Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Ben dün baya yemek yaptım koydum dolaba.Hatta kızıma pasta bilem yaptım.
5-6 çeşit var ohhhh rahatım.
Ya kızlar çok fena grip olmuşum,valla eve bir gitsem atcam kendimi yatağa.

Ben dün baya yemek yaptım koydum dolaba.Hatta kızıma pasta bilem yaptım.
5-6 çeşit var ohhhh rahatım.
Ya kızlar çok fena grip olmuşum,valla eve bir gitsem atcam kendimi yatağa.

geçmiş olsun canım hamaratsın valla amaannn yapamıcam bişey adam zaten suçlu seside çıkmaz yapmadım dıe

c.tesi doktora gittim 5+3 dü gebelik kesemiz görüldü 5,4 mm idi doktor teyzesi 1 hafta kadar küçük bir kese dedi ama aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim (önceki gibi durmayacak kalbi)
neyse 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi

Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sabahınan 06.30 da kalkıyom ben beklemedem
nerde 11 de kalkmak

bende sabah kalkıyodum eşim işe giderken ama bu sabah adam suçlu ya sessizce çıkmış gitmiş bi kalktım 11de adam madam yok tırıs tırıs kaçmış bu arada bişey sorcam sendede sıkıntı ateş basması oluyomu

tüh bende yanında var zannettım hemen ogrenırdık çatlıcm bende senınkadar merak edıyom zuzum:89:

bende merak ediyorumdaaa.... ama ne göğüsler ne ağrılar ne bulantılarr hiiiiiç bi belirtim yokk sadece ben bugün çok gariptir çok heyecanlıyım yaaa sanki birazdan sahneye çıkıcamm kalbim küt küt atıyorr elim ayağım boşalıyorr garip bir haldeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…