, hamilesin yani
ama tutmazsa BOMMMMMMMMMM
fena...

bunlar zor ama asıl zorluk canım kadının menopoza girmesi erkene alınıyor..buda çok önemli........bak ağlıyacağım şimdi....şu toplum baskısı olmasa evlat edineceğim ama olmazki şimdi..ama biliyormuusn eşimede söyledim bütün yolları denerim ve bebişim olmazsa ben evlatlık için başvururum dedim. oda senin yanındayım dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…