Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

sorma canım ya bugün sabah işten geldi yine geceye gitti azönce aman dürtsemde işe yaramıyor bende artık hadi demekten usandım sanki zorluyormuşum gibi adamı

bende hiç gurur kalmadı bu bebik yüzünden walla kavgalı olsak bile ogün barışıyorum geçici olarak okadar istiyorum ki katlanıyom herşeye

bende hiç gurur kalmadı bu bebik yüzünden walla kavgalı olsak bile ogün barışıyorum geçici olarak okadar istiyorum ki katlanıyom herşeye

oh iyi yapıyormuşun canım vallahi yarın 12.günüm artık bende yüzsüzlük yapacam napayımrabbim sanada banada bütün isteyen arkadaşlarada nasip etsin inşallahhhhh

regl siklusuna göre teste başlama günü değişiyor ve öğleden sonra yapıyorsun.iki üçsaat idrarını tutuyosun ve sıvı tüketmiyorsun canım.bildiğim kadarı bu.

selaM.BEN HALA HASTALANMADIM .TESTTE YAPMAK İSTEMİYORUM.DAHA ÖNCE DE BÖLE GECİKİYODU SONRA OLUYODU.YİNE GECİKTİMİ YOKSA BEBEK Mİ VAR BİLMİYUORUM.

URL=http://img152.imageshack.us/i/28112010240.jpg/]
[/URL]
kızlar size söz verDiğim gibi reglimDen 5 gün önce yapmaya başlaDığım testlerim en koyusu en sonuncusu bugün yani regl günü yaptığım test

URL=http://img152.imageshack.us/i/28112010240.jpg/]
[/URL]
kızlar size söz verDiğim gibi reglimDen 5 gün önce yapmaya başlaDığım testlerim en koyusu en sonuncusu bugün yani regl günü yaptığım test

canım eşin nasıl karşıladığı hamileliğini eminim çok sevinmiştir...

canım eşin nasıl karşıladığı hamileliğini eminim çok sevinmiştir...

çok sevinDi tabii ki
kızım hasta bugün yatıyor kolunDa serum benDe onun yanınDa besin zehirlenmesi olmuş ne olDuğumuzu anlamaDık allah herkesin evlaDına sağlık versin en zor evDe çocuğun hastalanması

bende bugun basladim ovulasyon testine,dun reglim bitti calismalara baslayacagiz bakalim aralik ayi ne gosterecek:18:

Son düzenleme:
çok sevinDi tabii ki
kızım hasta bugün yatıyor kolunDa serum benDe onun yanınDa besin zehirlenmesi olmuş ne olDuğumuzu anlamaDık allah herkesin evlaDına sağlık versin en zor evDe çocuğun hastalanması

canım geçmiş olsunn iyidir inşallah şimdi. bebeğin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…