Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

tgb87 elmakurdumsun sağolun kızlar, bu ayda nasip değil belliki, neyse Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
bu arada göğsünden gelen akıntıyla ilgili bi yorumda ben yapayım
meme ucunu sıktığında çıkan akıntının tıbben hiçbir önemi yoktur, ancak kendiliğinden gelmesi lazımki araştırılması gereksin, oda zaten memenin kendi hastalıklarında olur, sende prolaktin yüksek çıkacağının sanmıyorum ama için rahat etsin diye baktırabilirsin yinede.

doktorcuğum sen söyleyince şimdi bende tecrübemi paylaşıyım..geçen yıl Prof. hocaya gitmiştim hormonlara felan baksın diye.göğsümü sıktı ama çok feci bi şekilde acıdı. bi sıvı geldi..yanında öğenciler vardı onlara dönüp bu normal bişeydir demişti..yani sıkınca gelebilir ..

progesteron cnm benimki
şu soerm testine bakiim de düzelme varsa sil baştan her testimi yaptırcam. yoksa tüp yapılacağı zaman yaparlar nasılsa

uyutarak yapmıyorlarmııııı:44::44::44: tüp bebeğe hiç bakmadım daha

canım yumurtlama toplmasını aneztesi ile yapyorlar..geçen doktorumda tüm aşamalarını izledim..ama asıl sıkıntı çok fazla hormon yüklenip kadınlığının 1-2 yıl öne çekilmesi...

çıkarıp kalbimi bi yere koysam diyorum...öyle acıyoki anlatamam..iyiyim diyorum umutluyum diyorum ama ne bileyim işte......

çıkarıp kalbimi bi yere koysam diyorum...öyle acıyoki anlatamam..iyiyim diyorum umutluyum diyorum ama ne bileyim işte......

hiç de canım acımıyor bugün bilmiyorum niye
umutsuzum bende. saçmalıyorum diyorum bazende, yapma çocuk derdin ne , hayat az yoruyor sanki. Al başını gez dünyayı ne uğraşçan besle büyüt uğraş
bilmiyorum işte....
ptesi sendromu yaşıyor da olabilirim :)

canım yumurtlama toplmasını aneztesi ile yapyorlar..geçen doktorumda tüm aşamalarını izledim..ama asıl sıkıntı çok fazla hormon yüklenip kadınlığının 1-2 yıl öne çekilmesi...

ben yumurta toplamadan korkuyordum.Tabi hormonların 1-2 yıl öne çekilmesi gerçekten sıkıntılı (Kullandığım hormon ilaçları beni çok değişik bir insan yapıyor sinirlilik agresiflik 2 yıl öne çekilmesini düşünemiyorum İnşallahh hayırlısını versin Rabbimmm sanada

evet cnm tahmin ettim. O yüzden defalarca yıpratamayacağım kendimi
karar verirsem yapsınlar işte
evlatlık ise, bilsem ki yeni doğmuş bulabileceğim hemen hemen hemen yani

Pakistan depremi olduğunda eşime söylemiştim.oda ben kendi çoçuğum bile olmasa bablık yaparım.ama bu kararlar böyle hemen verilmez demişti..sen düşük yapalı 1 ay oldu duygusalsın, bide kendi çoçuğun olursa aynı sevgiyi veremezsin bu vebal demişti..ahhh benim mantıklı kocam..bi bilse içimdeki fırtınayı resmen acıyor içim ya....

amin canım yaa....

mihrace cnm arada gitmiş mesajın tuğba yazınca gördüm bende hayırdır ne oldu? Yardımcı olabileceğimiz bişi var mı en depresif halimle :) elimden geleni yapmaya çalışayım

Çook teşekkür ederim caım,bende üzülmüştüm biraz.

mihrace cnm arada gitmiş mesajın tuğba yazınca gördüm bende hayırdır ne oldu? Yardımcı olabileceğimiz bişi var mı en depresif halimle :) elimden geleni yapmaya çalışayım

canım bugün herkesde bi donukluk var..canım bişey soracağım eşin sperm sonuçlarına çok takıyormu tepkileri nasıl...keşke benim eşim doktor olmasa çok sıkıcı..yarın sperm analizi vereceki diyorum doktora beraber gidelim..yok gerek yok diyor ben giderim diyor samimi arkadaşıya doktor olmazsa telefonda sorarım diyor.bende randevu alalım diyorum şöyle bize anlatsın diyorum, ya gerek yok diyor..sonuçalrı alınca ürologa gidelim diyorum ya ben hocayı ararım müsait olunca yanına çıkarım diyor...sinir bozucu..zaten beraber doktora gitsek bunlar kendi aralarında latince konuşur ben yine bişey anlamam..çok sıkıcı ya...

Geçmişi anca okudum geldim.kızlar ne oldu sizlere bugün..sabah sabah pek bir umutsuz mutsuz gördüm sizi..silkelenin kendinize gelin hadi bakalım...pazartesi sendromu bu..sıkmayın canınızı..hadi başka şeylerden bahsedelim birazda.. Umutsuzluk ve mutsuzluk bu topikte yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…