- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #14.141
tüp bebek çok zormuş yaaa
hormonlar göbekten yapılan iğneler yumurta toplanması
en kötüsü içine bebeği koyuyor, hamilesin yani
ama tutmazsa BOMMMMMMMMMM
fena...
tgb87 elmakurdumsun sağolun kızlar, bu ayda nasip değil belliki, neyse Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
bu arada göğsünden gelen akıntıyla ilgili bi yorumda ben yapayım
meme ucunu sıktığında çıkan akıntının tıbben hiçbir önemi yoktur, ancak kendiliğinden gelmesi lazımki araştırılması gereksin, oda zaten memenin kendi hastalıklarında olur, sende prolaktin yüksek çıkacağının sanmıyorum ama için rahat etsin diye baktırabilirsin yinede.
canım iğneleri var evet
ama dıger ıslemlerde hıc acı duymuyosun
(görümcem) hep anlatırdı
merak etme yeter kı ıyı bıyerde yaptır
tutar ınsallah
su prolaktınını bı duzene koymak lazım ama senınmı yuksektı progesteronmuydu aman karıstırdım
uyutarak yapmıyorlarmııııı:44::44::44: tüp bebeğe hiç bakmadım daha
progesteron cnm benimki
şu soerm testine bakiim de düzelme varsa sil baştan her testimi yaptırcam. yoksa tüp yapılacağı zaman yaparlar nasılsa
canım evet tüp bebekten önce herşeye bakıyorlarmış, rahim filmini bile çekiyorlar....
çıkarıp kalbimi bi yere koysam diyorum...öyle acıyoki anlatamam..iyiyim diyorum umutluyum diyorum ama ne bileyim işte......
canım yumurtlama toplmasını aneztesi ile yapyorlar..geçen doktorumda tüm aşamalarını izledim..ama asıl sıkıntı çok fazla hormon yüklenip kadınlığının 1-2 yıl öne çekilmesi...
evet cnm tahmin ettim. O yüzden defalarca yıpratamayacağım kendimi
karar verirsem yapsınlar işte
evlatlık ise, bilsem ki yeni doğmuş bulabileceğim hemen hemen hemen yani
ben yumurta toplamadan korkuyordum.Tabi hormonların 1-2 yıl öne çekilmesi gerçekten sıkıntılı(Kullandığım hormon ilaçları beni çok değişik bir insan yapıyor sinirlilik agresiflik 2 yıl öne çekilmesini düşünemiyorum İnşallahh hayırlısını versin Rabbimmm sanada
slm kızlrrr nasılsınız görüşmeyelii benii değilim moral toplamaya çalışıyorum
tgb87 elmakurdumsun sağolun kızlar, bu ayda nasip değil belliki, neyse Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
bu arada göğsünden gelen akıntıyla ilgili bi yorumda ben yapayım
meme ucunu sıktığında çıkan akıntının tıbben hiçbir önemi yoktur, ancak kendiliğinden gelmesi lazımki araştırılması gereksin, oda zaten memenin kendi hastalıklarında olur, sende prolaktin yüksek çıkacağının sanmıyorum ama için rahat etsin diye baktırabilirsin yinede.
mihrace cnm arada gitmiş mesajın tuğba yazınca gördüm bende hayırdır ne oldu? Yardımcı olabileceğimiz bişi var mı en depresif halimle :) elimden geleni yapmaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?