- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #14.481
hımmmm ama geçen gün bu topikte okumuştum hamile bi arkadaşımızdan yumurtlama günü ertesi gün falan her gün ilişkiye girmişlerdigün aşırı iidir şekerim
merhaba kızlar;
bölüm başkanı çok gıcık bi iş verdi onu yapmakla uğraşıyorum..sinir oldum vallahi, çarşambaya bitmesi gerek sinir oldum...
işler karıştı ya hamileler bekleyenler hepsi aynı yerde mi olcak çünkü sizlerin konuşacağı farklı şeyler olcak aartıkk
hımmmm ama geçen gün bu topikte okumuştum hamile bi arkadaşımızdan yumurtlama günü ertesi gün falan her gün ilişkiye girmişlerdi
ama ben siizi dinleyim günaşırı devam edeyimmm
ya benim misss gibi tarhanam böceklenmiş.
yengem yeni yaptıydı miis gibi kavanoza koydumdu
1 hafta sona bi açtım anemmmmmmm
böceklenmiş
Kızlar panik yapmayın.
Biz önce eylül,sonra ekim,sonrada kasım topiğinde toplandık.
Gurbet,zeyno,ben,medical,su,keramos falan yani kapanınca kimse kopmuyor.
Herkez yeni topikten devam ediyor.
sendemi ara vermeyi düşünüyosun yoksa?
nem almıştır o .. tarhana ve bulguru en iyi muhafa etme yolu bez torbada serin bi yere koymak.. hehhe bende böceklendirdimde annemden öğrendim sonra şimdi bişey olmuyo..
of ya of yanem almıştır o .. tarhana ve bulguru en iyi muhafa etme yolu bez torbada serin bi yere koymak.. hehhe bende böceklendirdimde annemden öğrendim sonra şimdi bişey olmuyo..
amann
1 kereyle hamile kalan var yaaa
canın isterse gir hergün nolcak
atraksiyon işte
kızlar bizim dişci vardı dt_noxee muydu ne yaptı ya hamileliği nasıl gidiyor biliyormusnuz..
valla ondan da canomdan da haber yok ... Nerdeler acaba
valla ondan da canomdan da haber yok ... nerdeler acaba
cam şişede buzdolabındada bişey olmuyor yada tuppera koyup buzdolabına koymak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?